Haberler

Vali Kaymak, Barış Pınarı operasyonu için yaşlılardan dua istedi

Güncelleme:

Vali Kaymak, Barış Pınarı operasyonu için yaşlılardan dua istedi Kaymak: "Ülkemizin güçlü birliği için dua edeceğiz, birbirimizi çok seveceğiz"SAMSUN - Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaretinde Barış Pınarı operasyonu için yaşlılardan dua...

Vali Kaymak, Barış Pınarı operasyonu için yaşlılardan dua istedi

Kaymak: "Ülkemizin güçlü birliği için dua edeceğiz, birbirimizi çok seveceğiz"

SAMSUN - Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaretinde Barış Pınarı operasyonu için yaşlılardan dua isteyerek, "Ülkemizin güçlü birliği için dua edeceğiz, birbirimizi çok seveceğiz" dedi.

Canik ilçesi Hasköy Mahallesi'nde bulunan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini eşi Emine Kaymak, Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş, Canik Kaymakamı Mahmut Halal ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı ile birlikte ziyaret eden Osman Kaymak'a Kurum Müdürü Osman Usta eşlik etti.

"Samsun'da 100 milyon TL'nin üzerinde bakım hizmeti ücreti ödüyoruz"

Merkezdeki yaşlılarla tek tek ilgilenen ve gül dağıtan Vali Kaymak, hallerini hatırlarını sordu ve şikayetlerini dinledi. Girişte bir konuşma da yapan Samsun Valisi Osman Kaymak, "Bir toplum yaşlılarına iyi bakmıyorsa, ihmal ediyorsa yarın kendileri için daha kötü şartların geleceğini bilmesi lazım. Sizler bizim için kıymetlisiniz. Devletimiz sizler için her türlü imkanı hazırlıyor. Sizlerden tek isteğimiz devletimize ve milletimize dua etmeniz. Cumhurbaşkanımızın da yaşlılarımıza, engellilerimize, yetimlerimize, garip-gurabaya iyi bakmamız yönünde sürekli talimatlarını veriyor. Bunlar sosyal devletin gerekliliğidir. Biz de Samsun'da 100 milyon TL'nin üzerinde bakım hizmeti ücreti ödüyoruz. Devletimiz ihtiyacı olana kömürünü veriyor, evde bakım ihtiyacı olana eleman gönderiyor. Türkiye Cumhuriyeti son yıllarda Avrupa devletlerinin üzerinde sosyal yardım yapıyor ve vatandaşına sahip çıkıyor. Bu güçlü devlet olmanın sonucudur" diye konuştu.

"Türkiye Avrupa'nın üzerinde sosyal yardımlar yapıyor"

Osman Kaymak konuşmasında Fırat'ın doğusuna gerçekleştirilecek muhtemel operasyon için de yaşlılardan dua istedi. Kaymak, "Türkiye Cumhuriyeti son yıllarda Avrupa devletlerinin üzerinde sosyal yardımlar yapıyor ve vatandaşına sahip çıkıyor. Bu güçlü devlet olmanın bir sonucudur. Şu an Suriye'nin kuzeyine bir operasyon hazırlığımız var. Bakın Türkiye çok zor bir coğrafya. Onun için sizlerden isteğimiz dua edin. Bu devletin birliği beraberliği için, güçlü olmamız için biz büyüklerin duasını alıyoruz. Ülkemizin güçlü birliği için dua edeceğiz, birbirimizi çok seveceğiz" şeklinde sözlerini tamamladı.

Konuşma sonrası Vali Osman Kaymak ayak bakım çalışmalarını uygulamalı olarak yerinde izleyerek çalışmaları gerçekleştiren Evrim Fatoş Aktaş'tan bilgi aldı. Şenel ve Gülbeyaz teyzeyi eşi Emine Kaymak ile birlikte odalarında ziyaret edip sohbet eden Kaymak, daha sonra yaşlılara öğle yemeği servisi yaptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Türkiye Samsun Genel Haberler

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Sokak köpekleriyle ilgili düzenleme Meclis'e geliyor

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Bakmadan Geçme

Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 23 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! UEFA Avrupa Ligi kupasını kim kazandı 2024? Atalanta Bayer Leverkusen maçı ne oldu, UEFA'yı kim aldı?
AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

AK Parti'de bir istifa daha! Rize'nin ardından Adıyaman il başkanı da görevinden affını istedi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title