Haberler

CHP Kuşadası İlçe Kongresi

CHP Kuşadası İlçe Örgütü Olaganüstü Kongresi Yapıldı

CHP Kuşadası ilçe Örgütü olaganüstü kongresi yapıldı. İlçe örgütünün 169 delegesinden 125'ninin noter kanalıyla gönderdiği kongre talebi doğrultusunda belediye düğün salonunda yapılan kongrenin divan başkanlığını CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay yaptı. İlçe Başkanı Mehmet Bal, kongrede yaptığı konuşmada, partinin kaosa sürüklendiğini, parti yönetimi ve CHP belediye meclis grubunda bölünmeler yaşandığını belirterek şunları söyledi:

'Partimizin belediye meclis grubu ile ilçe yönetiminin entrikalar ve dedikodularla kamuoyunda Brezilya dizisi gibi algılanmasına izin veren anlayış halka nasıl hesap verecektir merak ediyorum. Parti içinde yaratılan bu kaos genel merkezimizin değişimiyle aldığımız enerjinin kaybedilmesine neden olmuştur. Partimizin tarihinde ilk defa bir ilçe başkanının odası ilçe sekreterince çilingir tarafından açılmıştır. Dilerim ki ilçe başkanının odasını böyle açtıranlar belediye binasının 5. katında partililerimizin ve halkımızın yüzüne kapalı olan şifreli kapıları da çilingirle açtırabilirler.'

Parti yöneticilerinin belediye ile doğrudan veya dolaylı iş ilişkisi içinde olmaması gerektiğini ifade eden Bal, 'ya gelirinizden vazgeçin ya da adaylıktan çekilin. Çünkü bu durum Atatürk'ün kurduğu partimizin terbiyesine, geleneğine uygun olmaz' dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Esat Altungün de konuşmasında delegasyonun tüzükten kaynaklanan haklarını kullandığını söyledi. Altungün 'Hangi tavrın partimize zarar vereceğini çok iyi biliyorum. Partilimizle yerel yönetim arasında hiçbir sorun yok. Farklı anlayıştaki herkes ile yerel yönetimin sorunu var' diyerek ilçe yönetiminin başarısız olduğunu savundu.

CHP Aydın İl Başkanı Tunç Aytur'un konuşmak için kürsüye çıktığı sırada salonda bulunan partililer dışarı çıkmaya başladı. Aytur, bunun üzerine konuşma yapmaktan vazgeçti.

Kongrede Mehmet Gürbilek'in başkanlığındaki tek liste ile seçimlere gidildi.

Gürbilek'in listesinde yer alan isimler şöyle: Tufan Asrav, Melahat Cengiz, Ertan Çetinkal, Hasan Demirel, Özgür Evran, Soner Kaplan, Filiz Küçükyağcı, Göknil Turhan, Hüsnü Uçar, Metin Uğur.

(İU-GLC-NÖZ) - AYDIN

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl 6 ay hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl 6 ay hapis cezası

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 16 Mayıs İnci Taneleri 15. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 16 Mayıs ATV Aldatmak 69. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Selahattin Demirtaş'a kaç yıl ceza verildi? Kobani davası ne? Unutkanlık Neden Olur? Unutkanlığa Ne İyi Gelir? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Figen Yüksekdağ ceza aldı mı? Kobani davası olayı ne? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 16 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 17 Mayıs Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 17 Mayıs burç yorumları nedir? Bir kara delik Dünya'yı yutabilir mi? Kara delik Dünya'ya gelse ne olur? Selahattin Demirtaş kaç yıl hapis cezası aldı, kaç yıl daha hapis yatacak? 19 Mayıs okullar tatil mi? 19 Mayıs okullar ram gün mü, yarım gün mü olacak? Figen Yüksekdağ kaç yıl hapis cezası aldı? Kobani davasında Figen Yüksekdağ'ın cezası ne?
Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title