Haberler

Muratpaşa Belediyesi'nin,Antalyaspor Taraftarı Lokali açıldı

Güncelleme:

Muratpaşa Belediyesi'nin, Antalyaspor taraftarları için inşa ettiği Antalyaspor Taraftarları Lokali törenle açıldı.

Muratpaşa Belediyesi'nin, Antalya spor taraftarları için inşa ettiği Antalya spor Taraftarları Lokali törenle açıldı.

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi'nin bu yıl 55'inci kuruluş yıl dönümünü kutlayan Antalya spor'un taraftarları için inşa ettiği 'Antalya spor Taraftarlar Lokali' kırmızı beyazlı takımın kendi evinde oynadığı Rize spor maçı öncesi düzenlenen törenle açıldı.

Açılışta, Belediye Başkanı Uysal, FT Antalya spor Başkanı Aziz Çetin, kulüp yöneticileri, CHP Antalya Milletvekili Aydın Özer, Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Özcan Yılmaz, belediye meclis üyeleri ve 07 Gençlik Antalya spor Taraftarlar Derneği üyeleriyle birlikte kırmızı beyazlı takımın taraftarları yer aldı.

Takımın maçlarını oynadığı Antalya Stadyumu'nun hemen yanı başında bulunan lokalin açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Taraftarlar, stadın önünde Başkan Uysal'ı meşalelerle ve 07 Gençlik üyelerinin açtığı "Antalya spor'umuzun ve taraftarının her zaman destekçisi olan Muratpaşa Belediye Başkanımız Ümit Uysal'a teşekkür ederiz" yazılı pankartla karşıladı. Başkan Uysal, Antalya spor taraftarlarının tezahüratları eşliğinde yürüyerek lokale geldi. Açılışa sayılı dakikalar kala, takım otobüsünün lokalin önünden geçmesiyle coşku ikiye katlandı.

"Ümit Uysal'a teşekkür"

Açılışta konuşan 07 Gençlik Antalya spor Taraftarlar Derneği Başkanı Gürhan Güneyli, "Bu takıma gönül veren taraftarlarına bu güzel lokali hediye eden değerli Belediye Başkanımız Sayın Ümit Uysal'a teşekkür ediyoruz" dedi. Kulüp Başkanı Aziz Çetin ise "Başkanımız Ümit Uysal, Antalya spor için elini her zaman taşın altına koyuyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

"Bu kulüp Antalya'yı ruhunda taşır"

Başkan Uysal, taraftarları ve yöneticileriyle Antalya spor ailesiyle bir arada olmanın çok keyifli olduğunu söyledi. Başkan Uysal, kendisinin, Antalya spor'un ilk kez Süper Lig'e çıktığı 1981-1982 sezonunun unutulmaz Karşıyaka maçında tribünde olduğunu ve o günden beri Antalya spor'u günün haberleri içinde her zaman ilk sırada takip ettiğini söyledi.

Antalya spor'un bir futbol takımı olmanın çok daha ötesinde bir anlama sahip olduğunu dile getiren Başkan Uysal, şunları söyledi: "Antalya spor, Antalya'mızın sıra dağlarını, Kızlar Sivrisini, Orta Torosları, Akdeniz'i, Gelidonya Burnu'nu, Gazipaşa'dan Kaş'a bütün hatları temsil eder. Bütün ilçelerimizi temsil eder. Türkiye'nin dört bir yanında gelip 'Ben Antalyalıyım' diyen geldiği yeri de unutmayan ama Antalyalı olmayı özümseyen ve Antalya spor'a gönül veren bütün insanlarımız temsil eder. Bu şehrin spor kültürünü temsil eder. Amatör ruhunu temsil eder. Birlikte iş yapma gücünü, omuz omuza verme yeteceğini temsil eder. Antalyaspor, kırmızı beyaz renkleriyle aynı zamanda bizim milli renklerimizi Antalya'da bakış açısıyla yorumlar. Bugün Antalyaspor bütün Antalya'nın temsilini özünde, ruhunda, bünyesinde taşır. 19 ilçesini, bütün semtlerini bünyesinde taşır."

Başkan Uysal'ın konuşmasının ardından, taraftarlar ve kulüp yöneticileriyle birlikte lokalin açılışını gerçekleştirdi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Antalyaspor Ümit Uysal Muratpaşa Antalya Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title