Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

İskele Meydanında Güzellik Yarışması! Vatandaşlar Akın Etti

Bodrum İskele Meydanı'nda düzenlenen 'World Final Miss 7 Continents 2018' yarışmasında 21 ülkeden güzeller kıyasıya yarıştı. Meydana kurulan podyumu gören vatandaşlar yarışmaya büyük ilgi gösterdi.

14.05.2018 11:02
1

İskele Meydanında Güzellik Yarışması! Vatandaşlar Akın Etti - Resim 1

Gece kıyafetleri, yöresel kıyafetler ve bikinili boy gösteren güzellerin fotoğraflarını çekmek isteyen vatandaşlar birbirlerini ezdi.

2

İskele Meydanında Güzellik Yarışması! Vatandaşlar Akın Etti - Resim 2

Bodrum'da gerçekleşen “World Final Miss 7 Continents 2018” yarışmasında Ukraynalı güzel Kateryna Kachashvılı 1'inci oldu. Meydanda boy gösteren güzelleri çekmek için vatandaşlar birbirleriyle yarıştı.

3

İskele Meydanında Güzellik Yarışması! Vatandaşlar Akın Etti - Resim 3

Bodrum İskele Meydanı'nda düzenlenen “World Final Miss 7 Continents 2018” yarışmasında 21 ülkenin güzeli kıyasıya yarıştı. Meydana kurulan platformda yürüyen güzellere vatandaşların ilgisi oldukça yoğun oldu.

4

İskele Meydanında Güzellik Yarışması! Vatandaşlar Akın Etti - Resim 4

Gece kıyafetleri, ülkelerinin yöresel kıyafetleri ve bikinili olarak boy gösteren güzellerin fotoğraflarını çekmek isteyen vatandaşlar adeta birbirlerini ezdi.

5

İskele Meydanında Güzellik Yarışması! Vatandaşlar Akın Etti - Resim 5

Meydanda boy gösteren güzelleri gören vatandaşlar cep telefonları ile o anları kaydetti. Yaklaşık 2 saat süren yarışmayı yerli ve yabancı turistler izledi. Güzellik yarışmasının 1'incisi Ukraynalı güzel Kateryna Kachashvılı oldu.

6

İskele Meydanında Güzellik Yarışması! Vatandaşlar Akın Etti - Resim 6

Yarışmanın 2'inci Litvanyalı güzel Evelina Stepule, 3'üncüsü Belarus'dan katılan Viktoryia Laurenka, 4'üncü ise Letonya'dan Estella Zaharkevicha oldu.

7

İskele Meydanında Güzellik Yarışması! Vatandaşlar Akın Etti - Resim 7

Dans gösterilerinin de yer aldığı “World Final Miss 7 Continents 2018” yarışmasında dereceye girenlere taçları takıldı. Pasta kesiminin ardından yarışma son buldu.

8

İskele Meydanında Güzellik Yarışması! Vatandaşlar Akın Etti - Resim 8

9

İskele Meydanında Güzellik Yarışması! Vatandaşlar Akın Etti - Resim 9

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title