Haberler
Güncelleme:

İETT otobüsünde yandaki kadına bakıp mastürbasyon yapan sapık kamerada

İstanbul'da belediye otobüsünde yandaki kadın yolculardan birine bakıp mastürbasyon yapan sapık, cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (163)

Ahir zaman Kıyamet Yakındır:

Kadınların kapanması lazim yoksa erkekler azitir

45
89
yanıtYanıtla
Kominist:

Yapınniz bozuk kadın herzaman haklıdır nasıl bir inancınız var çok merak ediyorum

yanıt26
yanıt27
BENDE MÜSLÜMANIM:

Yav bir git aga biraz ahlaklı olalım sen önce gözüne mukayet ol kuranda erkeklere söyle gözlerini haramdan sakınsınlar diyor hem sana diyor hemde kadınlara. Önce bir zihniyeti değiştir.

yanıt1
yanıt0
.....:

dayıcım yazık kafana

yanıt0
yanıt1
El patron:

Ozaman demekki musluman olmayan erkekler, nefsine daha sahip ve daha durust bir insan. Resmen sucu adama degil, kadinlara atmissin. Seninde o adamdan bir farkin yok demekki.

yanıt1
yanıt2
Sapıklık etmeyin:

İnsan olun terbiyesizlik etmeyin!!!!

yanıt10
yanıt5
KARA iBiK:

La serseri, icinde pislik olmayan kisi kendine hakim olur, en azindan alenen hem de yolcu otobüsünde; burada kadinlarin sucu ne a ahmak. . . NEFSiNE HAKiM OLAMIYORSAN ORUC DA TUTMA, NAMAZ DA KILMA. . . Sonuncunun nedenini anladin herhalde, zira korkulur senden.

yanıt2
yanıt0
bobo:

en güzel çözüm islamda kardeşlerim, namaz kılan bir toplumun psikoloğa, zekat veren bir toplumun sosyoloğa ihtiyacı yoktur, gözünüzü her türlü haramdan sakının, elinizi sakının, dilinizi sakının, allah cümlemizi salih kullarından eylesin. amin. .

56
21
yanıtYanıtla
M:

Bunun namaz kalmadığını bilebilirmisiniz?

yanıt7
yanıt18
Eski Akp li:

Al sana Akp Müslümanliği.

yanıt0
yanıt0
Kamalı:

İnsanlar neden sapık oluyor acaba, sapık hareketler yapmaya neden olan görseller nedir acaba bir de bunlar araştırılsa keşke...

28
39
yanıtYanıtla
İnsan:

Ağzına sağlık

yanıt0
yanıt0
ref:

Siz herşeyden tahrik olursunuz eşeğe köğeke keciye blumun hayvvanlara kücücük cıoocuklara vakıflarda kurslarda olanları biliyorsun işte giyiniş değil zihniyet meselesi

yanıt43
yanıt11
kemalist:

ayıp denen bir şey var ahlaksız kadın neden bakıyorsun ki bakma önüne bak sana zorla mı gösterdiler sanki işine baksana belki adam rahatsız neden adamı kameraya alıyorsun adam kadını mahkemeye vermeli izinsiz çekim yapamaz kimse özel hayat diye bir şey var

9
49
yanıtYanıtla
HAZAR:

AKDAWAR YİNE NE YAZDIN DA KARŞI GÖRÜŞÜN ÜSTÜNE ATIYON :)))

yanıt12
yanıt1
kemalist:

hazar kardeş, adam belki rahatsız belki tıbbi belki ruhsal olarak sorunu var niye bakıyor baktı niye videoya çekiyor ki insanlıktan nasibini almamış bu kadın belli

yanıt1
yanıt26
KEMALİST NE ALAKA:

Bu nickle (kemalist) bu yorumu yazman çok yanlış gerçekten çok yanlış.

yanıt9
yanıt1
İmanlı adam:

Nedense bu olaylar en çok chpli belediyelerde oluyor.

