Haberler
Güncelleme:

Fransa İçişleri Bakanı: Hz. Muhammed'e yönelik hakaret içerikli karikatürler ülkede yayımlanabilir, derslerde gösterilebilir

Fransa İçişleri Bakanı Gerald Darmanin, Hz. Muhammed'e yönelik hakaret içerikli karikatürlerin ülkede yayımlanabileceğini, okullarda derslerde gösterilebileceğini ve marketlerde helal gıda ürünlerine özel reyonların bulunmasından rahatsız olduğunu söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (45)

Tnt:

Kafirler Allah bizimle her oyununuz bozulacak islam dini dünyayı ele geçirecek korkunuz bundan sonunuz acı bir cehennem azabı olacak Hz. Muhammede saygı duyacaksınız eninde sonunda kahredileceksiniz

13
4
yanıtYanıtla
haydi suudiler neredesiniz ?:

Biz Müslümanız fakat İslamın kılıcı da değiliz bak Suudilere Yunanistanla İtalya ile bize karşı birlik oldu birde bunlar İslamın merkezi çıkış yeri anan merkezi bırakın da görelim onlar ne yapacak tepkileri ne olacak neden her İslama karşı yapılan saygısızlığa bizler kızıyor kınıyor tepki gösteriyoruz ? sadece bizlermiyiz bu dünyanın Müslümanı ?

yanıt2
yanıt0
Kukari Badi:

Bizde de iyi karikatürcüler var Fransa haberin olsun. Ama bizim dinimiz gelmiş peygamberler üzerinden siyaset yapmayacak kadar kalitelidir. Gerçi bizde de son 20 yıldır var böyle bir durum ama neyse o bizi ilgilendirir. Kısacası Türkiye''den devlet desteğiyle hristiyanların peygamberine terbiyesizlik yapılmaz. Yapan zaten müslüman değildir.

11
2
yanıtYanıtla
coni:

adam kendi capinda hakli adamlarin ulkesi istedigini yapar dogru bulmuyorum ama dunya boyle ki avrupa amerikalilar kendi dinleriylede dalga gecer genelde, begenmiyorlarsa durmasindanlar fransada eri donsun hepsi memleketlerine

0
12
yanıtYanıtla
anti frenç:

Allah dinini korur. Fransaya büyük bela yakındır.

10
2
yanıtYanıtla
BİZLER DE İZLERİZ:

Elin gavurunun yaptıklarına sesimizi çıkartmazsak en ağır derecede karşılık vermezsek işte o zaman azarlar.Bizi beğenmeyen batılılara bakın insanların dinine ne kadar saygılılar bizim iç işleri bakanımız diğer dinler hakkında şu konuşmanın 3 de 1 bi yapsa linç eder öncelikle içinizde ki gavurlar.Zaten biz de dinimiz gereği hiç bir dine böyle saygısızlık yapmayız bunu onlar da çok iyi biliyor.

9
2
yanıtYanıtla
Paris:

Bir kaç gün önce öğretmenin kafasını kestiler. Sözde müslüman Çeçen teröristler.

yanıt2
yanıt0
Muhammed:

Zalim ve kafirler için YAŞASIN CEHENNEM ATEŞİ...

9
1
yanıtYanıtla
El patron:

Haddini bilmez bir bac kisi tarafindan adamin basini kestiler, sonuclarida ne yazikki olacak. Musluman adi altinda teror esterinlerin cilesini gercek muslumanlar cekiyor.

7
2
yanıtYanıtla
avcı:

nerden biliyorsun kendi istihbaratçılarının yapmadıgını, sırf islamı kötülemek için adamların yapmadıkları pislik mi kaldı

yanıt0
yanıt0
...:

Alın size medeni, saygılı, hoşgörülü Avrupa..

7
1
yanıtYanıtla
ahmet:

frengi denen hastalığın adı fransızlardan gelir. avrupanın en pis milletidirler. bu yaptıkları bu pisliği örtmek çabalarından başka bir şey değil. afrikadaki sömürgelerini tek tek elinden alıyoruz ve fransa buna çıldırıyor.

8
0
yanıtYanıtla
ZÜHTÜ:

Vatan Vatan Vatan...

