Haberler
Güncelleme:

Kooperatif kuran köylüler aracıyı ortadan kaldırdı! Ayda 5 ton et satıyorlar

Bursa'da kooperatif kuran köylüler; açtıkları et satış marketle kendi ürünlerini satarak hem iyi para kazanıyor hem de aracıyı ortadan kaldırdıkları için tüketici de kaliteli eti uygun fiyata temin ediyor. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (8)

interactive:

fiyatlara bak :))) iyi ki aracıyı çıkartmışlar aradan. bir de ''uygun fiyattan vatandaşa sunuyoruz'' demişler. aga bi bitin artık ya.

54
2
yanıtYanıtla
Burak poyraz:

bu fiyatlar ne. aracıyı çıkartıp kendi kendilerinin aracısı olmuşlar.tüm marketleri gezin 1-2 elit market yada kasap dışında bu fiyatları hiç bi yerde göremessiniz.

49
4
yanıtYanıtla
MUSTAFA KEMAL:

BİR DE ARACIYI ARADAN ÇIKARTMASALAR VAY HALİMİZE

45
0
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Kooperatif kurup üretimden halka ulaşana kadar yönetimin kendi ellerinde olması demek aracıları aradan çıkarmak ,karın tamamını ellerine almak demek. De vitrindeki fiyatlara bakınca bizim kasaptan farklı değil. Uçuk fiyatlar heryerde. Protein ihtiyacı nasıl karşılanır..

42
0
yanıtYanıtla
İsmet Kayıt:

Meyve zepzecilerde kursun

22
2
yanıtYanıtla
SMMM:

Kollektif direniş yerini istismara dönüştürmüş.Bakın arkadaşlar halk olarak biz dürüst değiliz isterdeniz aracıyı dahi çıkarın bu halk kendine aynı şeyi yapar.

21
1
yanıtYanıtla
Murat Kılıç:

Fiyatlar uçuk ama yinede Helal olsun size. Üreten kazansın emek harcayan kazansın

15
4
yanıtYanıtla
SERTAÇ KOT:

Çok şükür ki aracıyı aradan çıkarmışlar. Biz toplum olarak üç kağıtçı olmuşuz, suçu aracıda, fırsatçıda, iktidarda aramaya gerek yok.Bu saatten sonra böyle zalim bir topluma her musibet müstehak ne yazık ki :(

13
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title