Haberler

TRT "Yavru Muhalefet" Diyen Spikeri Görevden Aldı

Güncelleme:

TRT Haber'de daha önce spiker Anda Özmen'in görevden alınmasına neden olan "yavru muhalefet" gafı, Mustafa Alcan'ın da başını yaktı.

TRT Haber'de 'Günlük' programını sunan Mustafa Alcan üç gün önce ikinci bir 'yavru muhalefet' krizi yaşatmıştı. Daha önce canlı yayında MHP için "yavru muhalefet" ifadesini kullanan Anda Özmen'in ardından Mustafa Alcan da görevden alındı.

"CHP'DEN GEÇELİM YAVRU MUHALEFETE"

TRT Haber'de program yapan Mustafa Alcan MHP haberini sunduktan sonra sesi farkında olmadan yayına gitmişti. Stüdyodaki arkadaşlarıyla konuşmaya başlayan spikerin canlı yayında; "Abi şey dese miydim? CHP'den geçelim yavru muhalefete... Yavrular... Yavrularıma!" sözleri duyulmuştu. TRT Haber yönetimi bu skandalın üstüne Mustafa Alcan hakkında soruşturma başlattı ve spiker görevden alındı.

ANA HABERDE DE OLMUŞTU

Bir süre önce de TRT'nin ana haber bülteninde spiker Anda Özmen, CHP'nin haberini verdikten sonra, MHP haberinin anonsuna geçerken, "Evet ana muhalefetten yavru muhalefete geçelim" demişti. Özmen bu hatasının ardından işinden olmuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

anda özmen Medya Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

500

Yorumlar (19)

mevlüt Aydemirmevlut_aydemir@hotmail.com:

Spikerin bu tür hakeretleri affedilemez.Bu bir namussuzluktur.Ahlaksızıktır.

46
12
yanıtYanıtla
.,..,,,,,,,,cumakaya01@hotmail.com:

Bunlar başbakanın papaganları başbakan ne derse onu taklit ederler başka bir kelime uretemezler ,beyinlerini kontrol edemezler

45
9
yanıtYanıtla
Türkiyempoyrazyeli@gmail.com:

NE OLDU 'YAVRUM'? ŞİMDİ AKP'YE GİTTE SANA BİR İŞ AYARLASIN; ANONS FALAN YAPARSIN; BU ÜLKEDE ŞİMDİLİK YANDAŞLAR KAYRILIYOR; AMA AKP GİDECEK ADALET GERİ GELECEK..!

44
8
yanıtYanıtla
efeefetugay@gmail.com:

TRT kamu kanalıdır ve halkın bütün kesimlerine eşit mesafede durmalıdır...Halktan alınan vergiyle geçinip halkınbir kesimini över, diğeriyle dalga geçersen sana lafım şudur: Gram hakkım boğazından geçtiyse haram olsun sana Mustafa.

43
7
yanıtYanıtla
ALİnemesiss_01_01@hotmail.com:

yavru muhalefet işte ne olacak

20
30
yanıtYanıtla
DE BAKİMfetih-3301@hotmail.com:

HIRSIZ DEYİL YA

yanıt0
yanıt0
mevlüt Aydemirmevlut_aydemir@hotmail.com:

TRT nin yaptığı tamamen aymazlıktır.Bu spikerde TÜRK olamaz.Benim vergimle ayakta duran bir kurum,bir partiye karşı böyle hakaret etme hakkı yoktur.

38
9
yanıtYanıtla
LAZIMDIRaaa@hotmail.com:

halkın vergisiyle geçinen bu kişilerin bu tür saçma sapan şeyler söylemesi anlaşılacak gibi değil.Bağımsız olarak geçinen trt nin ne kadar bağımsız olduğunu bu seçim döneminde gördük. TRT tamamen akpleşmiştir.Eskiden bağımsızdı ama şimdi başkalarının sözünden çıkmayan bir kurum olmuştur.Zaten partilere verdiği sürelerle de bu durumu ispat etmektedir.Ama eğer ki ben devlet televizyonuyum diyorsa bağımsız , adaletli , eşitlik ilkesine tabii olmalıdır.Burada çalışanlar halktan alınan paralarla geçinmektedir.Ondan dolayı da doğru dürüst insanların bu meslekte ekmek yemesi gerekir.Kendini bir şey zanneden spikerlerin trt de barınmaması lazımdı.

41
6
yanıtYanıtla
ADANALIyusufhan76@hotmail.com:

SEN SİYASİ PARTİ LİDERİMİ SİN SEN DE KABAHAT YOK SENİ ORAYA GETİREN VE SENİ OKUTAN ÖĞRETMENDE KABAHET VAR

41
5
yanıtYanıtla
GÖRDÜNMÜ ŞİMDİ YAVRUYUMJS@KK.COM:

İŞTE BÖYLE ADAMLAR EDER YAVRUUUU UZAA ŞİMDİ .....

34
6
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title