Haberler

Eşine bıçakla saldırırken araya gireni öldürdü! 1 gün önce yazdığı not kan dondurdu

Güncelleme:

Aydın'da, ayrı yaşadığı eşine bıçakla saldıran cani koca, çifti ayırmak için araya giren aile yakınını bıçaklayarak öldürdü. Cani adamın olaydan bir gün önce sosyal medyada, "Karşıma kimi çıkaracaksan ona söyle, ölmeyi de öldürmeyi de göze alsın." yazdığı ortaya çıktı.

Aydın'ın Efeler ilçesinde, vefat eden kayınvalidesinin taziyesine giden Gökhan Coşkun (38) ile ayrı yaşadığı eşi Fatma Coşkun (32) arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Çifti ayırmaya çalışan ailenin yakını Tuncay Ardınç (28), Gökhan Coşkun'un bıçak darbesiyle ağır yaralandı. Ardınç, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

İKİLİ ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Olay, bugün saat 08.00 sıralarında Kardeşköy Mahallesi'nde meydana geldi. Dün vefat eden annesini toprağa veren 2 çocuk annesi Fatma Coşkun, bu sabah da taziyeleri kabul etmeye başladı. Gökhan Coşkun da taziye evine gelip, ayrı yaşadığı boşanma aşamasındaki eşi Fatma Coşkun'un yanına gitti. Ancak taziye evinde ikili arasında, bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

BIÇAK DARBESİ, AİLE YAKININA İSABET ETTİ

Tartışma kısa sürede büyüyüp, kavgaya dönüşürken, Gökhan Coşkun bıçak çekip, Fatma Coşkun'a saldırmaya kalkıştı. Ancak bıçak, bu sırada araya giren ailenin yakını Tuncay Ardınç'a isabet etti. Gökhan Coşkun kaçarken, ağır yaralanan Ardınç, olay yerine çağrılan ambulansla, Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ardınç, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Jandarma ekipleri, cinayet şüphelisi Gökhan Coşkun'u aramaya başladı.

"SABAH ORADAYIM" PAYLAŞIMI

Gökhan Coşkun'un olaydan bir gün önce sosyal medya hesabından 'Yarın karşıma kimi çıkaracaksan ona söyle, ölmeyi de öldürmeyi de göze alsın. Sabah oradayım' notunu paylaştığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gökhan Coşkun Efeler Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

500

Yorumlar (38)

aksaray:

türkiyede suç iŞleyen insanların 98 i inancı olmayan insanlardan oluŞuyor. yani adi suç iŞleyenlerin ve devlete karŞı suç ileyen insanların hepside inancı olmayan insanlar. buyrun araştırın

18
18
yanıtYanıtla
ali:

Cahil cahil konuşma. Nerede karısını döven öldüren bir erkek varsa hepsi ağzından allah düşmeyen insanlar

yanıt12
yanıt22
gokberk:

kuzey ulkelerı norvec ısvec lukxsenburk. . . vb vb . . yapılan arastırmada yuzde 90 ateist mahmekemelık vaka nerdeyse 0 hatta eksi bakıye adamlarda polıs hakım sacıya bıle gerek yok gercı bu yazdıklarıma aklın yetmez

yanıt20
yanıt8
Aliveli 4950:

Hadi ordan tam tersi

yanıt6
yanıt20
HAYDİİİ:

evet muge anlı da gorduk o aileleri. . . kimin eli kimin neresinde

yanıt0
yanıt0
BAKSARAY:

İnanç derken biraz açmalısınız içeriği bilmediğiniz artık inançlı insanlar yetişiyor bu ülkede o yüzden yaşanıyor tüm bunlar 20 sene öncesine kadar var mıydı bunlar bu kadar. AYRICA İNANYARADANLA KUL ARASINDADIR NE ZAMANDAR BERİ GÖZLE GÖRÜLEBİLİYOR. NE ZAMANKİ KUL İLE YARADAN ARASINA GİRİLMEYE BAŞLANDI BUGÜNE GELİNDİ VE ŞİMDİ İNANÇLAR SORGULANIYOR

yanıt0
yanıt0
Fevzi:

Şimdi bu yamyamı içeride beslemek, sıcak ve temiz suyla banyo yapmasını sağlamak normal mi?

34
1
yanıtYanıtla
Hakan Gülle:

Elin amerikalısı, kız arkadaşı terk etti diye dünyayı yürüyerek dolaşma kararı alıyor. Ki ona gevur diyoruz. Bizim sığırlarda kadını öldürme kararı yerine keşke, kendilerini öldürme kararı alsalar ya. En azından topluma faydanız dokunurdu. Önce kendinizi öldürün. Kendinizden güçsüze silah bıçak çekmekmidir erkeklik? Yoksa korkakmısınız da bıçağa silaha davranıyorsunuz.

31
1
yanıtYanıtla
bir acayip adam:

direk tasarlayarak adam öldürmüş cahil herif, ağırlaştırılmış müebbet almalı.

25
0
yanıtYanıtla
mustafa:

bugün evlilk dediğiniz şey şehvet ve paradır eskiden derlerdi 2 gönül bir oldu mu samanlık seyran olur diye bugün cebin boşsa gönlün bir olsada 5 krş etmez sen tutar herşeyim eksiksiz olsun kocam zengin olsun karım güzel olsun dersen sonun ancak bu olur işte zengininde güzelinde peşinde koşan çok olur o yuvayı kurcalayan çok olur akıl veren çok olur ama gerçek şudur kadın kocasına güvenirse kocası karısına güvenirse hiç birşey olmaz birde her 2 taraftada iktisat olsa o iş yürür gönül bir sözdür

22
1
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title