Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

Bir Zamanlar Kahveci Çırağıydı Şimdi Ödüllü Oyuncu

Kanal D'nin nefes nefese izlenen dizisi Vatanım Sensin için geri sayım başladı. İzlenme rekorları kıran dizinin kadrosunda yer alan bir oyuncunun hiç aklında yokken kendini setlerde bulduğunu biliyor muydunuz? Hem de babasının işlettiği kahvede çıraklık yaparken ünlü bir yönetmen tarafından keşfedildiğini ve sonra da "mektepli" oyuncuları aratmayan bir kariyer oluşturduğunu...

04.11.2017 08:09
1

Bir Zamanlar Kahveci Çırağıydı Şimdi Ödüllü Oyuncu - Resim 1

Bu sezon Şükran Ovalı ile birlikte Vatanım Sensin kadrosuna katılan Ufuk Bayraktar'ın keşfedilme serüveni benzerine filmlerde bile rastlanmayacak türden.

Onu keşfeden ise yönetmen Zeki Demirkubuz.

İşte Ufuk Bayraktar'ın Cihangir'de bir kahvede başlayan serüveninin özeti.

2

Bir Zamanlar Kahveci Çırağıydı Şimdi Ödüllü Oyuncu - Resim 2

Zeki Demirkubuz, Ufuk Bayraktar'ı babasının Cihangir'deki kahvesinde çalışırken fark etti. Bir gün kahvede otururken de genç adamı yanına çağırıp "seninle konuşmak istiyorum" dedi.

3

Bir Zamanlar Kahveci Çırağıydı Şimdi Ödüllü Oyuncu - Resim 3

O sırada askerde olan ancak hava değişimi için geldiği İstanbul'da kalıp askerliğinin son bir haftasını da öyle "geçiştirmeye" çalışan Bayraktar; önce çekindi hiç tanımadığı Demirkubuz'dan "Beni kışlaya geri götürecekler" diye.

4

Bir Zamanlar Kahveci Çırağıydı Şimdi Ödüllü Oyuncu - Resim 4

Ama sonra Demirkubuz'un oyunculuk teklifini duyunca şaşırdı. Hayatında kamera bile görmeyen, mahallenin 'bıçkın' delikanlısı uzun uzun düşündü ve sonunda rolü kabul etti.

5

Bir Zamanlar Kahveci Çırağıydı Şimdi Ödüllü Oyuncu - Resim 5

Babası başlarda oun oyuncu olmasını istemese de sonunda Demirkubuz onu da ikna etti. Böylece Ufuk Bayraktar Zeki Demirkubuz'un yönettiği Bekleme Odası'yla kariyerine başladı.

6

Bir Zamanlar Kahveci Çırağıydı Şimdi Ödüllü Oyuncu - Resim 6

Sonra yine Demirkubuz'un Kader filminde sbu kez başrolü oynadı. Ardından da Semih Kaplanoğlu'nun Yumurta filminde rol aldı. Bu filmlerle yurtdışı festivallere katıldı.

7

Bir Zamanlar Kahveci Çırağıydı Şimdi Ödüllü Oyuncu - Resim 7

Ufuk Bayraktar, Demirkubuz'un Kader filminde kolay unutulmayacak bir performans sergiledi ve bu ona 26'ncı Uluslararası istanbul Film Festivali'nde en iyi erkek oyuncu ödülünü getirdi.

8

Bir Zamanlar Kahveci Çırağıydı Şimdi Ödüllü Oyuncu - Resim 8

Bayraktar'ın ekran serüveni de iddialı yapımlarla dolu. 2009 yılında Ezel dizisi için kamera karşısına geçti. Tunçel Kurtiz'in oynadığı Ramiz karakterinin gençliğini canlandırdı.

9

Bir Zamanlar Kahveci Çırağıydı Şimdi Ödüllü Oyuncu - Resim 9

Bayraktar, Çanakkale 2015, Dağ 2 gibi sinema filmlerinde ve Milat adlı dizide kamera karşısına geçti. Merve Bayraktar ile evli olan oyuncunun bir de erkek çocuğu bulunuyor.

10

Bir Zamanlar Kahveci Çırağıydı Şimdi Ödüllü Oyuncu - Resim 10

11

Bir Zamanlar Kahveci Çırağıydı Şimdi Ödüllü Oyuncu - Resim 11

12

Bir Zamanlar Kahveci Çırağıydı Şimdi Ödüllü Oyuncu - Resim 12

13

Bir Zamanlar Kahveci Çırağıydı Şimdi Ödüllü Oyuncu - Resim 13

14

Bir Zamanlar Kahveci Çırağıydı Şimdi Ödüllü Oyuncu - Resim 14

15

Bir Zamanlar Kahveci Çırağıydı Şimdi Ödüllü Oyuncu - Resim 15

16

Bir Zamanlar Kahveci Çırağıydı Şimdi Ödüllü Oyuncu - Resim 16

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title