Haberler
    Güncelleme:

    Hamza Hamzaoğlu'nun Sneijder Hakkındaki Sözleri Olay Yaratmıştı

    Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olması beklenen Hamza Hamzaoğlu, Sneijder için "Galatasaray'da sadece top ayağına geldiğinde oynuyor" yorumunu yapmıştı. Daha fazla detay >>

    500

    Yorumlar (13)

    zaza:

    eğer hamza hoca selçuk burak ikilisini yedeğe çekebilirse takımı kimse durduramaz aksini yaparsa sonu belidir ocak ayını bulmaz değerli yorumcular size çok basit bir örnek veriyim gs en başarılı yılara bakın gol atmayan futbolcu yok ama nezamanki burağın üstüne oynamaya başladı sonuç ortada bir örnekde bırezilya mili takımına bakın gol atmayan oyuncu yok bunu neden yazma gereği duydum çünkü burak bir tanju çolak veya hakan olamaz hakan ayağına hakim değildi ama kafa golerinde üstüne yoktu burak ve selçuk kapesteleri gs gibi bir takımı sırtlamaya yetmez büyük takımda herkes oynayamaz gs nin en büyük hatası oyun düzenini selçuğun ve burağın östüne kurmasıdır malesef mili takımında başarısızlığı bunların yetersizliğinden dir bu benim görüşüm aksini düşünenm varsa lütfen aydınlatsın gençlerimize şans vermeliyiz ama oyun kurabilen tercübeli üzelikle ahlaklı adaletli futbolcularında bu gençlerin eğitmesi için takımda tutmalıyız saygılar

    32
    4
    yanıtYanıtla
    wow:

    Pardon ama Türk hocalarında yetenek yok, bilgi yok. . . yok Allah yok. . bu bence iyi bir Hollandalı yada Alman getirin. . . Türk hocalar orta cağ futbolu oynatıyor. . .

    3
    24
    yanıtYanıtla
    Gs liMobil-IOS:

    Kim gelirse gelsin italyan çalıştırıcıdan iyi olur hadi hayırlısı.

    14
    1
    yanıtYanıtla
    Nihaş:

    Hamza iyi hoca ama daha onun için erken. . . Ortada Bülent hoca. Tugay hoca örnekleri varken gene işi şansa bırakacaklar. . .

    5
    9
    yanıtYanıtla
    GsmobilWeb@haberler.com:

    Benim aklımdaki onbir şöyle bolat Sabri telles chedjou Semih Hamit melo olcan snejder bruma umut olmalıdır yedekler eboue Veysel Furkan Hakan Koray Sinan olmalıdır transferler joel cammbel gökhan inler yada reus balanta doria gibi güçlü akıllı genç stoperler alaba ozan tufan Enes Ünal hangisi olursa olsun benim düşünçelerim böyle sizin nedir taraftarlar

    2
    7
    yanıtYanıtla
    u.aslan:

    f. terim sınayderi istemiyordu. f. terimin adamı gs ye geldiğine göre şınayder devre arası yolcu. taraftarı susturmak içinde bir yarım yıldız forvet alırlar. bakın ve görün senaryo bu.

    7
    2
    yanıtYanıtla
    Berlin:

    Co Adriaanse var. Adam süper Porto, Az, Ajax, FC Twente görevde bulundu. . . Bu adami getirin. . GS Hollanda gibi futbol oynatır. . . Hamza kim ya? Bir hata dan diğerine gitmeyin. .

    3
    6
    yanıtYanıtla
    Hakki:

    karısıda aynı zaten top ayağına geldiğinde oynuyor

    0
    8
    yanıtYanıtla
    DASO:

    adam hollanda milli takiminda öyle iyi gözükmesi , milli takminda oynayan arkadaslarindan kaynaklaniyor, cünkü hepsi kosuyor, o nedenle fazla yorulmuyor ama gs da fazla kosmak zorunda kaliyor, beklenti cok olunca o yükü daha fazla kaldiramiyor ve haliylede daha cabuk yoruluyor.

    8
    0
    yanıtYanıtla
    hasan yıldırımmobilWeb@haberler.com:

    ben fanatik bir GS olarak GS düzeleceğine inanıyorum çünkü Cimbom başında Türk teknik tirektör gelince bambaşka bir takım oluyor

    5
    2
    yanıtYanıtla
    KİMYACI:

    ARKADAŞLAR ŞU ANDA YABANCI HOCA ALACAK NE PARAMIZ NEDE ZAMANIMIZ VAR KULÜP ÇOK BORÇLU. YENİ YABANCI HOCA GELİRSE KENDİ TAKIMINI KURMAK İSTEYECEK HEM MASRAF OLACAK HEMDE BU SEZONUMUZ BOŞA GİDECEK. HAMZA HOCA EN AZINDAN TAKIMI VE TÜRK OYUNCULARIMIZI DAHA İYİ TANIYOR BELKİ BİRAZDAHA ŞANSLI OLACAKTIR. BENİM TEK İSTEĞİM SELÇUĞU TEKRAR KAZANMAMIZ ÇOK İYİ BİR ORTASAHA AMA BU ADAMA NE OLDU ANLAMADIM HOCAYLA İLGİSİ OLDUĞUNU SANMIYORUM ÖZEL HAYATI YÜZÜNDEN BÖYLE OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

    3
    2
    yanıtYanıtla
    Kadir mertmobilWeb@haberler.com:

    Dogru demis. Siradan bir oyuncu. Sadece adi iyiye cikmis. Oyunu cevirebilecek bir oyuncu degil. Sabrinin biraz daha gelismis hali.

    0
    1
    yanıtYanıtla
    alper:

    galatasaray alınacak futbolcular forvet colombıalı murıel hamıtın yerıne almanya 2 lıgde dusseldorf fıl dısı sahılı fotbolcu var genc yetenek ve dunyanın en hızlı futbolcusu bır zamanlar yıne dedım curtousı alın belcıkanın genc kalecısı ama kımse benı dınlemedı sımdı chelsea oynuyor

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title