Haberler
Güncelleme:

Şarkıcı Ceylan Ertem, koronavirüse yakalandı

Müzisyen Ceylan Ertem, koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. "Maskemi çıkarmama rağmen nereden nasıl bulaştığını bilemiyorum" diyen Ertem, evde karantinada olduğunu söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (13)

sıfır altı:

kim la bu, ilk defa görüyorum. Melis buna 5 basar

5
2
yanıtYanıtla
sivri:

eşşek hoşaftan ne anlar ne de bilir derler. . .

yanıt2
yanıt5
Büşra (İlahi Dost):

Covid 19 gerçek bir virüs değil; İnsanların öldürülme şekli tedavilerdeki yüksek doz antibiyotikler ve hidroksiklorokin (sıtma ilacı) ile hastalandırılmalarından kaynaklanıyor; pandemi televizyonlardan medyadan yayılıyor, gerçek olmayan bir şey bulaşamaz; Certificate of vaccination ID ismindeki RFID deri altına kimlik ve banknote kullanımını tedavülden kaldırarak küresel dünya devleti için yeni dünya düzeni kurmak amaçlanıyor. False flags, demokrasi ilüzyonu, dünya düz.

4
3
yanıtYanıtla
Aslı:

Nereden edindiniz bu bilgileri, kanıtınız, dayanağınız nedir? İlacını alıp iyileşecek bir insanın, bu gibi yorumlardan etkilenip ilaç almayı reddedebileceğini ve belki de bu yüzden ölebileceğini düşündünüz mü hiç?

yanıt0
yanıt0
BUNAK:

BEN DE ESAHTAN UNLU NEYN SANMISTUM LAAA

3
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Ceylan Ertem kim ** ?

3
2
yanıtYanıtla
ENİS:

ŞARKICI-MÜZİSYEN DİYE LANSE EDİLEN ''BOYA KÜPÜ KIZIMIZ'' NE ZAMAN ORTAYA ÇIKTI?BİZİM NEDEN BİLGİMİZ YOK? ŞU POPÇULAR DA CORONA VİRÜS GİBİ ADAMAKILLI ÇOĞALDILAR HA.

3
0
yanıtYanıtla
Selvi. ecz.:

Kadın GERCEKTEN ÇOK DOGRU SÖYLEMİŞ ZATEN MASKELERİN VİRÜSTEN KORUDUGUNA DAİR BİR TEK BİLİMSEL RAPOR KANIT YOK AÇIKLANMIŞ. Fakat tam tersi zararları ile ilgiili dış raporlarlar var belçika ve isvec kaynaklı. yani MASKELERİN FAYDASINDAN ÇOK ZARARI VAR.

0
3
yanıtYanıtla
Ben:

Insanlardan bayağı uzak mesafeden durup, maskesiz gezmeyen, neye dokunursam anında cebimdeki dezenfektan la temizlememe rağmen korona olmuştum. Artık o denli hastalık hastası davranıp kendimi yıpratmıyorum , hastalığı atlattım, korona morona hiçbirşey umrumda değil artık

yanıt1
yanıt0
Ceylanist:

Ensi dingili, Ceylan Ertem oldukça ünlüdür, sorun onda değil sende. dingillikten vazgeç, otlanmayı bırak . . .

2
0
yanıtYanıtla
Selim:

''maskemi çıkarmama rağmen''

0
1
yanıtYanıtla
vro:

senin hayat tecrüben kadar sahne tecrübesi olan ve popçu olmayan bir insanı tanımaman gayet normal zaten. hayat pencerenin darlığını anlamak için yorumunun sonuna kadar okuma gereği bile hissetmiyor insan. senin beynin de bildiğin ''CEHALET KARASIYLA DOLU BİR KÜP'' ENİS EFENDİ.

1
0
yanıtYanıtla
ECE:

Hangi birinize geçmiş olsun diyeceğimizi şaşırdık Mantar gibi çoğaldı hani karınca sürüsü yarısı doğuya yarısı batıya giderya bir kısmıda taburcu oldum atlattım haberi geliyor önümüze şaşırdık artık

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title