16
37
yanıtYanıtla
abidin:

chp lilerin işi var onlar ATATÜRK ün kurmuş olduğu ülkeyi yıkmaya çalışan deniz gezmişi mahir çayanı abdullah öcalanı ve diğer sol terör örgütlerini desteklemekle meşguller. sorsan ATATÜRKÇÜLER ama icraatte inönücüler. atatürkün kurduğu ülkeyi yıkmaya çalışan herkese kucak açmakla meşguller.

yanıt15
yanıt13
M:

Nedense bu herifler sizden ama

yanıt0
yanıt0
Abc:

Ulan ne alaka malllll

yanıt1
yanıt0
abidin:

idam kurtuluş olur böyle insanlara, hadım etmek bunlara en büyük işkence. hatta kesip atacaksın.

48
4
yanıtYanıtla
Müslümanlık dışı:

İnsanlar iyice insanlıktan çıkar oldular ne olacak nasıl olacak bilinmiyor kimi paraya kimi uçkuruna kimi harama bölendi müslümanlık bumudur allah ıslah etsin hepimizi gidişat cok kötü acı bi durumda

45
3
yanıtYanıtla
NİZAM:

Tacize davet çıkartırcasına bilerek ve isteyerek yarı çıplak dolaşanlara ne demeli. Şahsen yolda yürürken haya perdelerim dökülüyor.

24
21
yanıtYanıtla
Bu ne:

Irz düşmanı olma sende.

yanıt4
yanıt0
Nazım:

Perdeyi çek o zaman. O perde gözler.

yanıt2
yanıt1
elif aoydan:

zihniyetsiz

yanıt0
yanıt0
Bu duygu ENGELLENEMEZ!:

Mahremiyet ve şeheviyattan uzaklaşılmadıkça içgüdülere pranga vurulamaz. Kadın ve erkek 2 kutubu ateş ve barut gibi görüp kamusal alanda dahi mahremiyete dikkat edilmeli. Kadınlarımız bacılarımız giyim kuşamlarına dikkat etmeli erkeklerimizse zihinlerini şehvetten arındırmalı. En büyük sorumlu gün boyu şehvet ve şiddet pompalayan MEDYA. Ölüm var. İslami sınırlara mümkün olduğuna riayet lazım.

35
9
yanıtYanıtla
BOBO:

ŞEHEVİYATMI O NE LA

yanıt5
yanıt8
Eksi:

Zihin şehvetten zor arındırılır. Başkasına bakmayacaksın kendini kontrol edileceksin. Herkeste karşı cinse ilgi var ama gidip bu tip şeyler yapmıyor. Bu tip şeyler adeta hastalık. Yazık. Toplum olarak her geçen gün iyice eksiye gidiyoruz.

yanıt5
yanıt2
M:

İnsan ve hayvanı ayırt eden bu duyguların kontrolü değilim ne demek istiyorsun? Normal mi bu sence ?

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

kadınlarda erkeklere bakmazlarsa bunlar başımıza gelir. Bi zahmet erkekleri yalnız bırakmayın sizde. . . . . Ne yani birtek kadının mı cinsel hormonu var? Erkeğin hormonu yokmu ?

9
33
yanıtYanıtla
XX:

HORMONU VAR DİYE ULU ORTA ÇIKARIP ELALEMİN KARISINA KIZINA TACİZ DE Mİ BULUNACAK ?BUNU NORMAL VE OLAĞAN BİRSEY Mİ GİBİ GÖREN HERKES POTANSİYEL TACİZCİ VE TECAVÜZCÜDÜR. TIPKI SENİN GİBİ !!!!

yanıt50
yanıt1
Geronimo:

Cahil toplumun katil, cani ve sapık erkekleri..

27
15
yanıtYanıtla
ferhat:

ne oluyor arkadaş bu ülkeye ?

40
2
yanıtYanıtla
imamoglu:

herşey çok güzel olacak

12
29
yanıtYanıtla
Ramazan:

Chp li değilim ama bu kadar da rakip parti başkanına düşman olumaz ayıp be kardeşim imamoğlu mu dedi git onu yap belediye başkanı namus bekçisi mi sizin partiden olmayanı bu kadar kötülemeyin

yanıt22
yanıt5
.:

bu konunun imamoğlu ile alakası ne ? ülkemizde böyle güruhlar varken imamoğlunun suçu ne adam otobüs kapılarında nöbet mi tutsun ne yapsın asıl sen başkalarına yan bu zat serbest kalıcak çünkü beyinsiz varlık seni

yanıt17
yanıt2
Bu ne:

20 senede geldiğimiz bu durumu toparlamak kolay değil.

yanıt2
yanıt2
boyner:

Bu ahlaksızın hareketini nasıl chpye ve belediye başkanına mal ediyorsun.

yanıt2
yanıt0
A:

Dış güçlerin işi

32
9
yanıtYanıtla
Gamze:

Siz nasıl bu kadar arsızlaştınız? nasıl iğrenç ve sapık bir bedene büründünüz. İnsanlar insanlardan korkar oldu sizin gibiler yüzünden. Pislikler !

