Haberler

Didem Taslan Biyografisi

Didem Taslan

Didem Taslan Kimdir ?

Didem Taslan, Türk oyuncu ve mankendir.

Gaye Sökmen ajansının girişimleri sayesinde katılmış olduğu ilk güzellik yarışmasında Miss Blendax 1992 İzmir Fuar Güzeli seçilmiştir. 1994 senesinde ise Türkiye ikinci güzeli olarak seçildi. Gemen sonrasında ise Bahama'da gerçekleştirilen Calender Girl Yarışması içinde Miss April seçildi.

Didem Taslan, ayrıca modellik ev mankenliğin yanında dizi ve sinema filmlerinde de rol almıştır. 2008-2009 yılları arasında başrollerinde Necati Şaşmaz'ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu isimli dizide iki sezon boyunca Gürkan Uygun'un can verdiği Memati Baş isimli karakterin sevgilisi olarak tanınan Gamze Güneş rolünde ekranlarda yer aldı.

2013 senesinde Umutsuz Ev Kadınları isimli dizide 137. bölüm itibarıyla Neşe isimli karaktere can vermek amacıyla dahil olup; Songül Öden ile birlikte Deniz Uğur, Ceyda Düvenci, Bennu Yıldırımlar ve Özge Özder ile beraber rol aldı.

2013 senesinde başrollerini Timur Acar ve Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı Bebek İşi isimli dizide Ayşenil Şamlıoğlu'nun yanı sıra Nevra Serezli, Bora Akkaş ve Murat Akkoyunlu ile beraber rol aldı.

Aldığı ödüller:
Miss Blendax 1992 İzmir Fuar Güzeli
Calender Girl Yarışması / Miss April
1994 Türkiye ikinci Güzeli

title