Haberler
Güncelleme:

Özgecan'ın Katilinin Annesi ve Kardeşi Konuştu: Su Dökerek Bizi Döverdi

Özgecan Aslan'ın katili Suphi Altındöken'in annesi ve kız kardeşi caniyi anlattı: Geceleri siren sesiyle ya da üzerimize su dökerek bizi uyandırır, döverdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (42)

hasan:

Adamın geçmişi Ülkücü bu kadarı yeterli

7
24
yanıtYanıtla
Avusturyadan:

LÜTFEN ARTIK BU HABERDEN BU CANIDEN BIKDIK BELASINI BULDU HER COCOK TATLIDIR ÖNEMLI OLAN ONU IYI DÜZGÜN YETISDIRMEK BU HABERDEN GINA GELDI yeter artik Lütfen biz kadinlari Yipardiyor Tsk.

26
1
yanıtYanıtla
floki:

medya , bu pıslıgın haberlerini surekli çıkarıyosunuz, amacınız ney. . . .

18
0
yanıtYanıtla
CEYHANLI:

Cani baba Allah kahretsin

16
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

adamın boşuna günahını almışız adam ın akli dengesi bozukmuş kazadan dolayı

4
13
yanıtYanıtla
Avusturyadan:

Vah vahhhh hic Acimadim Vallah BU caniye ne yalan söyleyim Iyi Oldu yapandan Allah Razi Olsun insallah

yanıt8
yanıt0
a. bahri yılmaz / almanya:

bu tip kişilerin insanların çok olduğu işlerde çalışmaması lazım. . bide dolmuş şoförü olnuş. . bela geliyorum demiş resmen. ensar vakfında çocuklarla beraber çalışan sapıkda böyleydi. . bu tür işlere personal almadan önce yoğun araştırma yapmak elzem.

17
0
yanıtYanıtla
sema dumluMobil-ANDROID:

boyle cani bir evlat kimsenin başına vermesin allah

16
0
yanıtYanıtla
BABA 47 YİĞİT:

bunlar ailece naletmiş yahu oğlu için ağlıyodu paralanıyodu bu büyücü kılıklı teyze benim büyüklerim hep şunu der bi iinsanın sıfatında yüzünde nur yoksa o insanda allah korkusuda olmazmış imansız gitti deccal oğlu deccal şu tipe bakasana potansiyel suçlu sanki şebek vuranında elerine sağlık adamada kaç okka daş. . . . ak varmış be analar ne babayiğt doğuruurmuş ellerin dert görmesin baba yiğit

9
7
yanıtYanıtla
pis mendebur:

babasınıda temizleselerde 1 pislik daha gitse su dünyadan

16
0
yanıtYanıtla
gaplan:

ehli sünnete göre yetişmiş, tam bir sünni kardeşiniz, hanginiz yapmıyor, yaşamadı şunları

3
11
yanıtYanıtla
Inanılmaz:

Sen ehli sünneti ağzına alma. Ehli sunnet ne zamandan beri anaya kardese dayağı emretti. Senin kesin inancında yoktur varsa bile bu yazdigindan sonra bisey kalmamistir.

yanıt2
yanıt0
tarık:

iftira atma terbiyesiz

yanıt0
yanıt0
BEN ZİHNİYETE BAKARIM:

Şunu anlamıyorum: Bir kişi kötü ise neden kimse ses çıkarmıyor da ancak polisin eline ya da mahkemeye , hapse düştüğünde karalıyor. Bari kişi kötü neden önceden birlik içinde o kişi için adım atılmıyor?

13
1
yanıtYanıtla
HAMZA:

ÖYLE BİR EVLATDA BENDE VAR. ALLAH SABIR VERSİN İLERDE O MU BENİ ÖLDÜRÜR BEN Mİ ONU ÖLDÜRÜRÜM BİLEMİYORUM

11
3
yanıtYanıtla
yok:

utanmadan birde buraya yazmış şuna bak !Problemli her çocuk ebeveynlerin suçudur. Sizler daha da suçlusunuz bu olayları yapan evlatlarınızdan.

yanıt3
yanıt27
Murat Reis:

Büyük lokma ye ama büyük konuşma der atalar. . Hamza beye büyük laf etmeyin. hayat bu döner siEde gelir.

