Haberler
Güncelleme:

Eski futbolcu Emre Aşık'ı öldürmek isteyen eşi Yağmur Aşık'ın 20 yıla kadar hapsi istendi

Eski milli futbolcu Emre Aşık'ın boşanma sürecindeki eşi Yağmur Aşık ve bir şüpheli hakkında, eski milli oyuncuyu öldürmeye teşebbüs suçlamasıyla 13 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (52)

İstabul sozlesmesi magduru:

Kadınların erkeklerden ustün tuttugunuz sürece ahlak bitecek ve çocuklar ailesiz büyüyecektir.boşanmalar artacaktır.

25
3
yanıtYanıtla
deli:

gayet doğru tespit

yanıt3
yanıt2
serhat:

kadınlar bu dünyadaki en tehlikeli varlıktır. . . . .

20
5
yanıtYanıtla
Teknoloji:

Medenî dünyadaki tüm icatlar buluşlar ,ve sosyal düzen erkekler tarafından yapılmış ve keşfedilmiştir!

yanıt6
yanıt1
ADANALI:

kadın mı iblis mi belli değil! planlara bak, kanllı ete kursun attırıyor , gözünü takip etmiş. . manyak karı!

22
0
yanıtYanıtla
Kemal:

Allah boyle seytana pabucu ters giydirecek kadinlardan herkesi korusun.

18
1
yanıtYanıtla
Ayşe:

Sen bu kadınla evlenirken kadını tanıyorsun mesleğini geçmişini çok iyi bilerek evlendin şimdi ne oldu kötü oldun sonra o kadından üç cocuk yaptın o çocukların günahı ne evlenirken aklın nerdeydi bir kadını geçmişi az çok ilerde sorunları gösteriyor sana şimdi niye böyle oldun

12
6
yanıtYanıtla
CEZA:

Ayşe senin aklın başındamı. . . haberi okumadna mı yorum yaptın. yoksa aklın başka yerdemi. . tek kelime ile saçmalıyorsun. . .

yanıt7
yanıt2
AYŞE YE HİTABEN:

ayşe kim kimi evlenmeden yüzde yüz tanıyor ? herşey saklanır ve evlenilen kişiye sadece bilmesi gerektiği kadar söylenir , dogru degilmi ? mesela sen hiç bir kız gördün mü evlenirken müstakbel eşine ben 50 erkeğ e mavi boncuk dagıttım sende kararb kıldım dediğine, ya bu kadın adamı öldürmek için kiralık katil tutmuş , adam bunu yapacagını evlenmeden nasıl bilsin. evet arkadaşlar gördüğünüz üzere kadınlar normal insan değil. her zaman kadınlar kendini haklı çıkarmak ister. aynı senin gibi.

yanıt4
yanıt2
ayşe salagına:

ya sen ot falan mı içiyon? kadın adam tutmuş öldürmek için sen cocuk diyon, cocukların günahı adama ait degil, asıl günah o cocukları babasız bırakmak için kiralık katil tutandadır salak, asıl senin aklın neredeydi bu yorumu yazarken ? erkek kardeşlerim alın size kadın mantıgı, kurban olanı degil kiralık tutan kadını savunuyor, bunlarda vicdan merhamet yok kalpleri taştan ben söylüyüm, ama çok iyi tiyatro yapıyorlar boşana na kadar.

yanıt3
yanıt3
Aysun:

Beni almalıydın. . nerden buldunki bunu. . . Oysaki çok mutluyduk

15
3
yanıtYanıtla
çapkın:

sana ne yapsın aysun

yanıt0
yanıt0
dedi:

kabak mevsimi bitti bu sene de Aysun

yanıt0
yanıt1
Kemal:

Nerdesiniz gereksiz ve yalandan feministlik taslayan kuklalar? Simdi ne diyeceksiniz acaba? Yok erkegin kadina siddetiymis mis, kadinlar hep eziliyormus mus, falanmis filanmis. Esitlik diyorsunuzya? Istiyorsunuzya? O zaten oyle sahtekarlar. Goz boyamadan baska bisey yaptiginiz yok. Birilerinin kuklasi olmussunuz sov yapiyorsunuz. Gereksizler. . .

11
6
yanıtYanıtla
Ahir zaman Kıyamet Yakındır:

Kadınlarla iş yaparken 2 kere düşünün.

