Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, partisinin il başkanları toplantısında kendisinden talepte bulunan bazı başkanlara "Çalışmıyorsunuz" diyerek sitem ettiği öne sürüldü. Öte yandan Erdoğan'ın, "Yozgat ve Şanlıurfa'yı yanlış aday yüzünden kaybettik" değerlendirmesinde bulunduğu öğrenildi.

31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından AK Parti'nin ilk il başkanları toplantısı Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde düzenlendi. Seçim sonuçlarının masaya yatırıldığı kritik toplantıda özeleştiri ve iç muhasebe yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, toplantıdaki bazı il başkanlarına "Çalışmıyorsunuz" dediği ve Yozgat ile Şanlıurfa'nın kaybedilme nedeninin "Yanlış aday" olduğunu söylediği ifade edildi.

TALEPTE BULUNAN İL BAŞKANLARINA "ÇALIŞMIYORSUNUZ" TEPKİSİ

31 Mart Yerel Seçimleri'nde istediği başarıyı elde edemeyen ve Türkiye'nin 2'nci partisi konumuna gerileyen AK Parti'de seçim sonuçlarının değerlendirilmesi sürüyor. Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre Erdoğan, il başkanları toplantısında Çorum'a hızlı tren, Eskişehir'in bir ilçesine de tren hattı isteyen il başkanlarına "En büyük hızlı tren yatırımlarını İstanbul, Ankara, Eskişehir'e yaptık. Bu işler sadece yatırım yapmakla olmuyor, çalışmıyorsunuz. Çorum mitingi çok kalabalıktı ama oy kaybı yaşadık, ilçe kaybettik. Yaptığımız yatırımları anlatamıyorsunuz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan il başkanlarına tepki: Çalışmıyorsunuz, yaptığımız yatırımları anlatamıyorsunuz

"YANLIŞ ADAY YÜZÜNDEN KAYBETTİK"

"Halkı kibirlilerden kurtaracağız" diyen Erdoğan'ın bazı illerin yanlış aday tercihi yüzünden kaybedildiğini dile getirdiği de öğrenildi. Erdoğan "Yozgat ve Şanlıurfa'yı yanlış aday yüzünden kaybettik" değerlendirmesinde bulundu.

ERDOĞAN'DAN KARABÜK TEŞKİLATINA TEBRİK

Erdoğan'ın Türkiye'nin en genç belediye başkanı seçilen Karabük Belediye Başkanı'nı ve İl Başkanı'nı seçimlerdeki başarısından dolayı da tebrik ettiği, talepleri için ilgili bakanlıklarla istişare hâlinde olmaları talimatı verdiği ifade edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yozgat ve Şanlıurfa'yı işaret etti: Yanlış aday yüzünden kaybettik

"ŞATAFATTAN UZAK DURUN" UYARISI

Öte yandan toplantıya katılan il başkanları ve belediye başkanlarına sunum yapan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz "Şatafat, lüks, gösteriş ve korumalardan uzak durun. Davayı içselleştirerek çalışın" uyarısında bulundu.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Şanlıurfa Yozgat 3.Sayfa Politika Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500

Yorumlar (67)

Alfa tr:

Artık millet sizi istemiyor sizden nefret ediyorlar. Boşuna sebep aramayın.

1697
295
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Kredi bitti , hala anlamak istemiyorlar...

yanıt1081
yanıt140
Ömer Can:

reisim yanlış aday değil kibir bitirdi

yanıt382
yanıt40
ihtiyar:

Tek yapması gereken ekonomiyi düzeltmesi ve mülteci sorununu çözmesi sonra yerini hakan Fidana devretmesi 30 yıl daha iktidarı sağlar kimse chp yi istemiyor bu ülkede hayal kurmayın

yanıt287
yanıt223
Vatansever:

Kendi adına konuş O bir dünya lideri

yanıt70
yanıt150
Sezgin Sezgin:

En doğru adayı koysalar da o aday akp rozeti seçime girdiği müddetçe milletin gönlünden düştüğün sürece kazanamazsın..Bunu idrak edemiyolar...Onlar zaten akp li oldukları için kaybettiler bunu anlayamayıyolar

yanıt1
yanıt1
kadir köseoğlu:

Alfa tr arkadaş çevreni değiştir seviyen yükselsin biraz, RTE nin bu ülkeye hizmetleri saymakla bitmez, alternatifi olmadığı müddetçe Akp genel seçimleri her türlü alır, önümüzdeki seçimde RTE nin yerine gelecek aday önemli tabi ki. Genel seçimlerle yerel seçimleri karıştırıyorsunuz, Özgür Özel de yerel seçim başarısını kullanarak chp yi birinci parti ilan etti ama gerçeği hepimiz biliyoruz, 7 düvel birleşip anca yerel seçim aldılar. Orada da hep söylerim chp ve ortakları kazanmadı, Akp kaybetti

yanıt3
yanıt2
SALİH:

O kadar kaybettikleri yerden Şanlıurfa ve Yozgat'ın başı çekmesi ne kadar absürt. Halbuki o illeri milli görüş YRP aldı. YRP ile uğraşmak yerine kendi bahçelerini temizleseler daha iyi olur.

607
112
yanıtYanıtla
Ali Tezel:

By by.

374
158
yanıtYanıtla
Mahmut Akbaba:

Eveeet, sorumuluğu kamuoyunun pek de tanımadığı alttaki birkaç düşük yetkili partiliye yıktığımıza göre, bildiğimizi okumaya devam edebiliriz.

380
55
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title