Haberler
Güncelleme:

İmamoğlu'na kentsel dönüşüm programında "İşten çıkarma" tepkisi! Korumalar salondan uzaklaştırdı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Eyüpsultan'da projesi KİPTAŞ tarafından yürütülen kentsel dönüşüm programında konuşurken, işten çıkarıldığını belirten İSPARK çalışanının tepkisiyle karşılaştı. Birol Durmuş isimli şahsın "17 bin kişiyi işten çıkardınız" sözlerine kürsüden yanıt veren İmamoğlu, "Sen saygısız bir konuşma yapıyorsun. Böyle olmaz. Beyefendi otursun, sakinleşsin sonra konuşalım" dedi. Durmuş sakinleşmeyince korumalar tarafından salondan çıkarıldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (18)

Ali KARA :

Şimdi bu adama provagatör derler, halbuki gerçeğin ta kendisi. O işsiz kalan insanların haline ben de şahit oldum. Ana muhalefet belediyeleri binlerce çalışanı siyasi nedenlerle işten attılar. Şimdide iktidara gelince işin-evin-araban olsun istiyorsan bize oy ver diyorlar. yahu sen insanlara dünyayı dar etmişsin.

38
19
yanıtYanıtla
Selim Güler:

Sizin gercek yüzünüzü bu Millet gördü.Bende diyorum ki hersey sandikta güzel olacak.

23
1
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

ohoo siz daha ne gördünüz ki bunlar Allah esirgesin bir de seçimi kazanırlarsa o zaman görün. bunlar sırf inancı için başını kapatıyor diye insanların okuma hakkını kamuda çalışma hakkını ellerinden aldılar. dedesi imam diye askeri okula girmesine engel oldular.

7
4
yanıtYanıtla
Vahdettin Bayram:

kim emekçinin ekmeğiyle oynuyorsa Allah bin türlü belasını versin...

1
4
yanıtYanıtla
Ali derviş:

Yazık Neredesiniz Belediye Arsaları Parsel Parsel Satılırken Neden Sesiniz Çıkmadı Şimdi Konuşulacak Birilerini Bulunca Konuşun Bakalım

5
0
yanıtYanıtla
Ali derviş:

21 Yıldır Hiç Birşeye Ağzını Açamayanlar Şimdi Demokrasiye Ve Yönetilen Ülke Anlayışında Konuşabiliyor Bunu Bile Anlamayan İnsanlar Var

5
0
yanıtYanıtla
levent tugcu:

Başkan doğru olanı yapmış. Otur konuşalım demiş gerisi gereksiz

3
1
yanıtYanıtla
Ali KARA :

1 kişiyle utandı konuştu diyelim, peki 16999 kişi ne olacak

yanıt0
yanıt0
Deliormanli :

Hay senin engelenmene ya ! bırak artık bu tiyatroyu... sürekli bı drama dasin.. etrafındakileri bile sıkıldı bu durumdan artık... İstanbul a kayda değer bi hizmetin olsun senin başlatıp bitirdiğin...akp den kalma projeler idare etmiyor artık...

3
0
yanıtYanıtla
Sadık:

Bunlar hep böyle, hele bir hükümeti ele geçirsinler.

3
0
yanıtYanıtla
cemil karaca :

Bu fırıldağın birde korumasımı var devletin polisi bunumu koruyor bu adam her ipte oynayan çok tehlikeli bir insan tıpkı meral ablası gibi,bunda ne ararsanız var.

2
1
yanıtYanıtla
Oğuz Çelik:

Madem bunlar seni işten çıkardı Akepe seni işe alaydı

0
2
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

17 bin aileyi işsiz bırakıyor...yalan et haberi, kadar gündem olmuyor.

1
0
yanıtYanıtla
son osmanlı:

bunların herşey güzel olacak vaadleri işten çıkarmalarla başladı, sonra istanbul için geri kalmışlığın hikayesi yazılmaya başlandı.

0
0
yanıtYanıtla
Turgay Çakmak:

DELİ NUMARASI YAPMA İMAMOGLU İŞİN GÜCÜN YALAN VE ALGI

0
0
yanıtYanıtla
Vscorpion:

Herşey güzel olacak ( tı ? ) Klasik CHP biz sizi ararız, kendilerinden olmayanları kendileri gibi düşünmeyenleri böyle yaparlar . Rabbim bunlara tekrar fırsat vermesin inşallah!!!

0
0
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Birileri işten çıkartılmalı ki Kandilin listesine kontenjan açılsın.

0
0
yanıtYanıtla
Ibrahim Ozturk:

Herşey çok güzel olacak :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title