Haberler
Güncelleme:

Canice öldürülmüştü! Katili 8 yıl sonra başka bir olaya karışınca yakayı ele verdi

Konya'da 8 yıl önce ortadan kaybolan ve 4 gün sonra bir bahçede iple boğulmuş bir şekilde bulunan küçük kızın katili yakalandı. İzmir'de bir olaya karışınca gözaltına alınan katilden alınan örnekler, genç kızın tırnakları ve ipteki doku örnekleri ile uyuşunca gerçek ortaya çıktı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (14)

YAZIKLAR OLSUN:

Bu cani 8 sene elini kolunu sallaya sallaya masum insanların arasında gezmiş. Bu işe karışmasa belki 40 yıl daha serbest gezecekti. Tamamen tesadüf eseri yakalanmış. Yazıklar olsun ya. Ölene dek çıkmaz inşallah içeriden. Belki kızın ailesinin yüreğine az da olsa su serpilmiştir. Allah sabırlar versin.

34
2
yanıtYanıtla
.....:

Lan dallama, tesadüf eseri değil titiz bir çalışma ile yakalanmış. 600 kişiden örnekler almışlar. Haberi iyi oku, kan ve doku örnekleri arşivde mevcut ve demek ki ülkenin neresinde olursa olsun bu örnekler suça karışanlarla karşılaştırılıyor. Böylece araya zaman girse bile mutlaka suçlu yakalanıyor. Eninde sonunda bu caniler mutlaka bir suça bulaşıyorlar. Polis de o günü beklemiş. Cahil cahil konuşma.

yanıt10
yanıt6
.... cevap:

dallama diyen insan müsvettesi, ''Lan dallama'' cümlesi ile bile hakaret suçu işliyorsun. Nasıl biri olduğunu belli ediyorsun.

yanıt1
yanıt1
İDAM İSTERİZ:

Öncelikle Polisimizi tebrik ediyorum. Hepsi ile gurur duydum. Buradan yargılayacak olan hakimlerin vicdanına sesleniyorum. Bu adam adaletten 8 yıl kaçmış, yakalanmasa daha da kaçacaktı. Bunun cezası her ne ise üzerine bu kaçtığı 8 yılı da ilave edin lütfen. Empati yapın, öldürülen masum çocuk sizin çocuğunuzda olabilirdi. Halkın vicdanını rahatlatın, adalet yerini buldu diyebilelim. (Keşke idam olsa da adalet yerini bulsa)

28
2
yanıtYanıtla
SON SÖZ:

8 Yıldır devletten maaş alan Cinayet Büro bravo helal olsun lokmalar

17
5
yanıtYanıtla
napalım:

napalım kadın cocuk yaşlı üstüne kamera takıp görüntüleri polislere mi izletelim 7/24. allah cezanızı versin. sizi yetiştireni de, yetiştiremeyeni de!

17
1
yanıtYanıtla
mert söz:

KATİL 8 YIL ARAMIZDA ELİNİ, KOLUNU SALLAYARAK GEZMİŞ VE TESADÜF ESERİ YAKALANMIŞ. CİNAYET BÜRO DEMEK Kİ İŞİNİ DÜZGÜN YAPMIYOR. CİNAYETİ İYİ ARAŞTIRMIYOR, YAKALANMASI İÇÜN BİR GÖRGÜ TANIĞI, TELEFON KAYDI, YAHUT KAMERA KAYDIMI OLMASI LAZIM.

13
4
yanıtYanıtla
La edri:

Abi sen çok bilgili birisin seni cinayet büro ya alalım ülkede faili meçhul kalmaz

yanıt4
yanıt0
Dezenfektan:

Seni işe alalım tecrübeli bi abiye benziyon yada müge anlıyı çok izliyon

yanıt0
yanıt0
.....:

600 kişiyi taramışlar, demek ki son derece soğuk kanlı bir katil. Ama eninde sonunda bu tür caniler yeni bir suç işliyorlar ve burada olduğu gibi polisin arşivdeki verileriyle suçlu yakalanıyor. Bu caydırıcılık açısından son derece önemli.

yanıt0
yanıt0
murt:

anlatacak söz bulamıyorum. idam gelmez ise bu acılar bir nebze diner. ama ciğerlerindeki acı dinmez. bu adam içerden çıkınca yine yapar. akıllı bir insanın yapacağı işler değil. akıl sağlığı bozuk insanlar bunlar.

9
2
yanıtYanıtla
AMERİKADA İDAM VAR YİNE OLUYOR.:

Amerikada idam var yine oluyor. 2004 öncesi idam vardı cinayet yok muydu?

yanıt1
yanıt1
Yahya:

Ömür boyu hapis daha uygundur.

yanıt0
yanıt0
Zeki:

içerde bu şerefsize hergün cehennemi yaşatırlar inşallah

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title