Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

Genç Kızların Dikkatini Çeken Hollandalı İşçi Bir Anda Ünlü Oldu

21.03.2017 08:12
1

Genç Kızların Dikkatini Çeken Hollandalı İşçi Bir Anda Ünlü Oldu - Resim 1

Sosyal medyanın gücüne bir yenisi daha eklendi. Hollanda'da inşaat işçisiyken gelen turistler tarafından keşfedilen Nicky Libert isimli genç bir anda ülke çapında üne kavuştu.

2

Her şey Surinam asıllı Hollandalı olan Nicky Libert çalışırken bir grup genç kızın yanına yaklaşmasıyla başladı.

Her şey Surinam asıllı Hollandalı olan Nicky Libert çalışırken bir grup genç kızın yanına yaklaşmasıyla başladı. - Resim 2

3

Fotoğrafı çeken Danika çocuk için mutlu, Nicky desen rüyalar aleminde. Yine de henüz inşaat işini bırakmadığını da söyleyelim.

Fotoğrafı çeken Danika çocuk için mutlu, Nicky desen rüyalar aleminde. Yine de henüz inşaat işini bırakmadığını da söyleyelim.

 - Resim 3

4

Genç Kızların Dikkatini Çeken Hollandalı İşçi Bir Anda Ünlü Oldu - Resim 4

5

Kızların "fotoğrafını çekebilir miyiz?" sorusunu da olumlu cevaplıyor Nicky.

Kızların

6

Amsterdam'da tatilde olan o kızların arasından moda öğrencisi Danika, çekilen fotoğrafları paylaşıyor. Ardından internet çalkalanıyor adeta.

Amsterdam'da tatilde olan o kızların arasından moda öğrencisi Danika, çekilen fotoğrafları paylaşıyor. Ardından internet çalkalanıyor adeta. - Resim 6



"Amsterdam'da bu inşaat işçisini durdurup fotoğrafını çekebilir miyim diye sordum çünkü adam hayvan gibi güzel"


7

Kızlar arasında adeta seferberlik başlıyor, adamı bulana kadar paylaşmayı bırakmak yok diyorlar ve nihayet sonuca ulaşıyorlar:

Kızlar arasında adeta seferberlik başlıyor, adamı bulana kadar paylaşmayı bırakmak yok diyorlar ve nihayet sonuca ulaşıyorlar: - Resim 7

O an sadece 485 instagram takipçisi olan Nicky bir günde 20 bin takipçiye ulaşıyor. Şimdi ise bu sayı 36 bin.

8

Nicky Libert de bir cevher olduğunu biliyor olmalı ki kendince modellik yaparcasına fotoğraflar çektirmiş zamanında.

Nicky Libert de bir cevher olduğunu biliyor olmalı ki kendince modellik yaparcasına fotoğraflar çektirmiş zamanında. - Resim 8

9

Bu kadar gümbürtü & potansiyel sonrası çocuğu havada kapıyorlar haliyle. Dünyaca ünlü Elite modellik ajansı Nicky ile sözleşme imzalıyor.

Bu kadar gümbürtü & potansiyel sonrası çocuğu havada kapıyorlar haliyle. Dünyaca ünlü Elite modellik ajansı Nicky ile sözleşme imzalıyor.

 - Resim 9

10

Tweet binlerce kişi tarafından beğeni ve Retweet alıyor. Ardından fotoğraftaki yakışıklıyı bulma çalışmalarına başlıyorlar.

Tweet binlerce kişi tarafından beğeni ve Retweet alıyor. Ardından fotoğraftaki yakışıklıyı bulma çalışmalarına başlıyorlar. - Resim 10

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title