Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

Acun Ilıcalı, Ramazan ayı boyunca 750 aileye gıda yardımında bulundu

Survivor 2020 çekimleri için Dominikte bulunan Acun Ilıcalı'nın Ramazan ayı boyunca 750 aileye gıda yardımı yaptığı ortaya çıktı.

24.05.2020 08:18
1

Acun Ilıcalı, Ramazan ayı boyunca 750 aileye gıda yardımında bulundu - Resim 1

Survivor 2020 çekimleri pandeminin gölgesinde devam ederken Türkiye'ye dönemeyen Acun Ilıcalı, Ramazan ayında yoksul aileleri unutmadı.

2

Acun Ilıcalı, Ramazan ayı boyunca 750 aileye gıda yardımında bulundu - Resim 2

Snob Magazin'den Arif Hür'ün özel haberine göre; Ilıcalı'nın Ramazan Ayı boyunca Esenyurt'ta yaşayan roman vatandaşlara yardımda bulunduğu ortaya çıktı.

3

Acun Ilıcalı, Ramazan ayı boyunca 750 aileye gıda yardımında bulundu - Resim 3

Ünlü televiyoncu tam 750 haneye gıda yardımında bulundu.

4

Acun Ilıcalı, Ramazan ayı boyunca 750 aileye gıda yardımında bulundu - Resim 4

Elazığ depremi nedeniyle zarar gören vatandaşlar için başlattığı yardım kampanyasında 51 milyon TL bağış toplayarak dikkat çeken Acun Ilıcalı'nın bu yardım hamlesi ise takdir topladı.

5

Acun Ilıcalı, Ramazan ayı boyunca 750 aileye gıda yardımında bulundu - Resim 5

Öte yandan tüm dünyada etkili olan koronavirüs salgını nedeniyle yurt dışında çeşitli sebeplerle bulunan Türk vatandaşları THY'nin düzenlediği özel seferlerle ülkeye getirilirken THY'nin uçmadığı noktalardan birinde kalan Türkler için de Acun Ilıcalı devreye girerek büyük alkış toplamıştı.

6

Acun Ilıcalı, Ramazan ayı boyunca 750 aileye gıda yardımında bulundu - Resim 6

Ilıcalı kendisine iletilen talebi şu şekilde anlatmıştı; "Karayipler'de mahsur kalan vatandaşlarımız varmış. Onlara bir şekilde uçak yollamaya çalışacağım. Teknik bir problem olmazsa uçak yollayıp onları Türkiye'ye göndermek istiyorum. Zor durumdalarmış, onu da öğrendim. Bu konuda Dışişleri Bakanlığımız olağanüstü çalışıyor. "

7

Acun Ilıcalı, Ramazan ayı boyunca 750 aileye gıda yardımında bulundu - Resim 7

"Burada Acun'u kullanmak istemek bile bir zekâ bana göre. Onları nasıl alırız onun derdindeyiz. Oraya THY gitmiyor. Hat yok, öyle olunca da uçak inemiyor. Çocuklar orada kalmışlar. Dışişleri Bakanlığı'ndan bana ulaştılar. Ben de konuya baktım. Onları kurtarmaya çalışacağız. İnşallah bayrama evlerinde olurlar."

500

Yorumlar (9)

Avni:

nesrin cavadzade haberi istiyorum.galiba kendisinden hoşlanıyorum.

30
2
yanıtYanıtla
Tankut:

Kanka gözleri yeşil degil ki onun :)))

yanıt0
yanıt0
adil:

Yardım derken Zaten zengin bir insanın servetinin her yıl 40’da 1’i yani yüzde 2 buçuğu fakirlere ait. İnşallah fakirlerin hakkına el koymamıştır zekatını ödemiştir Allah kabul etsin Allah daha fazla versin deriz biz de.

8
0
yanıtYanıtla
:

Sen kesin veriyorsundur. İnsanoğlu.

yanıt0
yanıt3
ADMİN:

BUNLARI İZLEYEN KİŞİLER AKLI DENGESİ OLMAYAN KİŞİLER. İNSAN OLAMAZ

3
2
yanıtYanıtla
Folik asit:

182 den randevu almanı öneririm. Geçmiş olsun durumun kötü.

yanıt1
yanıt1
Şahin:

Yerin dibine batsin senin yapacagin yardim fasik adam

0
4
yanıtYanıtla
Capanoglu66:

Ulan bir elin verdiğini diğer el görmezdi müslümanlıkta ve osmanlıda sizi modern müslümanlar sizi osmanlının mutasyona uğramış çakma çocukları bumudur osmanlı bumudur müslümanlık nerde kardeşlik nerde birlik beraberlik şu güzel ülkenin başına bi geçsem adalet nasıl sağlanıyor görürdünüz de iste nasip.

0
0
yanıtYanıtla
PuSaT:

Bir elin verdigini oteki gormemeli katiliyorum. Ama atladigin sey.. insanlari iyilige ve hayra tesvik etmek icin bu yapilan yardimlar insanlari tesvik etmek ve ornek olmak icin aciktan yapilabilir. Burda yardim yapilan insanlarin kimligi ve bilgisi yok yani kimseyi rencide etmiyor. Bos bos yorum yapma bilmiyorsan bir arastir yada bilene sor..!!

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title