Haberler
Güncelleme:

Olayın görüntüleri de ortaya çıktı! Oğlu 13 yaşındaki kızı istismar eden adamdan aileye skandal teklif: 18 yaşında evlendiririz

Ankara'da F.A. isimli şahıs, 13 yaşındaki bir kıza içki içirip istismar ettiği iddiasıyla önce gözaltına alındı, daha sonra serbest bırakıldı. Olayın görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından hakkında yeniden yakalama kararı çıkarılan şahsın babasının, kızın ailesine skandal bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Buna göre tacizci şahsın babası aileye, "Kız 18'e geldiğinde evlendiririz, olayı kapatalım" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

TiRYaKi FEZEL:

evlilik yaşı gelişime bağlı olmak şarıt ile 15 e düşürülmeli.Genç kızlarımız malesef 15 yaşında düz duvara tırmanmaya başlıyor.Aksi halde bir dizi eğitime tabi tutulmalılar.

134
179
yanıtYanıtla
sercan demir:

Yorum yapma işine de belli bir sınırlandırma gelmeli. Senin gibi her okuma yazma bilen böyle şuursuzca yorum yapamasın

yanıt9
yanıt3
Leda Gözübüyükoğlu:

Bu olayda tek suçlu kız mı yani? Erkeğin hiç mi suçu yok?!!

yanıt6
yanıt1
alperenlive:

Hastaneye kaldırılan kızın alkollü olduğu tespit edilmişse, bekaretini de bu olay sonucu kaybetmişse bu kişiye en üst sınırdan ceza verilmeli. Onun yaşındakiler doğuda terörle mücadele ediyor, yurtdışı operasyonlara katılıyor, evlenip ev geçindiriyor. Yaşı küçük değil, kimse acımasın.

121
21
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Mamak'ta 13 Yaşındaki kızı o saatte dışarda tutan ailede suçludur.

39
24
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Cok süpeli bir kaza. Bunun ucunda Terorist devletlerin parmaklari vardir. Arastirmali. Allah rahmet eylesin

9
37
yanıtYanıtla
SÜMBÜLZADE VEHBİ EFENDİ:

Sakın yanlış anlaşılmasın ama 25 yaş üzeri bir erkek şahıs olarak şunları da eklemek istiyorum, özellikle belirtiyorum ailem erkek olmama rağmen yaş aralığımın çocuk olma durumu yokken bile beni arayıp sorup neredesin diye soruyorken 13 yaşında bir kız alkol alıp kendinden yaşça büyük bir erkek ile irtibat içinde ise neden reşit olmayan kızın ailesi bu durumda soruşturma altına alınmıyor ben erkek kısmını geçtim o zaten suçlu ama biraz da doğruyu düşünmeye davet ediyorum!

41
2
yanıtYanıtla
ferfer:

işin içinde önce alkol sonra şahin araba var olanlar o nedenle gayet normal

14
1
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Bu tehlikeli sapıkları, çocuk tacizcilerini topluma yeniden salan savcılar çokmu masumlar ? Çocuk tacizcileri o devamlı eleştirdiğiniz Avrupada derhal céza evine sevkedilirler.

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title