Haberler

Hayta İsmail Açtı Ağzını Yumdu Gözünü: "Eşim" Dediği Kişi Tecavüz Etmiş, Kız Kaçıp Bana Geldi

Güncelleme:

Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i Ahmet Arıman eşinin, eski kocasına ateş püskürdü. Arıman, "Eski eşi tecavüz etmiş, kız kaçıp bana geldi." diyerek şoke eden iddialarda bulundu.

Hababam Sınıfı'nın Hayta İsmail'i 63 yaşındaki Ahmet Arıman kendisinden 40 yaş küçük 23 yaşındaki Kader Kaynak ile önceki gün evlendi. Kader Kaynak'ın boşandığı eşi Tarık Aydın, sabah programına çıkıp "Ahmet Arıman eşimi elimden aldı" deyince Hayta İsmail çıldırdı.

"ADAM BUNA SALDIRIP TECAVÜZ ETMİŞ"

Ahmet Arıman, eşinin eski kocasına şöyle cevap verdi: "Sabah programa çıkmış adam ağlıyor. 'Hayta İsmail benim yuvamı yıktın Allah senin yuvanı yıksın.' Ya ben senin yuvanı görmedim ki hiç. Sen evli barklı kadınla birlikte olursun, çoluğun çocuğun böyle birlikte aynı evde olursun. Girerim, çıkarım senin karının bir şekilde tavlarım bir hediye alırım ev alırım araba alırım… Yok filmde oynatacağım demişim, yok bilmem ne kandırmışım. Ya sen kadını sokağa atmışsın. Kadın annesinin evinde 4-5 kez mahkemeye çıkmışsınız. Bu adam hep büyülerden bahsediyor, papazlardan bahsediyor uçmuş adam kadında bıkmış. Ben dedim ki 'kuran çarpsın dön' dedim. Bir kere evine döndü. Adam evde buna saldırmış, tecavüz etti kadın zorla kaçtı. O ne diyor 'o ona büyü yaptı o yüzden kaçtı diyor."


"DEFALARCA DÖVMÜŞ, DEFALARCA SOKAĞA ATMIŞ"

Düğün günü sonrası yaşadıklarına inanamayan Arıman, "Benim düğün günümde duygum falan kalmadı. Ben ne yaptım ki yolda mı bıraktım, ortada mı bıraktım. Evlendim arkasında durdum yarı yolda mı bıraktım? Sanki ama yine kötüyüz yine kötü. Tek suçum Kader benimle tanıştığında onun soyadını taşıyordu, resmi boşanma olmamıştı. Dolandırmadım kandırmadım. Ben sahip çıktım. Defalarca dövmüş, defalarca sokağa atmış… Yok, ben filmlerde oynatacakmışım. Kendim oynayamıyorum filmlerde, ben rejisör müyüm neyim yani. Yok, kadını oynatacakmışım. Keşke kendim oynasam bir dizide, haftalık para alsam. Ne mantıksız iddialar bunlar." ifadelerinde bulundu.


"SEN ÇOĞUNDAN İYİSİN OLGUN İNSAN SEVİYORUM"

Arıman sözlerine şöyle devam etti: "Eşim Kader de son derece mutsuz bu olaylardan, benimle çok mutlu. O beni bırakmadı zaten. Hatta gönderdim çoğu kez. 'Ne olur bak, yaşın kaç sorun olur' dedim anlattım. O istedi beni 'seni seviyorum, yaşlı göstermiyorsun, dede gibi değilsin… Yaşlı başlı bastonlu olsan benim ne işim var seninle? Ama ben seni genç görüyorum' dedi. 'Sen çoğundan iyisin ben olgun insan seviyorum' dedi. Ve biz evlendik nikah kıydık, daha ne yapayım."