yanıt0
yanıt0
psikolog:

olayi inceledigimizde, bu konuda devletinde ihmali söz konusudur, cünkü suphi isimli cani adam, kaza gecirdikten sonra, psikolojisi tamamen bozulmus, bu konuda aile, devlete müracaat etmis, ancak herhangi bir destek görememis, sonucta gencecik özgecanimiz hayatinin baharinda yok olup gitmistir, ayrica katil buharlasmistir, , bence devletimizin organlari, bu gibi olaylari taa bastan cözmelidirler, , kaza gecirenlerin cogunda psikolojik rahatsizlik kalici olmaktadir, ,

13
0
yanıtYanıtla
lallana meram:

nasıl bir pislikmişsin sen cehennemi hak ediyordun beddualarla uğurlandın

12
0
yanıtYanıtla
can:

bir insanın caniliğini anneye bağlayamasın içinde canilik varsa ne yaparsanyap ocanidir

11
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

kadının suphiye benzemesi midemi bulandırıyor!

10
1
yanıtYanıtla
Ceylin:

BİR PSİKİYATİR, DAN DİNLEMİŞTİM KAFA TRAVMALARİNDAN YİLLAR SONRA BİLE ŞİDDET EĞİLİMİ GÖRÜLEBİLİYORMUŞ. TEDAVİ EDİLİBİLİYORMUŞ. UZERİNE BİRDE ANNEYE ŞİDDET UYGULAYAN KÖTÜ ÖRNEK BİR BABAYLA BÜYÜMÜŞ. DAHA BİRSÜRÜ NEDEN VAR. CANAVAR YARATMAK BÖYLE OLUYOR SANİRİM.

11
0
yanıtYanıtla
doğru söze ne denir:

NE BU LAN KÖR ÖLÜR BADEM GÖZLÜ OLUR KEL ÖLÜR SIRMA SAÇLI OLUR. NE YANİLANET OLSUN BU HABERE VE BU HABERİ YAPANLARA KATİLİN KAZA SONUCU BU KADAR VAHŞİLEŞTİĞİNİ İDDİA EDEREK NE BİÇİM BİR KAHRAMAN YARATMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ ANLAMADIK

2
8
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

onun için mi o yaratık için hastaneyi yıkıyordun ağlıyordun iyi yapmış

4
5
yanıtYanıtla
psiko analiz:

Bir katil öldü ve artık etkisiz, aramızda değil, toprağın altında, madde boyutunu terk etti mana boyutuna geçti yani hiç kimseyi öldüremez artık. Doğrumu evet doğru, yine de ısrarla şeytanlaştırma devam ediyor. Şimdi algı kervanına kendi aile bireyleri de dâhil edilmiş, üstüne birde sanki annesi oğlunu öldüren kişiye iyi yaptı eline sağlık diyormuş gibi bir hava katılmış. Başka bir katil ise hayatta, aramızda ve halen etkili yani toprağın üstünde ve halen birilerini öldürebilecek durumda.

6
1
yanıtYanıtla
psiko analiz:

Doğrumu! Evet, doğru yine de ısrarla kahramanlaştırma ya da temize çıkarma veya cici gösterme gayretleri sürüyor. Peki, nasıl, şöyle ki halen hayatta aramızda ve halen tehlikeli olan en azından mahkûmlar içi tehlikeli olan biri dururken artık fiilen hiçbir tehlike arz etmeyen, toprağın altındaki, hiç bir etkisi kalmamış, yaşadığımız boyut ile ilişkisi kesilmiş cansız birini aleyhinde haberler yaparak… Bu sefer ekibe dâhil ettikleri aile bireyleri ile de bu algıyı pekiştirerek…

yanıt1
yanıt1
TurancıMobil-IOS:

Artik su meseleyi haber yapmayin.Sizde hicmi insaf yok arkadas!Bu kizin ailesinin acisini her defasinda neden tekrar tekrar yeniliyorsunuz?

5
0
yanıtYanıtla
Pskolojik sorunlarimiz:

siddet , siddeti dogurur, babasiz veya annesiz buyumus cocukta da psikolojik sorunlar olusuyor. Dolayisiyle boyle sorunlu cocuklarin olmamasi icin psikolog gozetiminde tedavileri devamli surmesi gerekir. Ama bizde maalesef, hastaya suclu , dogustan sakat, geri zekali vs muamelesi yapilir ve suc sade o kisiye atilir. Batakligi gormek gerekiyor, sivri sineklerle savas gibi bakmamak gerekiyor.

