Haberler

Alperen Maganda Kurşunuyla Yaralandı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 15 yaşındaki Alperen Yaylak, asker uğurlama konvoyundan tabanca ile açılan ateş sonucu yaralandı.

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 15 yaşındaki Alperen Yaylak, asker uğurlama konvoyundan tabanca ile açılan ateş sonucu yaralandı. Şans eseri ölümden dönen Alperen Yaylak, tedavinin ardından hastaneden taburcu olurken, baba Muharrem Yaylak magandaların yakalanması için Emniyet Müdürlüğü'ne şikayette bulundu.

Olay 4 Ağustos günü Darıca Pirireis Mahallesi Bağdat Caddesi A Blok No: 18'deki binada meydana geldi. Binanın teras katında asker uğurlamak için oluşturulan konvoyu izleyen Alperen Yaylak biranda ağzında bir acı hissetti. Ağız kısmından kanlar geldiğini fark eden Alperen Yaylak gözyaşları içersinde ailesinin yanına koştu. Konvoydan açılan ateş sonucu yaralandığını anlayan ailesi hemen çocuklarını hastaneye götürdü. Şans eseri ölümden dönen çocuğun ailesi tabanca ile havaya ateş açan magandaların bulunması için polis merkezine giderek şikayetçi oldu.

TERASTAN BAKARKEN VURULDU

Oğlunun terasta asker uğurlamasını izlerken vurulduğunu söyleyen Muharrem Yaylak, "4 Ağustos 2015 Salı günü oğlum Alperen Yaylak evimizin teras katından asker uğurlama konvoyunu izlerken gece 23.15 sıralarında siyah bir otomobilden şoför tarafından bir şarjörü boşaltılırken oğluma kurşun isabet etti. Mermi 5 tane azı dişini kırarak kulağının altından çıkmış. Askere giden ailenin evinin önünde 6-7 tane boş kovan bulundu" dedi.

'ATEŞ EDEN KİŞİ MUTLAKA BULUNMALI'

Havaya ateş açarak oğlunun yaralanmasına neden olanlar hakkında Darıca Emniyet Müdürlüğü'nde şikayetçi olan Muharrem Yaylak, "Darıca'da oturduğum eve 1,5 ay kadar önce taşındım. Olaydan önce Cumartesi ve Pazar günü evimizin karşısında ki üç katlı binanın bahçesinde davullu zurnalı asker eğlencesi vardı. Zaten o gece silahla havaya ateş ettiler. Olayın olduğu günde asker konvoyunda 6-7 kez ateş açıldığını duydum.  Oğlum şans eseri ve büyük bir mucize sonucu ölümden döndü. Ancak ölebilir ve bize büyük acılar yaşatabilirdi. Bundan dolayı silahla havaya gelişi güzel ateş açan ve insanların canına kast eden bu şahısların adalet önüne çıkarılmasını bekliyoruz" diye konuştu.

FOTOGRAFLI - Darıcakocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bağdat Darıca Yaylak Politika Güncel Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title