35
4
yanıtYanıtla
Fatıh:

Kadınlar giyimlerı ıle erkekleri bastan çıkardıkları surece boyle seyler goirmemiz artık cok normallesecektır..

yanıt0
yanıt0
mikrop:

şimdi bu hayvanın kolunu bacağını kırıp ototbüsten atsam suçlu ben olurum.

32
4
yanıtYanıtla
A.D:

Tabii ki o adli kontrol şartıyla serbest kalır sen hapse girersin

yanıt8
yanıt2
haydar:

Aynen darptan yatarsın uzun bir süre. Sonra işinden gücünden olursun ve yiyecek ekmek bulamazsın. İçerde sana çamaşır sigara getirecek bir yakın bulamazsın. Bu dünyada ne kadar yalnız olduğunu anlar bir daha yanında adam kesseler kılını kıpırdatmayacağına kendine söz verirsin.

yanıt2
yanıt0
BOBO:

SENİN GİBİ ASLANLARA HİÇ DENK GELMEZLERKİ TÜHHHH GÖRÜYONMU SEN

yanıt1
yanıt1
alis:

devlet bunları hadım etmedikçe bunlar daha da azacak, ne hallere düştük

33
1
yanıtYanıtla
1907:

HAYVAN BİLE DEĞİLSİNİZ . . . . . . . . . . . . . . .

30
4
yanıtYanıtla
D.bakırlı:

Hayvanlardan özür dilemen lazım , ben senin yerine dilerim .

yanıt13
yanıt3
Çıkarcı vdt:

Bence kadın hemen TUTUKLANMALI adama da kadının bu rezilliğini ifşa ettiği için madalya versinler

11
22
yanıtYanıtla
aa:

kardeşim sen olayı çok farklı anlamışsın

yanıt10
yanıt5
adafadfad:

AA: biraer adamın bakış açısı bu ülkede hakkını arayan hep sıkıntı yaşıyor da ondan dolayı ironi yapmış çıkarcı vatandaş

yanıt0
yanıt3
BOBO:

BENCEDE, ÖZEL HAYATIN GİZLİLİĞİ DENEN BİRŞEY VAR

yanıt6
yanıt5
A:

Adafadfad sen avukatı mısın

yanıt0
yanıt0
hadım:

idam yoksa hadım edilsin

29
4
yanıtYanıtla
Halil:

Çıplak kadınlarda idam edilecekse raziyim

yanıt18
yanıt24
adil:

Kadın hiçbişi olmamış gibi duruyor şoföre söyle karakola çeksin ne duruyorsun.

28
5
yanıtYanıtla
bn:

karakola götürse ne olucak ? en azından bu şekilde herkese rezil oluyor adam keşki yüzünüde gösterselerdi ortalıkta olaşamasaydı adaö

yanıt5
yanıt1
123:

BU NAMUSSUZLUK MODA OLDU. . !

31
1
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLAN:

Artık yurdum insanı yanlış yapan birini gördüğünde müdahale etmeye korkar oldu, çünkü cezaevine gönderilmekten korkuyor. . Ülkemizi ne hale getirdiler daha bugünler iyi günler Suriyelilerin de ayaklanma günleri başlayacak. Çöpten ekmek arayan Türk vatandaşı, Bankamatik önünde para çekmek için bekleyen Suriye vatandaşı. .

