Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

İngiliz Turistler Yunanistan'da Nezarete Atıldı

Yunanistan'da tatil yapan iki İngiliz'in yaptıkları şaka ters tepince, hayatlarının travmasını yaşadılar. İkili önce soyularak arandı, sonra da kan lekeli bir nezarethanede 24 saat kalmak zorunda bırakıldı.

19.09.2018 12:00
1

İngiliz Turistler Yunanistan'da Nezarete Atıldı - Resim 1

İkisi de 20 yaşında olan Shona Cox ve Vicki Albone, Yunanistan tatilinde yaşadıkları talihsiz olayları İngiliz basınına anlattı.

24 Ağustos'ta Korfu adasında 2 erkekle tanışan 2 genç kız, şaka amaçlı denize giren yeni arkadaşlarının kıyafetleri ve eşyalarını sakladı. Daha sonra da kendi otellerine kaçtı.

2

İngiliz Turistler Yunanistan'da Nezarete Atıldı - Resim 2

Şakaları beğenilmeyen iki genç kız, tanıştıkları erkekler tarafından polise şikâyet edildi. Polis, kıyafetleri ve Rolex marka pahalı saati kızlardan ısrarla geri istedi.

3

İngiliz Turistler Yunanistan'da Nezarete Atıldı - Resim 3

Cox ve Albone, kesinlikle çalmadıklarını söylese de polis tarafından üstleri soyularak arandı, sonra da karakola götürüldü ve nezarethaneye atıldı.

4

İngiliz Turistler Yunanistan'da Nezarete Atıldı - Resim 4

Genç kızlar, yeni tanıştıkları 2 gencin denize girmesinin ardından tamamen şaka amaçlı bunu yaptıklarını, kıyafetlerini ve eşyalarını çalmadıklarını, 10 şezlong öteye bırakıp, otellerine gittiklerini söyledi.

5

İngiliz Turistler Yunanistan'da Nezarete Atıldı - Resim 5

Hayatlarındaki en travmatik anları yaşadıklarını söyleyen iki genç kız, daha sonra serbest bırakıldı.

İngiliz gazeteleri, vatandaşlarının tatil yaptığı popüler noktalardan Yunanistan'la alakalı bu haberi okuyucularına yeni servis etti.

6

İngiliz Turistler Yunanistan'da Nezarete Atıldı - Resim 6

7

İngiliz Turistler Yunanistan'da Nezarete Atıldı - Resim 7

8

İngiliz Turistler Yunanistan'da Nezarete Atıldı - Resim 8

9

İngiliz Turistler Yunanistan'da Nezarete Atıldı - Resim 9

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title