Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

David Beckham'dan Ümit Davala'ya! Çılgın saç stilleriyle futbol dünyasında fırtına gibi esen futbolcular

Onlar yeşil sahada yetenekleriyle taraftarların gönlünde taht kurmuş yıldız futbolcular. Ancak bu isimler yalnızca sahadaki başarılarıyla değil bir dönem enteresan saç kesimleriyle de hafızalarımıza kazınmıştı. İşte efsane futbolcular ve asla unutamadığımız ve unutmayacağımız çılgın saç stilleri.

17.05.2021 12:11
1

David Beckham'dan Ümit Davala'ya! Çılgın saç stilleriyle futbol dünyasında fırtına gibi esen futbolcular - Resim 1

Zaman zaman çılgın saç stilleriyle sahaya çıkan futbolcuların halleri hafızalardan zor siliniyor. İşte onlardan bazıları.

2

Marouane Fellaini – Belçika

Marouane Fellaini – Belçika - Resim 2

Belçikalı futbolcu Marouane Fellaini, saç stilinde değişikliği seven bir sporcu. 2018 yılında erkek moda dergisi GQ'ya alışılmışın dışında verdiği özel pozları, sosyal medyada mizah konusu olmuştu. Ancak futbolcunun saç yapısı çılgın stillere zaten müsait. O da bunu çok iyi kullanıyor.

3

David Beckham – İngiltere

David Beckham – İngiltere - Resim 3

"Ona ne yapsa yakışır" diyoruz. Kariyeri boyunca tam 30 farklı saç modeliyle maça çıktığı biliniyor. Örgülü saç modeli ise "mısır tarlası" olarak hatırlanıyor.

4

Ümit Davala – Türkiye

Ümit Davala – Türkiye - Resim 4

Bir dönem sokaktaki çocuklarda dahi gördüğümüz saç şeklini unutmak ne mümkün. 2002 Dünya Kupası dediğimizde aklımıza hala Ümit Davala ve saçları geliyor. Çocukların hepsi Davala'nın saçlarına özeniyor, babalar totem için çocuklarının saçlarını bu şekilde kestiriyordu. Üzerinden yıllar geçse de bu saç stili hala kahramanlığı sembolize ediyor.

5

Kevin Kampl – Almanya

Kevin Kampl – Almanya - Resim 5

Kevin Kampl, saç modeli konusunda sınırlarda dolaşmayı seven bir futbolcu. Her tarz değiştirdiğinde sosyal medyayı sallayan Kevin, sarı, pembe ve kahverengine boyattığı bu saçlarıyla uzun süre gündemde kalmayı başarmıştı.

6

Taribo West – Nijerya

Taribo West – Nijerya - Resim 6

Taribo West, yeşil sahalara olan sevgisini saçlarında dahi göstermiş. Renkli saçları, boncuklu tokaları ve ilginç saç stiliyle tam bir stil ikonu.

7

Giovanni Simeone – Arjantin

Giovanni Simeone – Arjantin - Resim 7

Arjantinli eski futbolcu Diego Simeone'un oğlu Giovanni, yeteneğiyle olduğu kadar saç stiliyle de herkesi büyülüyor. Giovanni'nin ilginç saç tasarımında; başın üst kısmı komple tıraş edilmişken yanlar uzun bırakılmış ve başın tepesi de hoş bir dokunuşla tamamlanmış.

8

Ronaldo – Brezilya

Ronaldo – Brezilya - Resim 8

2002 Dünya Kupası'na hiç kuşkusuz Ronaldo'nun bu saç stili damgasını vurmuştu. Ronaldo saçlarını tamamen kazıtmış sadece önde bir tutam saç bırakmıştı.

9

Carlos Valderrama – Kolombiya

Carlos Valderrama – Kolombiya - Resim 9

Terzih ve zevk meselesi tabii. Carlos Valderrama'nın oynadığı bir maçta onu fark etmemek imkansızdı. Kariyeri boyunca genellikle omuzlarına dökülen kıvırcık ve sarı renkli saç modelini kullandı.

500

Yorumlar (1)

Eren Korkmaz:

Futbol Güzeldir. Ama çok Küfür var İşin İÇinde

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title