Haberler

Sarıkamış'ta Orman İşçilerine İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri Verildi

Sarıkamış Orman İşletme Müdürlüğü’nde İŞKUR vasıtasıyla çalışan işçilere İş Sağlığı ve Güvenliği semineri verildi.

Sarıkamış Orman İşletme Müdürlüğü'nde İŞKUR vasıtasıyla çalışan işçilere İş Sağlığı ve Güvenliği semineri verildi.

Orman Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda düzenlenen seminere, Orman İşletme Müdürü Cemal Çelik, sosyal işler şefi İsmail Akbulak, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı İhsan Avunduk, işletme personeli ile 340 İŞKUR çalışanı katıldı.

İşletme Müdürü Cemal Çelik, kurum olarak genelde sahada çalıştıklarını söyledi. Çelik, "Orman işletme olarak İŞKUR dan gelen arkadaşlarımızı belli ölçülerde bilinçlendirdikten ve gerekli eğitimleri verdikten sonra saha çalışması yapacağız. Tabi burada en önemlisi iş sağlığı ve güvenliğidir. Uzman arkadaşlarımız işçilerimizi bu konuda sürekli bilgilendirecek. Şu anda eğitim seminerlerine yeni başladık. Haftada iki gün, 2 şer saat eğitimler devam edecek" dedi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı İhsan Avunduk, slayt gösterimi eşliğinde işçilere çalışma koşullarında sağlık, ekipman ve güvenlik önlemleri konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar anlattı.

Avunduk, "Amacımız sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı sağlamak, Çalışanları çalışma ortamından kaynaklanan sağlık ve güvenlik risklerine karşı korumak, çalışanların sağlık, güvenlik ve refahını sağlamak ve geliştirmek" diye konuştu. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman İşletme Müdürlüğü Cemal Çelik Sarıkamış Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

12 Mayıs hangi burç? 12 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 12 Mayıs tarihi hangi burç olur? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 12 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 12 MAYIS PAZAR 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title