16
1
yanıtYanıtla
Adalet TIRSAK:

Nafaka ve mal paylaşımında kadınlara sınırsız hak tanırsanız olacağı budur, adamın donuna kadar aldı hala gözü doymuyor sonunda canını da alacak ki adalet devreye girsin. Böyle şeytanlara cezayı vermezseniz birgün herkes şeytanlaşacak ama iş işten geçmiş olacak.

14
2
yanıtYanıtla
kasırga:

kadını ilahlaştırmanın sonucu. kadınlar artık nafaka ile yeni bir geçim kapısı yeni bir meslek bulmuşlar

yanıt0
yanıt0
karadavut:

önünüze geleni karı diye alırsanız sonuç bu.

15
1
yanıtYanıtla
bu senede bekâr gezek:

evlenmekten korktum inan.boyle birine denk gelsek bizi gömecek demek.gerci bizde para yokta.nafaka icin yaparsa bilmem.

14
0
yanıtYanıtla
Oktay:

İslâm’a göre nikâh ve âile müessesesi; nesil yetiştirmek, evlât terbiyesi, neslin muhâfazası ve insanlık haysiyetinin korunması bakımından son derece lüzumlu ve vazgeçilmez bir değerdir. evlilikten korkman doğru değil, sen yeterki doğru kişiyi bul hayırlısıyla.

yanıt5
yanıt2
mia:

Allah kötülerle karşılaştırmasın.

11
2
yanıtYanıtla
GACAROĞLU06:

KOLAY PARACI BİR KADIN DAHA. . SONRA ÖLÜNCE BU KADIN DEĞERLİ OLUR BEN ŞİMDİDEN SÖYLEYEYİM. .

10
2
yanıtYanıtla
BUNAK:

BU KARI İNSANIN ÖMRÜNÜ NEYN UZATIR LOO, ATEŞ LO HEE

5
4
yanıtYanıtla
Cimbom Galatasaray:

Allah herşeyin hayırlısını versin, para, eş, evlat

8
0
yanıtYanıtla
TT:

Anneler, babalar, lütfen çocuğunuzu evlendirmeden önce ünlü de olsalar, bilim adamıda olsalar, karşı tarafı iyice araştırın, çocuğunuzu ateşe atmayın. Durum çok ciddi. . .

8
0
yanıtYanıtla
hülya:

bu kadını tanırken emrenin aklı nerdeydi. kadının bakşından belli fena olduğu. ondan sonra perişanlık

7
1
yanıtYanıtla
hülya ya:

maalesef biz kadınları tanıyamıyoruz hülya, çünkü siz kadınlar çok iyi yalan söylüyor ve çok iyi tiyatro yapıyorsunuz, bu yüzden gerçek yüzünüzü görene kadar siz kadınların ne kadar gaddar oldugunuzu ve bizim ile iyi bir yaşan, para , rahatlık için evlenmek istediğinizi baştan anlayamıyoruz. bu bizim kusurumuz, bizi her seferinde sadece biz olduğumuz için sevdiğinize o kadar iyi inadırıyorsunuzki bizde size kanıyoruzkiralık katil tutan kadını degilde kurban olan emr yi suçlaman bunu kanıtlıyor

yanıt1
yanıt0
MANTIK:

Bi kadının erkek tarafından öldürülmesinden sonra yapılan "kadın kesin haketmiştir, kadın kim bilin ne yaptı" mantığıyla aynı söylediklerin. Sadece hemcinsin diye bu kadar kör bakma olaya. İnsan insandır, insanlığına bakılır.

yanıt2
yanıt0
Behcet:

Emre seninle evlenmekle ölmüş zaten

8
0
yanıtYanıtla
Evlerden Irak:

Bu kadın tam bir maganda. Daha önce de bir Veteriner''i basıp hekimi darp etmişti. Tam bir suç makinesi. Emre Aşık bu dünyadaki belasını bulmuş. .

8
0
yanıtYanıtla
selim:

kadının beyanı esastır istanbul sözleşmesi

6
2
yanıtYanıtla
LFC:

alakası yok. kulaktan duyma okumamış dinci bi kaç yazarı dinlemiş ahkam kesiyo. ist sözleşmesine yobazlar karşı. çünkü kadını köle yapamıyorsunuz. . mahkemede erkekle eşit olduğu için kuduruyorsunuz

yanıt2
yanıt6
lfcye:

erkeksen inaşallah böyle bir karın olur o zaman görürsün istanbul sözleşmesi neymiş ne değilmiş kadınsan zaten durumunuz malum haberde yazıyor para ve nafaka için yapmayacağınız şey yok

yanıt6
yanıt2
nur:

çok boş beleş konuşmaya bayılıyorsunuz embesil sürüsü

yanıt0
yanıt3
büşra:

cok sukür kadına ceza verıldı emre abı yanındayız. . .

