Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

iOS 14 güncellemesi iPhone ekranını ikiye bölecek!

Apple'ın yeni işletim sistemi iOS 14 ile iPhone kullanıcılarını birçok yenilik bekliyor. Bunlardan en dikkat çekeni ise ekranın ikiye ayrılması.

08.10.2019 15:48
1

iOS 14 güncellemesi iPhone ekranını ikiye bölecek! - Resim 1

Geçtiğimiz günlerde hayatımıza giren iOS 13, getirdiği yeniliklerle büyük yankı uyandırmıştı. Son güncelleme ile birlikte Siri ve Spotify ikilisini de uzlaştıran Apple, gelecek sene iOS 14 sürümünü piyasaya sürecek.

2

iOS 14 iPhone ekranını ikiye bölecek

iOS 14 iPhone ekranını ikiye bölecek - Resim 2

Birden çok sekmede aynı anda gezinip iş yapmayı tercih edenleri sevindirecek olan bu özellik, henüz yolun daha çok başında.

3

iOS 14 güncellemesi iPhone ekranını ikiye bölecek! - Resim 3

Kullanıcılar, ilgili sistem sayesinde bir yandan e-posta yazabilecek ve diğer yandan da internet sayfalarına göz atabilecek.

4

iOS 14 güncellemesi iPhone ekranını ikiye bölecek! - Resim 4

Eğer yazdığınız e-postada ek bir dosya göndermeniz gerekiyorsa hiç vakit kaybetmeyeceksiniz. Zira ekranı ikiye bölen yazılım, bu işlerin aynı anda yapılabilmesine olanak sağlıyor. Tek yapmanız gereken göndereceğiniz dosyayı yazdığınız metne doğru sürüklemek olacak.

500

Yorumlar (15)

Türk:

Bunu samsing yıllar önce yaptı

25
4
yanıtYanıtla
ferhat:

evet

yanıt0
yanıt3
iphone kullanıcısı:

samsung yapamadığını iphone yıllar önce yaptı

yanıt1
yanıt16
gereksiz:

çok tırt ve gereksiz telefon, yeni samsung kullanmayanlar bilmez.

7
7
yanıtYanıtla
gs:

huawei başka tanımam

5
2
yanıtYanıtla
HUAWEI:

AYNEN HUAWEI CANDIR. APPLE SAMSUNG ARTIK BİTTİİİ

yanıt3
yanıt0
gerçekçi:

androidmiş yıllar önce android kullanıyordum resimlerin çoğunu siliyordu hafıza kartına aktarıncada siliyordu ayrıca hafıza sorunu çok var android telefonlarda apple gayet başarılı ne hafıza sorunu var nede başka bir şey biri yazmış ayphon 6s varmış da samsung iyiymiş falan arkadaş nerden bakarsan bak aplle

0
4
yanıtYanıtla
şayomi:

ayfon zamzıngı döver

2
2
yanıtYanıtla
dr:

gunceleme vermezler bozalar ufak sey koyup buyuk øzellik gibi reklam yapar bu olsa ne olmasa ne zaten ep ile pc yni degil cok sey pc daha rahat adam gibi kaliteli yapsinlar ilk

2
2
yanıtYanıtla
hasan:

iphone sonyden araktı hatırlayın ve ne ayfonu, alayınında önce daha ayfon yokken hTC vardı, ilk cep bilgisayarını ve telfonu kim yaptı uyuyanlar, şimdi durum ne Android iosu çoktan geçti kopyalanıyor dediğiniz iso şimdi kendisi kopyalar oldu, şuan ios un androide karşı üstün olduğu nokta bile yok kaldıki android kullanan cihazlar çok daha iyiler, bu arada fanatikliğinde lüzumu yok, her iki sistemde abd malı, elin malı için kavgaya gerekte yok, şimdi boş işleri bırakında işinize bakın...

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title