MAL REJİMİ SÖZLEŞMESİ YAPILMIŞ

Evlilik sözleşmesi iddialarına ise, "Benim iki kızım var 'baba sen bunu neden alıyorsun yaş farkınız çok. Bir şeyin peşinde mi, sen bu kadını mutlu olabilecek misin? İleride boşanma durum olursa sen istemiyorsun ama biz çok istiyoruz sözleşme yapmanı' diye bana fikirlerini söylediler. Evlilik sözleşmesi değil ama mal rejimi sözleşmesi var ondan yaptırdık. Benim bir evim bir arabam var. Onlarda evlilik öncesi olduğu için boşansam da bana kalıyor. Bu mal rejimi resmi olsun dediler. Kader dedi ki ne alakası var benim senin malında mülkünde gözüm yok ki. Ama ölürsem kanunlar ne gerektiriyorsa tabi ki hakkını alır. Laf olmasın diye biz gittik noterde imza verdik çıktık. Sözleşme yaptık da ne yaptık yani kadını kölemi yaptık kendimize. Boşanırsak herkesin malı kendine ne ben ondan alacağım ne o benden."
İki çocuğu ve bir de torunu olan Ahmet Arıman, eşi Kader hanımla çocuk düşünüyor musunuz sorusuna ise, "Ben bu saatten sonra kaldıramam, yapamam. Ama kadındır alttan girer üstten çıkar ama şuan da öyle bir fikir yok aklımızda. Ama dünya bu hiçbir şey demeyeceğim. Ben kendimi yaşlı görmüyorum. Onunda bir kızı var zaten. Şuan da çocuk planlarımız yok…"



Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tarık Aydın Beylikdüzü Magazin Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

500

Yorumlar (34)

atasözü:

Dere kenarına ev yapma sel alır genç kadın alma el alır. . .

38
1
yanıtYanıtla
Akademisyen:

Aşkın yaşı yoktur. Peygamberde kendinden yaşça küçük Ayşe validemize evlendi ve birbirlerini çok sevdiler. Zaten erkeğin kendiyle aynı yaşta kadınla evlenmesi evlilikte sorunlar doğuruyor. Yaş farkı olmasi iyidir.

1
31
yanıtYanıtla
Husamettin Şeytandoruk:

Bu karı bunu yer. Kizinda gideri var

6
12
yanıtYanıtla
QP:

Bırakın bunları yaaa adam sonuçta evlenmiş ve kadında istemiş ünlü olsun yada olmasın kadını nikahına almış sonuçta ön yargılı olupta kadın boynuzlar muhabbetide yapmayın belliki kadın cok acı çekmiş kimse kimsenin derdini bilden yazmasın iğrenç iğrenç şeyler

17
1
yanıtYanıtla
Selatin uçar:

Allah belanızı versin ne bu rezillik

12
5
yanıtYanıtla
Dede:

Dede gibi degilsin sen de nesin, baya ihtiyar bir adamsin

13
4
yanıtYanıtla
POMPA MÜHENDİSİ:

YAHU NE İSTİYORSUNUZ GARİPTEN. . ? BIRAKIN SON KURŞUNUNU TÜKETİNCEYE KADAR VURUŞUP DURSUN. . !

16
1
yanıtYanıtla
istemesede can ceker:

Bu günún gencleri olgun seviyor baktıki gencte hayat yok hepsi internet bebesi adam 63/ yaşında kendinden emin ve yana yuna yatmıyor basíyor nikahı alıyor. Şimdikiler geziyor tozuyor iş evlenmeye gelince başlíyor kıvírmaya bugûn olmaz yarın gel

14
0
yanıtYanıtla
Çorumlu:

Hayta yine yapti haytaligini firsat bilmis kadinla evkenmis yuh sana

8
4
yanıtYanıtla
sihirbaz:

sanırım kadının kocası bu şeker satan adam, adamı ne işki masasında ne ahlaksız bir ortamda görünüyor helalinle ekmeğinin peşinde burda haramda olan uygusuzluk yapan hayta ismail denilen karektersizde.

5
7
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title