6
2
yanıtYanıtla
Kadına bak:

Nokta kadar beyni ile kendince emreyi yok edecek..Hadi öldürdün diyelim yakalanmicağını düşünmen çok beyinsizce bir düşünce değil mi sencede yağmur! Bir kadın olarak senden utanıyorum! Yaptığın ve düşündüğün şeyleri pek çok erkek bile düşünmez düşünemez. Seni doğuran ana taş doğursaydı da kenarda duraydın! Para yüzünden katil olmak nedir yaa,seni elime verseler keşke!

5
3
yanıtYanıtla
Sahin:

Emre bu belayi nerden buldun kuzum cocuklarin olmasa kolay cözülür bu kadinin para ve kiskancliktan gözü dönmüs insan cocuklarinin babasini öldürmeye kalkarmi hemde para yüzünden kadinlara birsey demiyorum biliyorumki erkegin kahpesi kadininkinden daha kötüdür esinize yardim etmeye calisanlar bu siniftandir para icin her türlü pislige amadedirler insallah bu belalardan bir an önce kurtulursun kötü yolda olanlar birgün mutlaka belasini bulacaktir

6
2
yanıtYanıtla
Emre Aşık:

Çok biliyorsun sen bu dünya hayatı işini çözmüşsün herşeyin fazlası zarar o yüzden bu kadar çok bilmek iyi değil!

yanıt0
yanıt0
tahtakurusu:

20 yılı falan boşverin. Abi TC kimliğini alıp vatandaşlıktan silin. Traktör şambiyeline oturtup akdenize doğru tekneyle götürüp bırakın. Hayatta kalırsa sörvayvır olur, yok ölürse fosili belki ilerde gaza petrole dönüşür. Al sana mis gibi ceza. .

5
2
yanıtYanıtla
xxxl:

para ile tutduğu katillin bir gece içinde garanti rahatlatmıştır

5
1
yanıtYanıtla
Mert:

Böyle Allah belanı verir işte daha beter olursun inşallah şeytan kadın

4
1
yanıtYanıtla
Hayri:

Çok uzun yazılmış.haberi okumadım uzun diye.onun için yorumum yok.

3
2
yanıtYanıtla
VALDES:

KATİLLLLL!!! RUHLU UCUBE

3
2
yanıtYanıtla
ÖZGÜRRR...:

Gerçekmi bu Bizim ülkemizde bir kadına ceza verildi yani Allah Allah. . . . . Neyse yüksek mahkemeden döner tahrik var diye . . . .

3
0
yanıtYanıtla
Vay be:

Vay be kuzularına nasıl kıydın be kadın, o çocuklar büyümeyecek mi bütün bunları okumayacak mı... Yorumlar da en az haber kadar üzücü ne çok kadın düşmanı erkek varmış, vay be..

3
0
yanıtYanıtla
Olaya gel:

Kadın erkek farketmez menfaat uğruna can yakma derdinde olan herkes cezayı hakeder. Yorumlarda neden bütün erkekler taraf tutma derdine düşmüş anlamadım. Ortada aklı şeytanlıkla bulanmış insanların(!) haberi var..

2
0
yanıtYanıtla
Lork:

bu kadınlardan korkulur la valla billa

1
1
yanıtYanıtla
Ekrem Bora adi:

Emre aşık a kalkan elleri tek tek kiracagiz

0
2
yanıtYanıtla
Ekrem Bora adi:

Adıı yaratıklar Emre aşık kurban olun siz mahluklar

0
1
yanıtYanıtla
Yok Canim:

Bu hatuna kıyilırmı? Onun yeribe beni öldurun.

0
1
yanıtYanıtla
Mehmet:

Kanun ne diyorsa o sekilde cezalandirilmali

0
1
yanıtYanıtla
COŞKUN:

Ya bu kadın da tam belaymış b e kardeşim mahkeme bir tazminat nafaka neyse takdir edecek olay bitecek bu ne ya fetocu muhabbeti şimdide gay olduğunu iddia ediyor tam sopalık

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title