Haberler

İYİ Parti lideri Dervişoğlu'ndan Özel'in Erdoğan ile görüşmesine eleştiri: Gizli ajanda olması lazım

Güncelleme:

İYİ Parti'nin yeni Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, CHP lideri Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesine dikkat çeken bir yorum getirdi. Dervişoğlu, "Bu zamana kadar gere gere getirdikleri şeyi şimdi yumuşatmaya çalışıyorlarsa arkasında gizli ajanda olması lazım." ifadelerini kullandı.

İyi Parti lideri Müsavat Dervişoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bir araya gelmesiyle ilgili bir açıklamada bulundu. Görüşmeye karşı olmadığını belirten Dervişoğlu, görüşmede gündeme getiren konularla ilgili olarak "Ben olsaydım bu konuları görüşmezdim şimdiden." dedi.

"BEN OLSAYDIM BU KONULARI GÖRÜŞMEZDİM"

Özel ile Erdoğan'ın görüşmesi sırasında anayasa değişikliği konusunun gündeme gelmesiyle ilgili Dervişoğlu "Ben olsaydım bu konuları görüşmezdim şimdiden." ifadelerini kullanırken "Anayasa değişikliğinden murat nedir? Türkiye'de problemlerin üzerini örtmek için anayasa tartışması açmak istiyorlarsa ve 'Ekmek bulamadıysanız anayasayı yiyin' diyorlarsa bu oyuna gelmeyeceğiz." dedi.

Sözcü'den İsmail Saymaz'a konuşan Dervişoğlu, gündemdeki "Siyasette yumuşama" konusuyla ilgili de dikkat çeken bir yorumda bulunarak "Bu zamana kadar gere gere getirdikleri şeyi şimdi yumuşatmaya çalışıyorlarsa arkasında gizli ajanda olması lazım." ifadelerini kullandı.

"RİVAYETLER MUHTELİF"

Dervişoğlu, "Kara kışa sebep olanlar bir kahramanlık devşirmemeli ve buna partiler izin vermemeli. Görüşsünler, bir mani yok. Ben liderlerin Cumhurbaşkanı tarafından davet edilerek durum değerlendirmesi yapmalarına karşı değilim. Ama bu zamana kadar gere gere getirdikleri şeyi şimdi yumuşatmaya çalışıyorlarsa arkasında gizli ajanda olması lazım." diyerek "Ne olabilir?" sorusuna "Bilmiyorum, rivayetler muhtelif." şeklinde konuştu.

"ERDOĞAN'IN ADAYLIĞINA İMKAN TANIYACAK ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİNE EVETDEMEYİZ"

Anayasa değişikliğiyle ilgili de açıklamada bulunan Dervişoğlu, "Erdoğan'ın aday olmasını mümkün kılabilecek anayasa değişikliğine evet demeyiz. Bir kere daha önünü açmak niyeti taşınıyorsa karşı çıkarız. Bu tartışma Cumhurbaşkanlığı tartışmasından kaynaklanıyorsa ve dayanak noktası Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ise ülkeyi yönetenler yönetme iddiasından vazgeçmiyorsa o zaman anayasayı parlamenter demokratik sisteme uygun hale getirmeleri mümkün. Türkiye'yi niye tıkıyorlar?" diye sordu.

Haberler.com / Selahattin Demirel - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Özgür Özel Özgür Özel İYİ Parti İYİ Parti Gündem Politika Haberler

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Annesinden uzun ekmek istedi, yuvarlak ekmek aldı diye evi terk etti

Annesinden uzun ekmek istedi, yuvarlak ekmek aldı diye evi terk etti

500

Yorumlar (15)

Mustafa Karaköse:

Bu mu ülke yönetecekmiş bu kafayla

93
46
yanıtYanıtla
Nuri Aga:

Niye beğenemedin mi?

yanıt29
yanıt43
Safe Safer:

Önce yediği kalorileri yönetsin

yanıt23
yanıt20
Murat Kılıç:

Kırk yılın başı hükumet muhalefet bir araya gelmiş. Bunu bozmak için fitne çıkartmayın. Siyasi kavgaların millete ne faydası olmuş.

88
30
yanıtYanıtla
Zübeyir Kıvrak:

ADAM GİBİ İSTİŞARE EDEREK DARBELER ANAYASASININ DEVRE DIŞI BIRAKILMASINDA NE SAKINCA VAR??? ÜLKEYİ SEÇİLMİŞLER YÖNETMEYE ÇALIŞIYOR AMA ELLERİNDE DARBE ANAYASASI VAR...KİM İKTİDAR OLURSA OLSUN...HEP ELLERİNDE DARBELER ANAYASASI OLACAK... ÇAĞIN İHTİYAÇLARINA GÖRE YENİ BİR ANAYASA YAPILMALI...

64
39
yanıtYanıtla
Bahadır:

Erdoğan'ın sdaylığından korkoyor.Korkuyordun o halde neden? parti genel başkanı oldun demezler mı?

58
32
yanıtYanıtla
Ahmet25 :

Erdoğan da Özel de bu ülkenin evlatlarıdır. Bu ikisinin biraraya gelmesinden daha doğal ne olabilir.

64
22
yanıtYanıtla
Özcan Özcan:

haklısın gürcü de olsa bu ülkenin evladıdır.

yanıt27
yanıt17
Safe Safer:

Tek gizli ajanda senin siyaset bilgin. Laf olsun diye konuştu. Gündem oldu. ????????????????????

23
15
yanıtYanıtla
Süleyman Bayar:

liderlerin görüşmesinin konusu enflasyon sıgınmac sorunu. saglık sorunu.egitim sorunu açlık yokluk.ülkenin borcu ülkenin bagımsızlıgı.olmalı bunun haricinde başka ne konuşulacak.ülkrnin büyük derdi bunlae.ne anayasa ne başka bir şey olamaz.

19
16
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title