Haberler

Patnos Belediyesinde Devir Teslim Töreni

Güncelleme:

Patnos'un yeni AK Partili Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, Mahmut Yıldız'dan görevi devraldı.

Patnos'un yeni Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay, Mahmut Yıldız'dan görevi devraldı.

30 Mart'ta yapılan yerel seçimlerde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti'den Patnos Belediye Başkanı seçilen Cem Afşin Akbay, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Işık, İl Genel Meclisi üyeleri Özkan Turung, Ekrem Varol, Maşuk Sevim, Belediye Meclis üyeleri ile belediye binasına geldi.

Eski Belediye Başkanı Mahmut Yıldız'dan görevi devralan Akbay, "İnşallah Patnos'ta yapacağımız başarılı çalışmalar sonunda ben de bu emanetleri benden sonraki arkadaşıma gönül rahatlığıyla teslim ederim. Seçimlerde gösterdiğimiz başarı Allah'ın izni ve halkımızın teveccühü ile gerçekleşmiştir. Bundan sonraki görevimizi en güzel şekilde yapacağımızdan halkımızın kuşkusu olmasın" dedi.

Yıldız da Akbay'a başarılar dileyerek, "Belediyenin toplam 21 milyon borcu var, bunun 11 milyon lirası sadece İller Bankası'na. Geri kalan 10 milyon liranın ise belediyenin yaptığı çalışmalardan kalan ve vadesi henüz gelmemiş borçlardır" şeklinde konuştu.

-belediye başkanlığı

-devir-teslim töreni

Kaynak: AA / Politika

Mahmut Yıldız Afşin Akbay Ak Parti Patnos Politika Güncel Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

500

Yorumlar (1)

Nazmi Laçinnazmi-lacin@hotmail.com:

Gerçekten çok üzüldüm patnos gibi yerde aşiretçilik oyunlarıyla kadim Kürt halkı yine kendini yönetemiyecek ve başkan Apo'ya karşı sorumluluğumuzu yerine getiremediğimiz için bütün duyarlı Kürt halkından özür diliyoruz patnos gençliği adına.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title