Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

Avustralya'da kadın sayısının erkeklerden beş kat fazla olduğu iddiası

Kimi ülkeler evliliklere çok sıcak bakmasa da kimileri evliliğe teşvik eder. Büyük kentlerinde beş kadına bir erkeğin düştüğü iddia edilen Avustralya'da kadınlara evlenmeleri için para verildiği iddia edildi. Ancak Avustralya İstatistik Ofisi'nin verilerine göre bu iddia asılsız çıktı.

28.11.2018 09:44
1

Avustralya'da kadın sayısının erkeklerden beş kat fazla olduğu iddiası - Resim 1

2

BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ

BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ - Resim 2

Bu ülkenin evlilik oranının düşük olduğuna oldukça şaşırabilirsiniz . Fakat şeriatın var olan kurallarından dolayı pek çok kadın talibini beklemekte ve bu durum evlilik oranlarının düşmesine sebep olmaktadır. Devlet evlenmeyen ve yaşları ilerleyen kadın sayısının artması nedeniyle erkeklere kırkbin Tl'lik bir destek vermektedir. Birden fazla kadınla evlenebilen erkekler var olan bu destekle masrafsız şekilde evlenebilmektedirler.

3

AVUSTRALYA

AVUSTRALYA - Resim 3

Avustralya'da erkek nüfusunun azlığından dolayı kadınlara evlenmeleri için para verildiği, erkeklere de tatiller hediye edildiği iddia edildi. Avustralya İstatistik Ofisi'nin verileri iddianın aksini gösteriyor: 100 kadına karşılık 98,4 erkek. Ülkede beş kadına bir erkeğin düşmesi söz konusu değil.

4

JAPONYA

JAPONYA - Resim 4

Japonyada ise erkeklerin evliliği saçma bulması nedeniyle evlilik oranları oldukça düşüktür. Ve erkeklerin bu düşüncesinden dolayıda kadınlarda bekar kalmakta ve çeşitli sitelerden kendilerine kiralık erkek bulmaktadırlar. Aynı zamanda çalışma oranlarınında fazla olduğu bu ülkede evliliklerin az olması bir çok sıkıntılı durumuda beraberinde getirmektedir. Bu sıkıntılı durumlardan bir tanesi olan doğum oranlarının azlığı nedeniyle Japonya Hükümeti evli çiftler için çeşitli vergi teşvikleride vermektedir.

5

İZLANDA

İZLANDA - Resim 5

Güzellikleriyle ünlü olan kadınların ülkesi olan İzlanda yetersiz erkek nüfusu nedeniyle evlenemektedirler. İzlanda da var olan bu sorunun çözümünü ülkede yaşayan göçmenlerde bulan hükümet, İzlandalı kadınlarla evlenmeleri durumunda erkeklere beşbin dolar vereceğini duyurmuştur. Bu haberin yayılması üzerine ise ülkeye bir çok göçmen erkek gelmek isteyince hükümet bu haberi yalanlamıştır . Ayrıca bu ülkede doğan çocukların büyük bir çoğunluğunun anne ve babaları da evlenmemiş durumdadır.

6

TAYLAND

TAYLAND - Resim 6

Tayland'da ise durum çok daha farklı şekildedir. Burada trans erkeklerin fazla olması nedeniyle bazı kadınlar evlenmekte büyük zorluk çekmektedirler. İstediği gibi erkek bulamayan bazı Taylandlı kadınlar çareyi farklı ülkelerdeki erkeklerde aramaktadırlar.

7

SİNGAPUR

SİNGAPUR - Resim 7

Dünyanın en zengin ülkeleri arasında yer alan Singapur'da evlilik destekleride oldukça fazladır. Kadınların artan bekarlık oranlarını istemeyen devlet bu yüzden çeşitli teşvikler vermektedir. Aynı zamanda ileride oluşacak nüfus yetersizliğinden kurtulmak için evli çiftlere üç çocuk yapılması için çeşitli destekler sunulmakta ve kadınlara doğum paraları verilmektedir.