25
7
yanıtYanıtla
AYBASTILI:

Irkçı hasta kafa .Bu olan ahlaksız bir eylemi Suriyelilerin üzerine yıkmak için tam gerzek olmak lazım. İyi ki Korona virüsünü onlar yaptı demiyorsunuz nasıl unuttunuz. Suriyelilere yardım edenler hiç rahatsız değil etmiyenler niye rahatsız acaba?

yanıt9
yanıt24
Gram:

Neden bu kadar ırkçısın.

yanıt4
yanıt11
sivaslı58:

AYBASTILI KİMSENİN BU OLAYI SURİYELİLERE YIKTIĞI YOK. ULAN IRKÇI DİYE DİYE VATANDAŞIN İÇİNDEN GEÇTİNİZ BE. SURİYELİ İNSANDA TÜRK İNSAN DEĞİLMİ SENİ GİDİ PEŞTAMALINA YAĞ SÜRDÜREN SONRA ORDAN YAĞLANAN KAFA SENİ. BURDA DENİLİYORKİ DAHA BU OLAYLARI ÇOK GÖRÜRÜZ. NİYEMİ NORMAL VATANDAŞ BU HÜKÜMETE GÖRE SUÇLU AMA HER BKU YAPANA NEREDEYSE MADALYA VERİYORLAR. ULAN SURİYELİYE HAVADAN HER AY 2500-3000 TL YARDIM YAPILIKEN VATANDAŞ SABAHTAN AKŞAMA KADAR EŞŞEK GİBİ ÇALIŞMASINA RAĞMEN HAKKINI ALAMIYOR.

yanıt14
yanıt6
HAKAN ARSLAN:

GRAM: Irkçı değilim aslında ileriyi düşünen biriyim. biz Ülke olarak hep iyi niyetimizden kaybettik. Azerbaycan da savaş halinde bir tanesi Ülkemize sığındı mı topraklarını terk edip kaçtı mı hayır. Bize toprak namus olarak öğretildi savaşırım ölürüm yine de toprağını terk etmem. .

yanıt11
yanıt3
BOBO:

BÜYÜK KONUŞMA YARIN BİRGÜN SENDE EL KAPISINA MUHTAÇ OLUR HİMMET İSTERSİN IRKÇI

yanıt4
yanıt8
adil:

@HAKAN ARSLAN Yeryüzü bizim değil mülkün sahibi Allah''tır müslümanlar kardeştir sen bunu bilmediğine göre müslümanlıkla alakan yok o zaman haklısın sana iyi niyet göstermek hata senin gibileri kafese kapatmak lazım fitne çıkarıyorsunuz bölücülük yapıyorsunuz.

yanıt2
yanıt6
HAKAN ARSLAN:

Öyle el kapısına muhtaç olup yaşayacağıma, ölmek daha onurludur. Yalnız bunu onurlular anlar. Bizde namus kavramına Vatan toprakları da dahildir. Namussuzlar bilmezler vatan toprağının namus olduğunu. .

yanıt9
yanıt1
ALAYLI:

Hakan Arslan, adam gibi yorum yapmışsın takılma beyinsizlerin yorumlarına. Bilmezler bizi savaşlarda sırtımızdan vuranlar hep araplar olmuştur. İlerde anlarlar ülkemize alınan mültecilerin zararlarını. .

yanıt8
yanıt1
Doğru:

Adam ırkçılık yapmamış. Tespit yapmış. Kimsenin işinde gücünde olan Suriyelilere laf ettiği yok. Hatta bazı çok efendi adamların (Suriyeli) atılma korkusu ile iş yerinden kafasını çıkaramadığını ama serserilerin fink attıklarını gördüm. Sorun kontrolsüzlük ve halkın sadece Suriyeliler karşında değil Tursitler karşısında da ikinci sınıf muamelesi görmeleri. Ve müdahale yapsan dövsen suçlusun. Adam seni vursa senden az yattığı ile alakalı haberler var. Bir de iftira (adama ya da sana) işi ayrı.

yanıt4
yanıt1
HAKAN ARSLAN:

DOĞRU Adlı yorumcu, mükemmel bir yorum yapmışsın tebrik ve teşekkür ederim. Sağlıklı günler dilerim.

yanıt1
yanıt1
HAKAN ARSLAN:

SİVASLI58 arkadaşım güzel yorumun için teşekkür ederim. Sağlıcakla kal. .

yanıt1
yanıt1
Arif gsli:

Sapık lik ile cinsel fantazi diye bi ayrım oluştu. Zengin istediği kızlara istediği fantazi ürünleri giydirip işini görünce bişey yok. Gariban in nefsi uyanmasın, gariban sapıklık yapmasın. Bırakın bu işleri ...

