Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

Apple yepyeni Mac Pro'yu ve çığır açan Pro Display XDR teknolojisini duyurdu

Apple bugün, Mac'in yeteneklerini sınırlarını sonuna kadar zorlayan profesyonellere yönelik olarak her şeyiyle yeniden tasarlanan çığır açıcı iş istasyonu yepyeni Mac Pro'yu ve dünyanın en iyi profesyonel ekranı Apple Pro Display XDR'ı tanıttı. Maksimum performans, genişletme ve yapılandırılabilirlik için tasarlanan yepyeni Mac Pro, 28 adede kadar iş istasyonu sınıfı Xeon çekirdeğe, devasa 1.5 TB kapasitesiyle yüksek performans gösteren bellek sistemine, sekiz adet PCIe genişletme yuvasına ve dünyanın en güçlü grafik kartıyla birlikte sunulan bir grafik mimarisine sahip.

04.06.2019 12:34

Galerinin devamını görmek için tıklayın.


500

Yorumlar (4)

Serdar:

Acaba ne yazdığını kendin anladın mı?

0
1
yanıtYanıtla
DR.WATSON:

PARAN VARSA ALIRSIN YOKSA KONUŞURSUN

0
1
yanıtYanıtla
dr:

aslin da cok ucuz alip bir yere koymak gerek butun paralari yatirin mal varligi olarak deger kazanir bir de sanal ciftlik kur bak paraya iyi de bu pc baska gezegene mi giriyor yada sanal da gezer iken para mi topliyor sonuc da butun pc ayni seyi yapiyor adamlar parasi cok enayi ariyorlar ben cin mali alirim ustelim adamlar daha iyisini yapiyor kopya e cin oldumu ortaya super sey cikiyor ustelik de on yada elli dolara neler var

0
0
yanıtYanıtla
rt:

Öyle boş boş konuşmuşun

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title