Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

Google Çalışanını Öldüren Telekız, Seri Katil Çıktı!

Öldürdüğü Google çalışanı için hapse yollanan ve daha sonra serbest kalan “Katil Telekız” Alix Tichelman, başka birini daha öldürmekle suçlanıyor. Katil telekız şu anda her yerde aranıyor.

28.06.2018 08:18
1

Google Çalışanını Öldüren Telekız, Seri Katil Çıktı! - Resim 1

Dünyayı hayrete düşüren olaylar dizisi şöyle başladı: 2013 yılında, ABD, -California'da yüksek doz alımı ile ölen Google çalışanın davası 2015 yılında çözülmüştü. Katil kadın, tutuklanıp hapse gönderilmişti. Geçen yıl ise serbest bırakıldı.

2

Google Çalışanını Öldüren Telekız, Seri Katil Çıktı! - Resim 2

2013 yılındaki dava, California, Santa Cruz'da yüksek doz alımından dolayı ölen Google çalışanı Forrest Hayes hakkındaydı. 5 çocuk babası Forrest Hayes, Santa Cruz'daki yatında cansız halde bulunmuştu. Yapılan soruşturma sırasında bulunan kamera görüntüleri ve mesajlaşmalara bakılarak telekızlık yapan Alix Tichelman, gözaltına alınmıştı.

3

Google Çalışanını Öldüren Telekız, Seri Katil Çıktı! - Resim 3

Davanın katili olarak yakalanan 31 yaşındaki, Alix Tichelman yapılan mahkeme sonucunda 6 yıllık hapse yollanması 2015 yılında kesinleşmişti. Bunun sonucunda, 3 yıl yatması için Kanada'ya hapse gönderilmişti. Mahkeme sırasında tutuklu bulunması cezasının bir yıl azaltılmasına sebep olmuştu. Geçen sene ise serbest bırakıldı.

4

Google Çalışanını Öldüren Telekız, Seri Katil Çıktı! - Resim 4

O mahkeme sırasında medya tarafından, “Call Girl Killer” yani “Katil Telekız” lakabı takılan Alex Tichelman, bu sene yeni bir davanın şüphelisi durumunda. Bu seferki dava, onun hapse gönderilmesinden hatta Forrest Hayes'dan önceye dayanıyor.

5

Google Çalışanını Öldüren Telekız, Seri Katil Çıktı! - Resim 5

Alex Tichelman, 2013 yılında eski sevgilisi Dean Riopelle'i, Forrest Hayes ile tüyler ürpertici bir biçimde aynı yöntemle öldürmekle suçlanıyor. Davanın detayı ise, Dean Riopelle'i, Forrest Hayes'dan 2 ay önce ve Georgia'da iken öldürmekle suçlanması. Tichelman, Riopelle ile onun ölümünden önceki 3 yılda beraberdi; hatta bu sürede aynı evde Riopelle'in 2 çocuğu ve bakıcıları ile beraber yaşamışlardı.

6

Google Çalışanını Öldüren Telekız, Seri Katil Çıktı! - Resim 6

Dean Riopelle, Impotent Sea Snakes adlı rock grubunu solistiydi; şarkıları ve şovları cinsellik içeriyordu. Bu sırada tanıştığı Alex Tichelman ile bir araya gelmişti.

7

Google Çalışanını Öldüren Telekız, Seri Katil Çıktı! - Resim 7

İkilinin ilişkileri hakkında bilgi veren, bakıcı Kristina Brucker'a göre, Tichelman sert, cinsel yönden çekici biriydi. Riopelle ise dışarıdan her şeye açık gözükse de evinde saygın biriydi ve şehrin en büyük rock müzik partisini düzenliyordu.

8

Google Çalışanını Öldüren Telekız, Seri Katil Çıktı! - Resim 8

Brucker, “İlk yılları iyiydi. Çocuklar da yeni anneleri olmasını istiyordu. Sonraki süreçte, Tichelman'ın katmanları açılmaya başladı, siniri ortaya çıktı ve defalarca kez sevgilisini ölümle tehdit etti. Fazlasıyla seksi ve güzel bir kadındı ama kıskanç ve kibirliydi, bu da kavgalarının sebebiydi.” dedi.

9

Google Çalışanını Öldüren Telekız, Seri Katil Çıktı! - Resim 9

Her sene Dean Riopelle'ın düzenlediği Masquerade'in 2013'deki partisi sırasında ikili tekrar kavga etti. Sonrasında Riopelle, aşırı doz alımından ölmüş halde bulundu. Onu bulduğunu iddia eden Alex Tichelman, polisi aradı ve yardım istedi. Polis gelene kadar, Dean Riopelle ölmüştü. Sonrasında Tichelman şehirden ayrıldı ve Kaliforniya'ya gitti. Orada, Forrest Hayes ile internet sitesi üzerinden tanıştı ve aynı yöntemle öldürdü.

10

Google Çalışanını Öldüren Telekız, Seri Katil Çıktı! - Resim 10

11

Google Çalışanını Öldüren Telekız, Seri Katil Çıktı! - Resim 11

12

Google Çalışanını Öldüren Telekız, Seri Katil Çıktı! - Resim 12

13

Google Çalışanını Öldüren Telekız, Seri Katil Çıktı! - Resim 13

Forrest Hayes'in ölümünden dolayı hapse girince Dean Riopelle'ın ölümünün davasından adı silindi. Sonunda ortaya çıkan bazı kanıtlar ve bakıcının konuşması durumu değiştirerek Alex Tichelman'ı şüpheli haline getirdi. Şimdi, dava için aranıyor.

14

Google Çalışanını Öldüren Telekız, Seri Katil Çıktı! - Resim 14

15

Google Çalışanını Öldüren Telekız, Seri Katil Çıktı! - Resim 15

16

Google Çalışanını Öldüren Telekız, Seri Katil Çıktı! - Resim 16

17

Google Çalışanını Öldüren Telekız, Seri Katil Çıktı! - Resim 17

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title