6
25
yanıtYanıtla
Arif gs li cevap:

Sen bunu normal mi karşılıyorsun

yanıt15
yanıt4
Muko:

İkisininde canı cehenneme zengini fakiri mi oluyormuş sapıklığın, senin gibi düşünenlerin de beynine baktırmak lazım var mı yok mu...

yanıt8
yanıt0
kuş bakışı:

ya bi sus nefsin. gitsin gazete resimlerinde ıssız bir yerde yapsın....otobüste değil evinde yapsın .. sapıklığı aşmış bir olaya yapılan yorumlara bakin ya nakadar doğal karşılayan mahluklar var yazık çok yazık

yanıt0
yanıt0
İsmail:

Böyle şeyleri haber yapmak da hata. Şuyuu, vukuundan beter dedikleri

17
13
yanıtYanıtla
İnsan lık:

Çok doğru söyledin kardeşim aynen katılıyorum

yanıt0
yanıt0
A:

HER GEÇEN GÜN DAHA DA ÇİRKİNLEŞİYORUZ.

27
3
yanıtYanıtla
Halk:

Ne ceza alacak? 500 tl mi ödeyecek.. toplum çürümeye başlamış kokuyor. Bizde o pis koku ile muhattap oluyoruz....

26
3
yanıtYanıtla
Abc:

Hayvanlar bile bunlardan daha şereflidir

27
2
yanıtYanıtla
.....:

yüzünü neden gizlediniz ki?

27
1
yanıtYanıtla
mert:

tek çare hadım etmek böyle namussuzların nesli tükensin

26
1
yanıtYanıtla
Çözüm Değil:

Sapıklık sadece organda olsa belki haklı olursun. Adamın kafası ruhu sapık olunca o da çare olmaz.

yanıt0
yanıt0
sıkıntı:

ceza ve yaptırım yok. Son yıllarda tecavüz taciz sapıklık arttı. Hindistan gibi olduk. O sapığın kafasına biri sıksaydı o zaman adalet işlerdi Gerçekten şu hakim ve savcılara boşa para ödüyoruz.

26
1
yanıtYanıtla
idam da çözüm değil:

çok sıkı bir eğitim gerek, idam olsa dahi tecavüz taciz bitmeyecektir, bu işin ucu cahilliğe çıkıyor

yanıt0
yanıt0
herşey herşey:

Herşey çok güzel olacak zuhahahaha

10
16
yanıtYanıtla
61 li:

Bi bitmediniz....

24
2
yanıtYanıtla
deccal:

acaba hangi partiye oy veriyor

19
7
yanıtYanıtla
alper:

ozgurluk demokrasi diye kim bagiriyirsa o partiye oy veriyor daha anlamadinizmu. alsana ozgurluk

yanıt2
yanıt7
BOBO:

HIRT

yanıt2
yanıt2
Hitler Türkleri severdi:

Bağımsız adaya vermiş ben tanıyorum adami

yanıt0
yanıt0
Erkek:

İstanbul sözleşmesinin çöp olduğunu düşünen biri olarak bu adama ölene kadar işkence yapılmasını ve bildiği herşeyi ötmesinin sağlanmasını isterdim ama bu seferde aynı şahısların dimoğrasiğ insan hakları diyip şahsa sahip çıkacağını düşünüyorum.

16
10
yanıtYanıtla
prof:

kendi vücudu kendi kararı size ne işinize bakın erkek düşmanı yobazlar

3
23
yanıtYanıtla
bennn:

nıye susuyorsun kı gördün böyle bırseyı neden susuyorsun

20
4
yanıtYanıtla
Pis sapık:

Allah seni kahretsin perişan etsin inşallah Ceza almıstır inşallah

20
2
yanıtYanıtla
Adınız soyadınız:

Türkiyede yaşıyoruz ne demek ceza ya böyle bişey olabilrmi

yanıt7
yanıt0
Kadir popcornoglu:

Bu tip ahlaksizliklarin nedeni imam eksikliği.her okul imam hatipe dönüştürülmesi,kadın erkek ayrı okumalı,dini eğitim 2 yaşından itibaren zorunlu olmalıdır.

