Haberler
Güncelleme:

Akciğerinde kitle tespit edilen Armağan Çağlayan gözyaşları içinde anlattı: Acı çekmek istemiyorum

Geçtiğimiz günlerde akciğerinde kitle olduğu tespit edilen Armağan Çağlayan, programında sağlık durumundan bahsederken duygusal anlar yaşadı. Gözyaşlarına hakim olamayan Çağlayan, "Bir tek şeyden korkuyorum. O da acı çekmek istemiyorum" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

Ahmet AKGÜL:

pop starda açık giyinmeyen kızlara kızarken sonunu düşünmedin mi? anne babanı dinleme özgür ol soyun derken kızlara, belki bir şeylerin bedeli yaşanacak gibi .

55
138
yanıtYanıtla
cemil karaca :

Yaaa sandınızki bu dünya size kalacak ölüm korkusu sardı değilmi yapmadığınız imansızlık kalmadı bakalım şimdi ettiklerinin hesabını nasıl vereceksin .

43
102
yanıtYanıtla
Nazlı Muhip:

Yargılayanlar siz insan olamazsınız! Potansiyel katilsiniz hepiniz !

83
37
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

Allah şifa versin inşAllah, tüm hastalık çeken insanlığa ..

91
3
yanıtYanıtla
acili biber:

Bu ney ya

1
77
yanıtYanıtla
görkem yılmazkan:

Dini görevlerini yerine getiren insanlar kansere yakalanıp acı çekmiyor mu? Bu yargılamaya çalışan cahiller şirke düştüklerinin farkında değil mi? Allah şifa versin inşallah demek bu kadar mı zor!!

13
0
yanıtYanıtla
Lokum Ceto :

bu kim ki neden uzulecez

1
11
yanıtYanıtla
Turgut Korkmaz:

Bu ne düşmanlık arkadaşlar yapmayın o sizin gibi yaşamayabilir ama sonuçta insan geçmiş olsun rabbim şifanı versin kardeşim

11
0
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

Allah Vefatin da Hayirlisini Versin...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title