Foto Galeri Foto Galeriler Resimler

47 Yaşındaki Kadın, Erkek Arkadaşını Öldürüp Parçalara Ayırdı!

Tüyler ürperten olay, ABD'nin Florida eyaletindeki bir karavanda meydana geldi. 47 yaşındaki Penny Pospisil, Anthony Mitchell'i öldürüp cesedini soğukkanlılıkla parçalara ayırdı.

30.01.2019 14:40
1

47 Yaşındaki Kadın, Erkek Arkadaşını Öldürüp Parçalara Ayırdı! - Resim 1

ABD'nin Florida eyaletindeki bir karavandan gelen ağır kokulardan rahatsız olan komşuları polisi aradı. Polisin olay yerine gelmesiyle bir kadının, erkek arkadaşını öldürdüğü ve vücudunu parçalara ayırdığı öğrenildi.

2

47 Yaşındaki Kadın, Erkek Arkadaşını Öldürüp Parçalara Ayırdı! - Resim 2

47 yaşındaki Penny Pospisil, 55 yaşındaki Anthony Mitchell'i ilk önce öldürdü. Daha sonra erkek arkadaşının vücudunu doğradı.

3

47 Yaşındaki Kadın, Erkek Arkadaşını Öldürüp Parçalara Ayırdı! - Resim 3

Yapılan incelemeler sonucunda adamın 47 yaşındaki kız arkadaşı Penny Pospisil isimli kadına ulaşan polisler cani kadını sorguya aldılar.

4

47 Yaşındaki Kadın, Erkek Arkadaşını Öldürüp Parçalara Ayırdı! - Resim 4

Sorgu sırasında cinayeti itiraf eden kadın, 55 yaşındaki Anthony Mitchell'in Ağustos ayından sonra Orlando'nun kuzeybatısındaki Panasoffkee Gölü'ndeki bir köyde yaşadığı sırada travma geçirdiğini, bu sebeple erkek arkadaşını öldüğünü ve daha sonra karavan römorkunda parçaladığını söyledi.

5

47 Yaşındaki Kadın, Erkek Arkadaşını Öldürüp Parçalara Ayırdı! - Resim 5

Ayrıca cani kadın cesedi parçaladıktan sonra 2 saatlik uzaklıktaki bir yere götürdüğünü söyledi.

6

47 Yaşındaki Kadın, Erkek Arkadaşını Öldürüp Parçalara Ayırdı! - Resim 6

Cani kadının cesedinin parçaladığı yerdeki kalıntılar kötü kokulara sebep olunca komşuların polise haber vermesi sonucu adamın öldürüldüğü anlaşıldı.

7

47 Yaşındaki Kadın, Erkek Arkadaşını Öldürüp Parçalara Ayırdı! - Resim 7

Polis şefi yaptığı açıklamada, Pospisil ve Mitchell'in bir ilişki içinde olduklarını ve 22 Ağustos'a kadar Panasoffkee Gölü Köyünde birlikte yaşadıklarını söyledi.

8

47 Yaşındaki Kadın, Erkek Arkadaşını Öldürüp Parçalara Ayırdı! - Resim 8

Mitchell'in ailesi o tarihten bu yana ondan haber alamadıklarını ve Pospisil'in insanlara vefat ettiğini söylediklerini bildirdi. Cani kadın ise sorgulandıktan sonra ikinci derece cinayetle suçlanarak tutuklanarak Brevard County Hapishane gönderildi.

500

Yorumlar (5)

Wwiw:

Hep flimlerden bunlar. Bu entrikalar cok cevrilir oldu.. medyada cok etkili. Parcalama da yeni moda oldu. Öldurdün öldürdun de niye parcaliyorsun be kadin insan kasapcıliği pes

7
0
yanıtYanıtla
Yatırımcı:

Bu tip cinayetler ya karavanda yada banliyö bölgelerinde oluyor

1
1
yanıtYanıtla
yalanınbatsınyalancısın:

imansız bunlarr

1
0
yanıtYanıtla
mehmet:

feysten benimde amerkalı kadın sevgilim var bana amerikaya gel waşhington havaalanından alırım sen i diyor korkuma gidemiyorum bana inan ve güven diyor korkuyorum sonum bu adam gibi olcak

0
1
yanıtYanıtla
Burak:

Erkeksin ulan hem Türksün hem Müslümansın kimden korkuyosun..

yanıt3
yanıt3
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title