Haberler

AK Parti İncirliova Teşkilatı Bir Araya Geldi

Ak Parti İncirliova İlçe Örgütü, kahvaltılı toplantı düzenledi.

Ak Parti İncirliova İlçe Örgütü, kahvaltılı toplantı düzenledi.

Yaklaşan yerel seçim sürecinde halkla iç içe saha çalışmalarına ağırlık veren Ak Parti İncirliova İlçe Örgütü, düzenlediği kahvaltıda parti üyeleri ile bir araya geldi.

Düzenlenen Toplantıya Ak Parti Aydın milletvekili Mehmet Erdem, İl Genel Meclis Üyesi ve İncirliova Belediye Başkan Adayı Kazım Günaydın, Didim İl Genel Meclisi Üyesi Abdurrahim Öztürk, Ak Parti İncirliova İlçe Başkanı Yakup Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kale, pati üyeleri ve davetliler katıldı.

Ak Parti Aydın Milletvekili Erdem, Tüm İslam aleminin kandilini kutlayarak başladığı konuşmasın da kahvaltıyı düzenleyenlere teşekkür etti. Erdem "Aramızda aday adayları var. Onlar için aileleri için hayırlısını diliyoruz. Bir önceki yerel seçimlerde 18 Ocak 2009'da adaylarımızı açıklamıştık. Önümüzdeki günlerde adayların açıklanmasını bekliyoruz. Partimiz istişareye ve kamuoyu açıklamalarına önem veriyor" dedi

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklanman Mustafa Savaş'ın her bakımdan donanımlı, birikimli ve devlet tecrübesi olan Anakara bürokrasisini bilen ve Türkiye'de büyük çapta yurt içi ve yurt dışında iş yapan işadamları ile görüşmesi olan mütevazi iyi niyetli dürüst ahlaklı Aydınlı bir kişi olduğunu belirten Erdem, Savaşın adaylığının Aydın için bir şans olduğunu söyledi.

"CİLALI SENARYA OYNANIYOR"

Büyük şehir yasası hakkında bilgi veren Erdem, "Birileri algı yöntemi ile halkı yanıltmak istiyorlar. Yanılmamamız lazım. Büyükşehir yasasını Ak Parti, yaptı. CHP ve MHP karşı çıktı. Gittiler köylere ne dediler 'Bu Büyükşehir ile köylere nasıl hizmet gidecek' dediler. Şimdi belediyeler hizmet etmek için yarışıyor" diye konuştu.

"AYDIN BELEDİYESİ'NİN BÜTÇESİ TALAN EDİLDİ"

Konuşmasında Aydın Belediyesi'nin mevcut yönetimini eleştiren ve Aydın Belediyesi'nin parasının seçim propagandası için talan edilidğini iddia eden Milletvekili Mehmet Erdem "Efeler Belediye başkanının vay haline. Mevcut belediye seçim propagandası yapmak için belediyenin bütçesini talan etti. 190 bin nüfuslu Aydın Belediyesinin bütçesi haksızca kullanılıyor. ve adeta seçim propagandası için talan ediliyor. Zaten bütçenin kabul edilip edilmediği de şüpheli ama bu şekilde kullanılması şaşkınlık verici. Bundan sonra Aydın Belediyesi için sıkıntılı dönem olabilir. Belediyenin parası ile propaganda yapılıyor" ifadelerine yer verdi.

"BÜYÜKŞEHİR BİZİM İŞİMİZ"

Büyükşehir kanununu AK Parti'nin hazırladığını ve büyükşehir yönetmenin AK Parti'nin işi olduğunu belirten Erdem, "Kanununu biz hazırladık. İstanbul ve Kocaeli'de 5 yıldır uygulaması Ak Parti'nin farklılığını ortaya koydu. Efsane hizmetleri ve kadroları ile Aydın'da Büyükşehir'in ilk başlangıcı ve gömleğin ilk düğmesini ilikleyeceğiz. Bu nedenle bu seçim çok önemli. Gömleğin ilk düğmesi doğru iliklenirse diğer düğmeler doğru iliklenir, yanlış iliklenirse diğer düğmeler de yanlış iliklenir" dedi.

"ÇERÇİOĞLU BELEDİYE ÇALIŞANLARINDAN YÜZDE 5 OY ALIRSA BEN SİYASETİ BIRAKIRIM"

Konuşmasının büyük bir bölümünde Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu eleştiren ve Başkan Çerçioğlu'nu kıyım yapmakla suçlayan Milletvekili Mehmet Erdem, "Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, belediye çalışanlarından yüzde 5 oy alsın ben siyaseti bırakırım. Şu anda 15-16 Müdürlüğü bulunan belediyede bir çok müdürlük vekaletle yönetiliyor. Aydın Belediyesi'nin mevcut yönetimi adeta insan öğütme makinesi gibi. Aydın belediyesini bu yüzden AK Parti kazanırsa ilçeler de dahil olmak üzere Aydın kazanacaktır. Bu nedenle AK Parti ile Aydın'ın çok daha hızlı gelişip kalkınacağını anlatmamız lazım. İşi bilmeyen, hukuki, idari, mevzuat bilgisi zayıf olan sadece basında fotoğraflara algı yanıltması yapmaya çalışan bir kişi ile bu iş olmaz" diye konuştu.

Önümüzdeki yerel seçimlerin çok önemli bir kavşak noktası olduğunu belirten Erdem, "Önümüzdeki yerel seçimler Aydın'ın ve Türkiye'nin kaderini etkileyecek bir seçim. AK Parti iktidarının devam etmesi için hep beraber çok özverili ve dikkatli bir şekilde ve çok fazla çalışmalıyız. Çünkü kader anı diyebileceğimiz bir kavşak noktasındayız" diyerek herkesin çok çalışması gerektiğini söyledi.

Konuşmasında yerle siyasetin yanından genel siyasete de değinen Erdem, "2014 yılı AK Partinin iktidardan gitmesi ve AK Parti iktidarına son verdirilmesi ve Cumhurbaşkanı seçimini etkileyecek şekilde gayret gösterenler farklı heves içinde olanlar müthiş bir çalışma içine girdiler. Küresel manada dünyayı idare ettiğini belirten güçler var. Bunların çeşitli hesapları var. Finans ve silah üreticileri kendi menfaatleri doğrultusunda senaryo üretiyorlar. İçerden ve dışardan ülkemiz üzerinde oyun oynayanlar var" diye konuştu.

Daha sonra konuşan AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Kazım Günaydın ise İncirliova ve köylerine yönelik yapılan hizmetlerden söz etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Özlem Çerçioğlu İncirliova Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Tarımsal üretim rakamlarını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepinizi alnınızdan öpüyorum

Tarımsal üretim rakamlarını paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hepinizi alnınızdan öpüyorum

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Akaryakıtta tek fiyat uygulaması yarın başlıyor! 13 bin bayide fiyatlar güncellenecek

Merkez Bankası Başkanı'ndan kamuda tasarruf paketine ilk yorum: Enflasyonla mücadelede bize yardımcı olacak

Merkez Bankası Başkanı'ndan kamuda tasarruf paketine ilk yorum: Enflasyonla mücadelede bize yardımcı olacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title