Haberler
Güncelleme:

Arabadan kurşun yağmuruna tutulan kadın sokak ortasında can verdi

Başkent'te, sokak ortasında yürürken bir arabadan açılan ateş sonucu 43 yaşındaki Birgül Y. isimli kadın hayatını kaybetti. Talihsiz kadının bedenine 3 kurşun isabet ederken, polis 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (10)

CAQ:

Bu ülkede şans eseri yaşıyoruz

32
3
yanıtYanıtla
Sansi Bilmemde Ac Yasiyoruz:

Secimde Yok Kömürde Yok Soguk Yiyecek Makarnamizda Yok

yanıt8
yanıt4
Kadın:

Adalet istiyoruz hapiste nefes alarak önlerine üç öğün yemek gelerek değil İDAM İDAM İDAM istiyoruz

14
5
yanıtYanıtla
skrkrc:

ne keçiören olduk bee, ulan bu ne hal önceden adana samsun diye bakıyoduk şimdi ne olsa keçiören çıkıyor altından. fırsatım olsun dakka durursam o ilçede adam değilim.

13
2
yanıtYanıtla
x:

Kaliteli İnsanlar Yıllar Önce İlçeyi terk etti. . . Çok göç alıyordu. . . . tabi ki kentselleşmenin getirdiği sorunlar zirve yaptı. . . . bir milyonu aşkın bir nüfus ile bir potansiyeldir. Geçmişte de pek iyi değildi. . . Yani neydik ne olduk değil. . . . çoğu zaman aynıydı. . . Keçiören Sorundur. . . Ne yazıkki. . . .

yanıt1
yanıt0
Ali:

RABBİM sen herkesi koru kolla ne olur. Bitsin artık bu cinayetler.

4
0
yanıtYanıtla
Osman:

Kadın 43 yaşında evli . Katili de kadının sevgilisi olduğu söylenen 32 yaşında ki Hasan . Hasan da evli . Olay yanlış başlamış Gelişme normal değil . Buna bağlı sonuçta elbet kötü bitecek.

4
0
yanıtYanıtla
hamdi:

çinde rüşvet alırsan idam, iranda devletin parasını yersen idam, abd de çeşitli yöntemlerle idam, basket maçında içinde su dolu pet bardağı sahaya atarsan 3 gün hapis, bizde adamı bıçakla, hastanede hayati tehlikesi olsun tutuksuz yargılanmak üzere serbest.

2
0
yanıtYanıtla
Umut .f.e:

Yer bağlum.

1
0
yanıtYanıtla
Crazy:

Lan ne adaletinden bahsediyorsunuz idam gelirse savcılar hakimler aç kalacak saçmalamayın hangi adalet

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title