Haberler
Güncelleme:

Son Dakika: Manavgat'ta 4 ayrı noktada orman yangını çıktı! Alevler yerleşim yerlerine ulaştı, devlet hastanesi boşaltıldı

Son dakika: Antalya'nın Manavgat ilçesinde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Yerleşim yerlerine doğru ilerleyen yangın nedeniyle 3 mahalle boşaltıldı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen yangınla ilgili, "İnanın neyle mücadele ettiğimizi şu an bilemiyoruz. Nereye müdahale edeceğimizi şaşırdık" dedi. Öte yandan devlet hastanesindeki hastalar tahliye edildi. Yangından etkilenen 53 vatandaşın olduğu öğrenilirken, 1'i ağır olmak üzere 3 kişinin yanık tedavisi gördüğü ifade edildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Ergin Yıldız:

Bu olaya gülme emojisi koyan eteklilerin yandaşi seninde sıran gelecek..Taharetini yap geliyoruz yavas yavas,siz abdest alirmisiniz acaba bataklik sinekleri...

16
2
yanıtYanıtla
omer turan:

ev yapmak için yakıldığı çok açık. kesinlikle izin verilmemeli. verirlirse tek agaç kalmaz.

8
0
yanıtYanıtla
Hakan :

Neredeyse her yaz yanıyor. Havalar aşırı sıcak ama terör saldırılarına karşı yaz aylarında tedbir artırılmalı. Vatandaşlarımız sigara atığına ve cam şişelere dikkat etmeli.

4
1
yanıtYanıtla
vedat cici :

bunu yapanlar en ağır şekilde ceza almalı

3
0
yanıtYanıtla
ömer ihsan muşlu :

BEN BURADAN BİR VATANDAŞ OLARAK DURUMU ÖĞRENMEK İSTİYORUM.BU YANGINA MÜDEHALEDE TÜRKİYEDE BULUNAN BÜTÜN YANGIN SÖNDÜRME UÇAKLARI KULLANILIYORMU KULLANILMIYORMU SADECE UÇAK DİYORUM EĞERKİ BU UÇAKLARIN TAMAMI KULLANILMIYORSA SEBEBİ NEDİR.BAKANDAN VATANDAŞLAR OLARAK BU BİLGİYİ MİLLETİMİZE VERMESİNİ BEKLİYORUM..

2
0
yanıtYanıtla
Prens Kâmil :

Mülteci adı altında 72 milletten göçmen alıyoruz. 100 liraya adam öldürmeyi göze almış tipler bunlar. Orman ne ki? Bunlar iyi günlerimiz..

1
0
yanıtYanıtla
celal koş:

Bunlar daha iyi günlerimiz. 10 yıl sonrasını hiç düşünmüyormusunuz? Bu insanlar bizim nüfusumuzu yakında geçerler bak o zaman kimmiş mülteci kimmiş sığınmacı görücez. Şimdi iş beğenmeyen gençler o zaman iş bulup çalışabileceklermi.?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title