7
1
yanıtYanıtla
!!!:

Kendi sonunuzu kendiniz getireceksiniz İNSALLAH. Size düşman falan lazım diyil kendi ideologiyanız sizi mahv edecek. ermenileri destekleyen bir devletden bundan başka bir şey beklenilmez zaten. Lüt kavminden farkınız yok sizin Rabbim onlara verdiyi cezayı sizlerede verir İNSALLAH

4
3
yanıtYanıtla
HERO:

Ellerinden anca bunlarla geliyor, bu şekilde yıpratacaklar güya, hepinize yeteriz. .

7
0
yanıtYanıtla
osman kartal:

anlayamadığım ülkemizde güya binlerce okur yazar proğram yapar konuşmacı karitarörist yazar çok bilmişimiz var neden fikir üretmezler soytarı şeklinde isa, kedi tipli isa gibi resimyler yapmaz yazı yazmaz protesto etmez, , anlaşıldı bunların kanı arızalı

0
7
yanıtYanıtla
NE diyon?:

NE dediğini anlamadım ama Hz İsa ya niye hakaret edelim. Biz onun Allah''ın peygamberi olduğunu biliyoruz.

yanıt2
yanıt0
İsa da bir peygamber.:

Cahilce yorum yapma. Hz. İsa bizim de peygamberimizdir. Peygamberle dalga geçmeyi nasıl protesto sayarsın?

yanıt2
yanıt0
SAYGI:

Kardeş bizim inancımıza göre bütün peygamberle iman etmek zorundayız. Yani hiç bir peygambere saygısızlık yapamayız. İnsanlara saygısızlık yapamayız. Çünkü islam''da bu yok. Zaten görüyorsun herkes kendi karakterinin özelliğini yansıtıyor. Onlar öyle, biz böyle farkımız bu zaten. İstediklerini yapsınlar. Said Nursi hazretleri diyor ki: İslamiyetin nuru güneş gibidir üflemekle sönmez, gözünü kapayan ancak kendine gece yapar.

yanıt2
yanıt0
LİDER 21:

OSMAN KARTALA, Ayet " Sizler hiçbir Peygamberi diğerinden ayırt edemezsiniz " anladınmı OSMAN, yani onlara gelen dinde aynı .yani din bir tanedir.yahudinin veya hıristiyanın değişik isim ve kural koyması yüce Mevlâmın katında hiç bir anlam ifade etmez. Zaman ve mekana göre uygulamadaki bazı değişiklikler dinin muhtevasını değiştirmez. Tüm peygamberlerimiz namaz kılardı mesela...

yanıt0
yanıt0
YZB VOLKAN:

Akılsız.. sevgili isa hak peygamberdir. Ayet " siz hiçbir peygamberi diğerinden ayırt edemezsiniz" .. küffar haşa oğlu dediği ve incili kendi arzu ve menfaatlerine göre değiştirdikleri için cehennemi boylayacaklar. Sakın bilmediğin işlerle uğraşma sana dost tavsiyesi. Ve tevbe edip mevlâmdan af dilemen gerekir

yanıt0
yanıt0
Uyanış:

Çok büyük saygısızlıktır islamafobidir sessiz kalmayacağız Allah bizim le beraber inşallah üstesinden geleceğiz bunların da biz elimizden geleni yaparsan Allah peygamberini elbette bu dinsiz imansızlara karşı çirkin saldırıdan koruyacaktır.

4
2
yanıtYanıtla
KARA:

Dünyada 50 adet Müslüman ülke var. Bu ülkelerin liderleri gerçekten Müslüman iseler tek ses olup Fransa''ya gereken uyarıyı yaparlar. Heyhate heyhat. . . . . . .

6
0
yanıtYanıtla
kirpi hasan:

bu kafirlerle savaş yapılsın ilk savaşa ben gitmek istiyorum ve bu şerefsizin kellesini dilini kesmek isterim dünya ya ibret olsun peygamberimize kötü bir şey akıllarından geçmesin ve konuşmasın diye hiç bir peygambere dil uzatılmaz kötü birşey konuşulmaz

3
2
yanıtYanıtla
Berber:

Ben de gelirim İnşallah

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

sudiler bae liler gibi ne olduğu meçhul prensler israille el ele dolaştıktan sonra bu karektersiz fransa ve buna benzer ülkeler her pisliği yapar çünki zaten pislikler. sudi ve bae lerde dahil. YAŞASIN TÜRKİYE CUMHURİYETİ. kafirlerin değil mazlumların yanında olan ülkem için gurur duyuyorum.

