Haberler

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Güncelleme:

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'e kendisine söz vermediğini söyleyerek, "Bana ne zaman vereceksiniz başkanım? Bana 30 saniye verdiniz. Arkadaşlara üç dakika verdiniz." diye seslendi. Önder'in Tanal'a, "Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz ondan sonra" şeklindeki yanıtına Genel Kurul'daki milletvekilleri güldü.

TBMM Genel Kurulu'nda kendisine söz verilmediğini söyleyen CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, "Bana ne zaman vereceksiniz başkanım? Bana 30 saniye verdiniz. Arkadaşlara üç dakika verdiniz." sözleriyle TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'e tepki gösterdi. Önder'in, "Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz ondan sonra" şeklindeki yanıtı salonda gülüşmelere neden oldu.

"BANA NE ZAMAN SÖZ VERECEKSİNİZ?"

TBMM Genel Kurulu'nda renkli anlar yaşandı. CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'e kendisine söz vermediği söyleyerek tepki gösterdi. Tanal, "Bana ne zaman vereceksiniz başkanım? Bana 30 saniye verdiniz. Arkadaşlara üç dakika verdiniz. Şanlıurfalıları bari siz mağdur etmeyin başkanım" dedi.

"BEN BİR CEVAP VERECEĞİM İNTERNETE DÜŞECEĞİZ SONRA"

TBMM Başkanvekili Önder ise Tanal'a dikkat çeken bir yanıt verdi. Önder, "Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz ondan sonra" ifadelerini kullandı. Önder'in sözleri salonda gülüşmelere yol açtı.

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Politika

Sırrı Süreyya Önder Sırrı Süreyya Önder Mahmut Tanal Milletvekili Mahmut Tanal Şanlıurfa Sözler Gündem Politika Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500

Yorumlar (14)

dikduran adam:

BU ADAM GEZİ OLAYLARINDA KEPÇENİN ÜZERİNE ÇIKIP DEVLETİN POLİSİNE KAFA TUTMUYORMUYDU ADAM ŞİMDİ OLMUŞ MECLİ BAŞKAN VEKİLİ ENTERESAN BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ VALLA

761
331
yanıtYanıtla
HALİS ER:

İdam edilmelidir

yanıt191
yanıt363
Besir Besenk:

Adam seçilmiş hak etmiş. Şiddet içermeyen her türlü eylem toplantı gösteri kanuna göre suç kapsamına girmez.. Bu kadar tepkiyi keşke ülkemiz dımdızlak edilip soyulurkende verseydiniz.. Devletin herşeyi birilerine peşkeş çekilirken sözüm ona milliyetçilerde vatanseverim diyenler de TIK yok.

yanıt204
yanıt120
İbrahim Demirel:

Şiddet içermeyenl mi? Umarım şaka yapıyorsundur.

yanıt126
yanıt33
Cevdet Pasa:

Gülüncek bir şaka değil belden aşağı şakalar gaziler meclisine hiçte yakışmadı

604
198
yanıtYanıtla
akrep kral:

kim çıkardı bunu buraya

512
137
yanıtYanıtla
Evvab:

meclis başkan vekili dem li olursa oranın ciddiyetide kaybolur onuru da.

326
120
yanıtYanıtla
Deniz SORAN:

Adam gibi adam Sırrı bey

112
220
yanıtYanıtla
Slm:

????aynen

yanıt20
yanıt79
Özgür Sevindik:

Meclis ilk halini aldı

73
236
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title