Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

New York'da Gökyüzünde Beliren Mavi Işık, Görenlere Korku Dolu Anlar Yaşattı!

ABD'nin New York kentinde, gökyüzünde beliren mavi ışık, kent sakinlerinin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Tuhaf ışık sonrasında, yaşanan elektrik kesintileri paniği arttırdı.

28.12.2018 10:18
1

New York'da Gökyüzünde Beliren Mavi Işık, Görenlere Korku Dolu Anlar Yaşattı! - Resim 1

2

MAVİ IŞIK, PANİĞE SEBEP OLDU

MAVİ IŞIK, PANİĞE SEBEP OLDU - Resim 2

Akşam saatlerinde New York göklerinde bir anda beliriveren mavi ışık, kent sakinlerini endişelendirdi. Gökyüzündeki mavi ışık sonrası yaşanan elektrik kesintileri, paniği arttırırken, halk endişeli bir bekleyiş içinde, yetkililerin konuyla ilgili bir açıklama yapmasını bekledi. Kaygılı bekleyiş, New York Polis Departmanı'ndan yapılan açıklama ile son buldu. Elektrik dağıtıcısı Con Edison'un Queens'deki tesisinde bulunan trafoda patlama olduğunu bildirilirken, kesintinin ve mavi ışığın ardında yatan neden ortaya çıktı.

3

TRAFO PATLADI

TRAFO PATLADI - Resim 3

Yetkililer, kent sakinlerini korkutan mavi ışığın sebebinin, trafo patlaması sonucu gerçekleştiğini açıkladı. New York Polis Departmanından yapılan açıklamada, ışığın, elektrik dağıtıcısı Con Edison'ın Queens'deki tesisindeki bir trafoda meydana gelen patlamadan kaynaklandığı bildirildi.

4

SOSYAL MEDYADA GÜNDEME OTURDU

SOSYAL MEDYADA GÜNDEME OTURDU - Resim 4

Göğü kaplayan garip ışığı gören sosyal medya kullanıcıları, Manhattan, Queens ve Astoria'dan fotoğraflar paylaştı.

5

HER ŞEY KONTROL ALTINA ALINDI

HER ŞEY KONTROL ALTINA ALINDI - Resim 5

Trafo patlaması sonucu oluşan yangın kontrol altına alındı ve kimsenin yara almadığı belirtildi.

500

Yorumlar (3)

ERKEK AMA PARASIZ ERKEK ERKEK Mİ:

Kedidir kedi. Bizde de kediler trafoya giriyor. Olur böyle şeyler heyecanlanmayın hemen Amerikalılar.

7
2
yanıtYanıtla
oyun ortada:

bilim bunu ele almali ve bi sure takip etmeli yan etkileri felaket olabilir,aynen balinalarin gibi,, ,bir kac yil evel yollara saldiran dusen kuslar gibi ,ALLAH korusun bizleri ,, guzel rabbimizin uyarisi onlar kendilerini benim yerime koyacaklar diye bizlere en cogunu soyluyor ,sukur, insanligi bozuyorlar kardesler ,,,herkese hayirli cumalar ve nice hayirli gunlere

0
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Teşekkür ederim bu haber için

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title