Haberler

Kobani Davası'nda Gültan Kışanak'a tahliye

Güncelleme:

6-8 Ekim olayları davasında "silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırılan Gültan Kışanak'ın yattığı süre göz önünde bulundurularak tahliyesine karar verildi.

HDP'nin eski eş başkanları Selahattin Demirtaş, Figen Yüksekdağ ve Gültan Kışanak, MYK üyeleri ve siyasetçilerin de aralarında bulunduğu 108 kişi 2014 yılındaki Kobani olaylarına ilişkin "Devletin bütünlüğünü bozma" başta olmak üzere çeşitli suçlardan yargılanıyordu. O davada mahkeme kararını verdi ve cezalar belli oldu.

KIŞANAK'A ÖNCE 12 YIL SONRA TAHLİYE

Gültan Kışanak "Silahlı terör örgütü üyeliği" suçundan 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Ancak hapiste geçirdiği süre göz önüne alınarak tahliyesine karar verildi. Kışanak'a yurt dışına çıkış yasağı kondu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Halkların Demokratik Partisi Selahattin Demirtaş Figen Yüksekdağ Gültan Kışanak Kobani Davası Kobani Hukuk Politika Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500

Yorumlar (12)

RECEP AKÇAY:

yattığı yıl göz önünde bulundurulacak ise 10 değil 30 verin

151
38
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

bunların çağrı ile 37 kişi öldü, 200 den fazla kişi yaralandı. Bunu nasıl asıl saldılar anlamadım.. Sokağa insan çağırmak kaos çıkarmak bu kadar kolay olmamalı..

yanıt66
yanıt11
Murat Celik:

o kadar insanın ölümüne sebebiyet verdiler içeriden Ellerini Kollarını sallayarak çıktılar diyecek hiçbir lafım yok

yanıt33
yanıt4
Özcan Özcan:

kandırıldık deseyedi ya hiç yatmazdı hatta baş tacı edilirdi.

93
46
yanıtYanıtla
girilmez:

senin şerefini

yanıt51
yanıt46
Özcan Özcan:

doğru sende ve ailen de yok şeyler.

yanıt28
yanıt44
girilmez:

... çocuklarında ailede yok tabi

yanıt9
yanıt11
Bükücü:

Böylelerini içeriden çıkarırsan, yarı öbür gün ülke karışır. Demedi demeyin

51
10
yanıtYanıtla
girilmez:

chp ellerinden tutarsa millette oy verirse karışır tabi

yanıt23
yanıt13
David Steinberger:

Ne komik bir ülke muz cumhuriyeti

16
6
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title