5
0
yanıtYanıtla
BÜYÜK RESİM:

UMARIM TÜRKİYE BU KONUDA DA YALNIZ BIRAKILMAZ VE TÜM MÜSLÜMAN ÜLKERELERİ HEP BİR AĞIZDAN CEVAP VERİRLER.

2
1
yanıtYanıtla
KRIKO:

Aşağıda buzzz gibi göreceksiniz, kim atlı kim yayan.

3
0
yanıtYanıtla
Reis Sevdalısı:

Benim Reisim Fıransaya Gereken Cevabı Verçek Rahat Olun

0
2
yanıtYanıtla
Ziyaa:

Bu fransaya Kanuni Sultan Süleyman gibi bir mektup yazmak lazim

2
0
yanıtYanıtla
Siz öldürtmüşsünüzdür:

Eminim o öğretmeni siz öldürtmüşsünüzdür. Amerika daki zenci ayaklanmasıyla nasıl da uyumlu plan. Tıpa tıp aynısı. Aynı kafadan çıkıyor bu planlar.

2
0
yanıtYanıtla
Ooooov:

Sonunuz geliyor.Allahin izniyle

2
0
yanıtYanıtla
İhtiyar:

Şu cehalete bakın!?.mekke müşriklerinden,kâfirlerinden bir farkları yok islamı bilmiyorlar!?.bilmediklerinin ardından gidiyorlar.

2
0
yanıtYanıtla
Papatya:

Iyicene kaşınmaya başladı bu Çürükler

1
0
yanıtYanıtla
gelecek İslamın, İslamın zaferi olacak. Fransa n:

yörük

0
1
yanıtYanıtla
TÜRK:

Geri zekalılar yanmak için çabalıyorlar.insan bir Peygambere hakaret içeren bir olaya katılmak için ne kadar geri zekalı olabilirki.

1
0
yanıtYanıtla
Kerim:

İslam düşmanı fransa

1
0
yanıtYanıtla
LİDER 21:

Mevlam bu millete şerefli görevler verdi çok şükür...fazla değil 1 ay önce finlandiya,da yüce kitabımızı yakmaya çalışan finli,evinde yakıldı....Varan 2... fazla değil 1 hafta önce yüce mevlâmın ve hepimizin sevgilisine dil uzatan fransızın kellesi koparıldı o kokmuş gövdesinden ...varan 3 bu darkman (karanlık adam) ..sırada....Cenabı Allahın askerlerini takip etmeye devam edin. Ebrehede, nemrut,ta gururla kükrüyordu . Son söz " islamiyet daima âli ve galiptir." Ama küfür ehli anlamaz. Zamanını bilemem ama yakındır. Sizin gibilerle hesaplaşmamız. Kim peygamber efendimize hakarete yeltenirse tereddütsüz öldürürüm.

0
0
yanıtYanıtla
Birol:

Kafa kesmeyi deaş fransızlardan öğrenmiştir. Giyotini fransızların icat etti. Öğretmenin kafasını kendileri kesip öğretmeni şikayet eden birilerinin çocuğunun üzerine at. Çocuğu öldür delil bırakma.

0
0
yanıtYanıtla
Hak din islam:

Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar Bu sözü şimdi daha iyi anlıyorum Okullarımızda batının sözde muhteşem medeniyeti anlatılıyor ama islama olan düşmanlıkları anlatılmıyor ??

0
0
yanıtYanıtla
TC Vatansever:

Bizde okullarda sahte demokratik Özgür ülkeler adlı bir konu açıp tarih ve sosyal bilgiler kitabında ders konusu yapabilir, konu bu Fransa'nın yapısını dünya gündemine yansıtabilir iş.

0
0
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

Kafirler için yaşasın cehennem.

0
0
yanıtYanıtla
Muharrem:

Allah seni cezasız bırakmaz macron

0
0
yanıtYanıtla
evren için seçilmiş en mükemmel insana bu yapılm:

Yeryüzünde seçilmiş en mükemmel insan olan Peygamber Efendimize karşı sergilenen tavırlar hiçbir zaman kabul edilmemiştir. Bu insanlar İslam düşmanlığı sergilemeye devam ettikleri sürece kendi sonlarını getireceklerdir.

0
0
yanıtYanıtla
AFYONLU:

HZ. MUHAMMED''İ KİM KÜÇÜMSER, DALGA GEÇERSE ALLAH ONLARA KABİR AZABININ MİLYARLARCA KAT FAZLASINI YAŞATSIN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title