4
0
yanıtYanıtla
AKPLİ YOBAZ:

KADIN OĞLUYUN BOYU DEVRİLSİN

0
3
yanıtYanıtla
baba ve anne destek programı:

bu tür faciaların geçmişte olan çocuk üzerine ilgisizlik, anlamamak ve olumlu davranış geliştirmeme üzerine kurulu olduğunu maalesef görüyoruz. ben anne ve çocuk destek vakfının baba destek programına katılıyorum. eşim ise anne destek programına katılıyor. çok faydasını görüyoruz. özellikle çocuk üzerinde. . . herkese buradan duyuruyorum. mutlaka takip edin katılın.

3
0
yanıtYanıtla
O DA ANNE:

BU KADİNA ÇOK ÜZÜLÜYORUM KİMBİLİR NE KİYMETLİ NE SEVE SEVE BÜYÜTTÜ HİÇBİR ANNE BÖYLE BİR ACİ YAŞAMASİN ÇOK ZORDUR BÖYLESİ

2
0
yanıtYanıtla
HAK SÖZ:

ölünün arkasından herkes konuşur annenin hiç suçu yok çok masum bir kadın . . .

2
0
yanıtYanıtla
İNSAN_OGLU:

Erkeği kadın eğitir güzel kardeşim büyüten terbiye eden onlar, erkek çıplak gezsin erkek her özgürlüğe sahip olsu, yok ben oğluma kimin kızını alayım gibi erkeği yücelten sözler erkeğin kendisini kadından daha üstün görmesini sağlıyor, baba önemli bir faktör ama babalar işteyken tüm gün anneler büyütür evladı

0
2
yanıtYanıtla
sevda çolpan:

demekki suphi çok kırıkmış, allahın adileri keşke hep böyle cezasını görse.

1
1
yanıtYanıtla
ref:

kaza sonucu olduysa bunu kimsden saklayamaz dışarda normal insan icerse kazadan etkilenene bir deli olamaz dışardada aynısını yapar ama adam pskopat bir manyaksa dışarda başka icerde başka olabilir kazadan oldu diyorsun münibüs doluyken herkesin ortasında öldürmeye kalksaydı haklıydın minübüsteki son kişiye bunu yapınca kazadan değil pskopatlıktan olmuş oluyor canım benim

2
0
yanıtYanıtla
offff:

birde psiko-teknik eğitimi verdiler buna diplomalı cani

1
0
yanıtYanıtla
Ayhani:

Cocuk atalarinin ve ailesinin aynasidir. yani cocuk sonucdur, ama tedavisi mümkündür erken farkina varilirsa

1
0
yanıtYanıtla
unknown:

yakında hikayesine acıyıp filmini yaparlar

1
0
yanıtYanıtla
KöK:

İşte Türkiye gerçeği, sokaklar psikopat, katil, cani dolu. Ve maalesef ki mevcut sistem bunların topluma zarar vermesini bile önleyemeyecek kadar aciz ve zavallı.

0
0
yanıtYanıtla
gerçek:

Anneye de yazık. Koca dayağından gün yüzü görmemiş. Pislik babanın modeli oğluna çok güzel örnek olmuş o babaya yazıklar olsun. Anne olanlar evlat kıymetini ve acısını iyi bilirler. Dünya kötüsü olsa evlat atılamıyor satılamıyor. o yaşa gelene kadar da ne emekler verdi. Bu kadının yaşadıkları acının tarifi de yok aslında.

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

KEŞKE DOKTOR ONU POLİS ZORUYLA HASTANEYE YATIRIN DEDİĞİNDE ANNE BUNU YAPSAYDI AMA ANNELİK İÇ GÜDÜSÜYLE YAPMAMIŞ NE KADAR ONA İŞKENCE ETSEDE AMA BUNUN SONUÇLARI BU KADAR AĞIR OLUYOR MAALESEF.

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bunların hepsi hikaye, akıl ve mantık dışı, tutarlı veriler değil bunlar, söylem dilide afaki, tekinsiz bir dil türkiyede yada dünyanın her hangi bir yerinde problemleri olamyan insan var mı tabiki yok aksini iddia edenler delil koysun, annede bu işten sıyrılmak için öle konuşuyo baksana hayat devam ediyo diyo. . . belki onlarada büyük bir hesap cüzdanı verilmiştir, hem kötü şöhretten kurtulmuş olmada cabası, bunlar beni hiç ilgilendirmiyor da Bu işi kaşımaya devam edenler neyin peşinde koşuyor. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title