Haberler

Hatice, Yaşar İpek'ten şiddet gördüğünü söyleyen Serengil'e destek oldu

Güncelleme:

Eşi Yaşar İpek'ten şiddet gördüğünü söyleyen ve bir aylık hamile olan Seren Serengil'e şarkıcı Hatice'den destek geldi.

Seren Serengil, boşanmak için mahkemeye başvurduğu Yaşar İpek'in, tüp bebek tedavisi sırasında kendisini kandırdığını söylemiş ve çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Serengil eşinin bu açıklamalarından sonra kendisine şiddet uyguladığını iddia ettiği görüntüleri paylaşmıştı. Tüm bu olaylardan sonra hastaneye kaldırılan ve düşük tehlikesi yaşayan Serengil'e şarkıcı Hatice'den destek paylaşımı geldi.

"İŞTE BİZ BÖYLEYİZ"

Hatice sosyal medya hesabından sanat dünyasından bir insana uygulanan şiddete sessiz kalındığını yazarak isyan etti.

Hatice,"İşte biz böyleyiz! Her şeyi herkesi paylaşır hatta suyunu çıkarırız ama mağdur olan bu kez güçlü bir kadın ise üstesinden gelir diyerek suskunluğumuzu koruruz! Hele ki birde sanat camiasından ise. Çünkü biz mağdurun yanında olup gücümüzü göstermeyi çok severiz. Peki bu güçlü bir insan ise neden es veriyoruz, düşünüyoruz, atlatır diyoruz? Unutmayın her acı kendi içinde büyür büyür büyür... Her şey maddiyat değil hele ki bu kadın karnında bir can bir melek taşıyorsa! Benim için her hamile kadın bir Havva annemizdir. Hiç bir şey için değilse bile buna hürmeten saygı duyalım ! Seren'im geçmiş olsun. Dilerim evladın ve sen hep mutlu olursunuz en sağlıklı şekilde" notuyla duygularını dile getirdi.

Hatice, Yaşar İpek'ten şiddet gördüğünü söyleyen Serengil'e destek oldu

Hatice, Yaşar İpek'ten şiddet gördüğünü söyleyen Serengil'e destek oldu

Hatice, Yaşar İpek'ten şiddet gördüğünü söyleyen Serengil'e destek oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seren Serengil Yaşar İpek Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

500

Yorumlar (24)

ziyaa:

Neredesin kız Hatice yeni foto yok mu?

9
3
yanıtYanıtla
XXX:

LA SENİN İŞİN GÜCÜN DEDİKODU YAPMAK MI. GİT BULAŞIKLARI YIKA

yanıt8
yanıt1
Nevşehir:

KIZ SEN İLKİN KENDİ POPONU ÖRT BOZACININ ŞAHİDİ ŞIRACI PÖH PÖH

9
1
yanıtYanıtla
Hatice:

Heç göölesim yochtu yaw hatcik. Getde sen bi entari giyin yaw oran buran açikda. Senden sorulmuo kadin haklari. Kadinlarin yüz karasi hatcaaa

7
1
yanıtYanıtla
urfalı:

sen kimsin necisinki destek oluyorsun sen kadın denilen en güzel varlığın yüz karasısın

7
0
yanıtYanıtla
ne bilelim:

bu durum gülben ergenin başına gelseydi he he daha da beter olsun diye canavarca alay ederdi yanına yeşim salkımı alıp .

2
5
yanıtYanıtla
Yorum:

Hiç SANMIYORUM Yeşim Salkım bir Anne !!!!

yanıt1
yanıt1
ne bilelim ki:

yoruma cevap: anne ama ergenin çocuklarını düşünmeden canavarca o da saldırdı. bir serengil bir salkım ergene yaptıklarıyla ikisine de düşman oldum. ikisine de görmeye sırf bu yüzden dayanamıyorum. bir tek sacit aslan adam gibi durdu o günlerde. ergenin hiç hayranı falan da değilim. o çocuklarını düşünmediler düşman kesildim.

yanıt2
yanıt1
YAMULTUCU:

Nerde bir Aşna-Taşna işi olsa, HATÇA Kalçasıyla Cevap Vermeye Hazır ve Nazır. Hatla nın Burnu Estetikmi !

5
1
yanıtYanıtla
adınızı yazın:

CAN HATİCE. .

1
4
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title