Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

Türkiye'deki Kanser Hastaları, Şifayı Küba'da Buluyor!

Dünyanın dört bir yanındaki kanser hastaları, tedavi için Küba'yı tercih ediyor. Birçok kanser türüne çare bulan Küba'da ücretsiz tedavi bile mümkün!

13.01.2019 15:21
1

HALK, MAHALLE ARASINDAKİ POLİKLİNİKLERDE SAĞLIKLARINA KAVUŞUYOR

HALK, MAHALLE ARASINDAKİ POLİKLİNİKLERDE SAĞLIKLARINA KAVUŞUYOR - Resim 1

Yıllarca Amerika'nın ambargosu altında yaşayan Küba, sağlık konusunda dünya çapında adımlar atmaya devam ediyor. Halk, büyük hastanelere gerek duymadan, mahalle aralarındaki polikliniklerde tedavi olabiliyor ve Küba, anne - bebek ölümlerinin en aza düşürüldüğü ülkelerin başını çekiyor.

2

KOLAY BAŞVURU İÇİN WEB SİTELERİ KURULDU

KOLAY BAŞVURU İÇİN WEB SİTELERİ KURULDU - Resim 2

Küba, kanser tedavisi konusunda da adından söz ettiriyor. Türkiye'de, hasta ve hasta yakınlarının Küba'ya kanser tedavisi başvurusu yapabilmeleri için, belli başlı web siteleri bile kuruldu.

3

TEDAVİ BAŞLAYANA DEK HERHANGİ BİR ÜCRET ÖDENMİYOR

TEDAVİ BAŞLAYANA DEK HERHANGİ BİR ÜCRET ÖDENMİYOR - Resim 3

İnternet üzerinden yapılan tedavi başvurularında süreç şöyle işliyor; Hastalar, evraklarını web sitesine gönderiyor. Site ekibi, Küba'daki ilgili hastaneyle bağlantıya geçerek, cevabı bireysel başvuruya nazaran daha kısa sürede alıyor. Hastaneden tedavi onayı geldikten sonra, hastanın tedavisinin başlaması için tarih belirleniyor. Hasta ve hasta yakınları, bu aşamaların hiçbirinde, ücret ödemiyor ve fiyatlar sabit.

4

HER KANSER TÜRÜ TEDAVİ EDİLMİYOR

HER KANSER TÜRÜ TEDAVİ EDİLMİYOR - Resim 4

İki yüze yakın hastalık türünün tedavisinin mümkün olduğu Küba'da, ne yazık ki, her kanser türünün tedavisi bulunmuyor. Yalnızca, Akciğer kanseri, gece körlüğü, sedef, vitiligo, saçkıran tedavilerinin çözümü mevcut.

5

KANSER AŞISI ABD TARAFINDAN ONAYLANDI

KANSER AŞISI ABD TARAFINDAN ONAYLANDI - Resim 5

Dünyadaki ilk ve tek kanser aşılarını üreten Küba, akciğer kanseri ile baş ve boyun kanseri tedavilerinde aşı kullanıyor. Bu aşılar, kanserin belli aşamalarında uygulanıyor ve akciğer aşısının sonuç verdiği, ABD tarafından onaylanan bilgiler arasında...

6

AMANSIZ HASTALIKLARA ÇARE OLUYORLAR

AMANSIZ HASTALIKLARA ÇARE OLUYORLAR - Resim 6

Küba'daki tedavilerin enteresan detaylarından biri de, tedavisi olmayan 'gece körlüğü' hastalığını iyileştiriyor olmaları.

7

AKREP ZEHRİNDEN İLAÇ

AKREP ZEHRİNDEN İLAÇ - Resim 7

Ayrıca, Küba'da her kanser türü için kullanılabilen 'Vidatox' isimli dil altı damlası, Küba'ya özgü bir akrebin zehrinden yapılıyor.

8

BAŞARI ORANI %80

BAŞARI ORANI %80 - Resim 8

Üstelik, Küba'daki doktorların, sedef ve saçkıran hastalıkları için önerdikleri tıbbi ilaçların başarı oranı %80 ve hiçbir yan etkileri bulunmuyor.

9

ARİF SAĞ DA TEDAVİ EDİLDİ

ARİF SAĞ DA TEDAVİ EDİLDİ - Resim 9

Sanatçı Arif Sağ, 2017 yılında, kanser tedavisi için 5 günlük bir süreçte Küba'da bulunmuştu.

10

''TÜM TEDAVİ BEDAVA!''

''TÜM TEDAVİ BEDAVA!'' - Resim 10

Arif Sağ, Küba'daki tedavi sürecini şu sözlerle anlattı: Doktorum ’Küba’da bir ilaç varmış, oradaki tedaviyi görmeni öneririm’ dedi. Dışarıdan birilerini anlatsa kesinlikle gitmezdim. Ben bilime inanırım. Bilim Küba’daki ilacı kabul ettiği için kabul ettim. Gittim. Orada müthiş bir insani disiplin ile karşılaştım. Yüzü asık, üzgün bir adam görmedim. Böyle bir şey yok. Herkes keyifli. Sokakta şarkı söyleyerek yürüyorlar. İlacın şişesi orada 100 dolar ise, burada 2700. O ilaçlar, kendi halkına bedava. Hastanedeki tüm tedavi bedava. Kanser oranı sıfır gibi duruyor. İnsanlar huzurlu.

500

Yorumlar (6)

VATANDAŞ:

2023 YILINDA CUMHURİYETİ VE MİSAK-I MİLLİ SINIRLARINI MUM İLE ARAYACAĞIZ....

13
15
yanıtYanıtla
hakan gardas:

Asırlardır ABD ve AB Kuba devletine ambargo uyguluyor. Bunun sonucunda birsürü meselesini kendisi cözebilmiş. Sadece ilac alanında degil, Pancer tarlarinda araclarına kendi akar yakıtını üretebiliyor. Keşke kuba gibi türkiyede bagımsız olabilseydi diye düşünüyorum.

15
0
yanıtYanıtla
yolun sonu:

dünyanın super devletinde parası olan tedavi olabilir. sonrada dünyaya önder olacakmış mış mış sen dünyanının pis bir kalın barsak parazitisin ABD. sen çıkarların için şeytanla bile işbiriliği yaparsın. sen dünyayı iyleştirmeye çalışacağına önce ülkendeki zavallı hispanikleri siyahları düzelt sonra konşun . dünyada insanları biribine kırdımayı bırakın size söyliyeyim yolun sonu görünüyor. akıllıl olun

7
0
yanıtYanıtla
güler çelik:

bence süper herkes faydalansın

7
0
yanıtYanıtla
Mehmet akillı:

Allah ın denyolari bunlar adamı inandiniz küba da millet aç en yeni araba 60 model.

0
0
yanıtYanıtla
azad:

Her hastalığın çaresi var ama üretilmesine ilaç kartelleri izin vermiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title