10
12
yanıtYanıtla
filiz:

Bunu yazan kişi chpli ve bilerek imamhatiplileri karalamak için böylr bir kampanya yapıyor aklınca acizsiniz

yanıt3
yanıt4
ali:

sen git sudi arabistana ataların orada . nemutlu türküm diyene yobaz .

yanıt1
yanıt5
ÜFÜRÜKCÜ:

Aslinda bir derceye kadar haklisin ama eksigin var. Her eve bir imam projesi baslatilsin, en güncel cilgin proje. O kadar cok imamhatip mezunu olacak ki ülkede, her eve birer tane bulmak hic de zor olmayacak yani. Bak ikinci yan cümlen harika da 2 yas biraz gec degil mi? Aslinda annesi daha hamileyken ögretilmeli cocuga; nasil diye sorma bu isin ilmini carkini almislar var bilirsin sen. Ah, senin yüzünden klavyemin kiymigi batti parmagima, bi dakka üfleyeyim de gecsin, sonra devamini yazacagim.

yanıt1
yanıt2
Geronimo:

Sorun kadınların giyiminde değil erkeklerin sapık kafasındadır...

15
7
yanıtYanıtla
PATPAT:

Tespite bak sen,biz nasıl düşünemedik bunu hay Allah

yanıt4
yanıt2
Sanane Lan Adımdan:

Ulan ülkede ne çok feminist türedi be yazık yaw size

yanıt2
yanıt5
Turko:

Kadının giyimi önemli rol

yanıt2
yanıt4
MARDİNLİ:

Kötü bir çocukluk dönemi geçirenlerin hemen hemen hepsinde böyle pis hareketler görülebiliyor. .

17
4
yanıtYanıtla
bobo:

yokluk dönemi demek istedin sanırım, bende hem öksüz hem yetim büyüdüm çalışmadığım iş çekmediğim zorluk kalmadı ama kimsenin namusuna bakmadım sapıklık etmedim, o dediğin klasik psikolog masalları kardeş

yanıt4
yanıt0
34:

bu alçaklar derhal yakalanıp içeri atılmalıdır toplumda böyle ahlaksızların gezmesi hak değildir

19
2
yanıtYanıtla
Adil:

Terk edip bu memleketi bizi kiskanan almana siginicam galiba...

16
5
yanıtYanıtla
cevap:

almanya ingiltere fransa isveç tecavuzun avrupada en cok oldugu ulkeler araştır

yanıt0
yanıt0
vatandaş:

beni de al gidersen kardeşim vallahi bıktık usandık bu tiplerden

yanıt5
yanıt1
Yılmaz armağan:

Abi nasıl bir ruh hali bu neoldu bize nereye gidiyoruz bu insan müsveddesi hangi cesaretle hangi bunu yapıyor okadar kör sağır dilsiz olmuşuzki görmüyoruz duymuyoruz konuşmuyoruz

18
2
yanıtYanıtla
BOBO:

ORTALIK BÖYLE SAPIKLARLA DOLU KARDEŞİM, EMİN OL ŞU AN BURADA BİLE ONLARCA YORUM YAPANIN YÜZDE 50 Sİ SAPIKTIR

yanıt13
yanıt1
PLATON:

Fransa daha onemli. Ic huzur ekonomi ahlaksizlik sapkinlik mafyacilik borc batagina saplananlar kimin umrunda.

14
5
yanıtYanıtla
DR:

Delidir, ne yapsa yeridir!

10
7
yanıtYanıtla
Allah hidayet etsin:

allahtan korkandan zarar gelmez. utanması olan pislik yapamaz. insanlarımıza yüzeysel eğitim değil onları iyiye güzele doğruya götürecek esaslı bir ahlaki eğitim verilmeli. utanmayı öğrenmeli, Allaha vereceği hesabı düşünmeli. eğer bunları insanlara verirseniz hiçkimsenin görmediği yerde de suça, harama, pisliğe bulaşmaz. çünkü vicdanı buna engel olur. ama vicdan, utanma ve Allah korkusu olmayan ise insanların ortasında bile pislik yapmaktan çekinmez. kızlar da erkekleri tahrik etmemeli

16
1
yanıtYanıtla
Arif gsli:

Kadının görüntüleri yok.

4
13
yanıtYanıtla
Adalet istiyoruz:

Sen bunu eğer normal karsiliyorsan onlar kadar sende sapıksın hepinizin köküne kibrit suyu geberin artık da rahatça yaşayalım

yanıt0
yanıt0
fff:

Yaşından başından utan sapık.

15
2
yanıtYanıtla
dyg:

ALLAH İSLAH ETSİN

15
2
yanıtYanıtla
1 2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title