8

Avustralya'da kadın sayısının erkeklerden beş kat fazla olduğu iddiası - Resim 8

9

Avustralya'da kadın sayısının erkeklerden beş kat fazla olduğu iddiası - Resim 9

10

Avustralya'da kadın sayısının erkeklerden beş kat fazla olduğu iddiası - Resim 10

11

Avustralya'da kadın sayısının erkeklerden beş kat fazla olduğu iddiası - Resim 11

500

Yorumlar (136)

Tayyar Durden:

Şansıma tüküreyim şuralarda bir yerde doğmak varken... Bizimkileri şımartıyoruz sonra da fasulye gibi nimetten sayıyorlar kendilerini yoklukta.

54
11
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Ben 40 yıldır Avrupa’da yaşıyorum:Avrupalıların Türklere bakış açısı çok değişik,,İnan’ın Haber izlemeyi ve kitap okumayı çok seven birisi olarak,,avrupalılar türk erkeklerini,,karısını çocuğunu döven,,kavgacı ve üç kağıtçı olarak görüyorlar..çünkü:Türklerin aleyhine yazılmış piyasada çok kitap var,,zaten tv ve medyada devamlı türkleri kötüleyen yapılıyor..doğal olarakta avrupa halkları bu haberlere inanıyorlar..ben şahsen yıllardır türklerin çok dürüst insanlar olduğunu her platformda anlatmaya çalışıyorum..herkese saygılar sunuyorum efendim.

44
1
yanıtYanıtla
hasan:

dürüst mü dedin aldatan bizde aldatılan bizde hertürlü 3 kağıt bizde neyimizi övüyorsun

yanıt16
yanıt5
Şahin Bayram:

Sen boşuna çene patlatma gurbete gelen kendi vatandasından bile komisyon alıp 3 kuruşa çalıştır bide türkleri övmeye kalk Avrupalı da buna inan sın dimi çakal

yanıt0
yanıt0
ALİ KORKMAZ:

Yalan haberler avustralya yasayan bırıyım ne bukakar guzel kadın var nede kadın fazlalıgı hepsi yalan ınanmayın

42
1
yanıtYanıtla
123:

Bileti iptal ettim, saol bilgi için

yanıt57
yanıt0
ŞAPKACI:

VAY VE ADAMLARDA DALYAN GİBİ KADINLAR BOŞTA, BİZDE 90*90*90 ÖLÇÜLERİNDE, 1,6080 KG LİK PATATES ÇUVALLARININ KAHRINI ÇEKİYORUZ. ÇİRKİNLİKTE ELİNE SU DÖKÜLMEZ BAYANLARIMIZIN BİRDE YANINA YAKLAŞILMAZ, HAVASINDAN, KAPRİSİNDEN VE TRİPLERİNDEN. NE BAKIM YAPARLAR NE DE ÜSTÜNE BAŞINA ÖZEN GÖSTERİRLER, EH MUKADDERAT KİMSE NERDE VE KİMDEN DOĞACAĞINI SEÇEMEZ.

31
11
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

MET C SENİ GÖRMEDEN BİLMEDEN TARİF ETTİĞİM İÇİN ZORUNA MI GİTTİ. PARDON ÜZGÜNÜM NE BİLEYİM SENİNDE ÖYLE OLDUĞUNU.

yanıt6
yanıt0
ŞAPKACI:

MET C.. PARDON.. YANLIŞLIKLA SENİ Mİ TARİF ETMİŞİM...

yanıt9
yanıt2
meh c:

sapkaci bir ben bir erkegim iki turk kadinina hakaret etmeyi kim veriyor yani kendi ortamina gore yorum yaptigini bildirmek istedim galiba zoruna gitmis

yanıt0
yanıt0
Tüm 136 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title