Haberler
Güncelleme:

Cesur Pozlarıyla Bir Döneme Damga Vuran Pınar Eliçe Umreye Gitti

Cesur pozları ve güzel sesiyle bir döneme damgasını vuran Pınar Eliçe, umreye gitti. Kutsal topraklardan paylaşım yapan Eliçe, takipçileri tarafından tesettüre uymadığı gerekçesiyle eleştiri aldı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (37)

Aslı:

GİDİP ARAPLARI DAHA ZENGİN EDECEĞİNE ÜLKENDEKİ FAKİRLERE YARDIM ETSEYDİN DAHA HAYIRLI OLMAZMIYDI????? AMAN KENDİMİ NE YORUYORUMDA BURAYA YAZIYORUM. TİPİNDEN BELLİ ZATEN ARAP HAYRANI KAFASIZIN BİRİ. GERİ GELME HAYARANI OLDUĞUN ARAPLARLA BERABER YAŞA.

4
19
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

BEN HEP DOĞRU , DÜRÜST YAŞAMAYA GAYRET ETTİM, MEKKE MEDİNE GİBİ YERLERE BU NEDENLE GİTMİYORUM. ÇÜNKÜ GÜNAH ÇIKARTMAYA İHTİYACIM YOK. ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ BÜYÜK GÜNAHLAR İŞLEMEDİ. ZATEN GÖRÜYORUM Kİ BU TARZ YERLERE İBADET ETMEYE GİDENLER YA ZAMANINDA ADAM ÖLDÜRMÜŞ KATİL! YA YILLARCA DANSÖZLÜK YAPMIŞ, MEKTEPTE ÇALIŞMIŞ, ÜLKEYİ SOYMUŞ KUL HAKKININ DİBİNE VURMUŞ FALAN FİLAN. ALLAH KABUL EDER Mİ BİLMEM AMA MEKKE-MEDİNE SİZİN OLSUN ÇARPIK ÜLKENİN ÇARPIK YAŞANTILARI !!

3
18
yanıtYanıtla
cevap..:

ulan vatandaş sapla samanı birbirine karıştırma hac parası olana farz bir ibadet madem doğrusun doğru olanı yap!!!! orası günah çıkarma yeri değil farz ibadetlerden birisi. sen heralde kiliseye gidiyon. . . . .

yanıt9
yanıt1
REİS:

HEP BÖYLE KAL KARDEŞİM, ÇOK YAKIŞMIŞ HUZUR İSLAMDADIR. ALLAH KABUL ETSİN. .

15
1
yanıtYanıtla
MU-KEM-ATA:

Kurtuluş egitimde ve bilim adamlarında. Medine''ye gitmekle ve dua okumakla bişey olmaz.

7
9
yanıtYanıtla
primci:

ibadeti gösteriş haline dönüştürenlerin vayyyyy haline. .

14
1
yanıtYanıtla
ASLI:

İŞİN İLGİNÇ YANI MİLLET TAAA BİNLERCE KİLOMETRE UZAKLARDAN UMREYE GİDİYOR. BENSE ARABİSTANDA YAŞADIĞIM HALDE BİR TÜRLÜ FIRSAT BULUPTA GİDEMEDİM. ARAP KOCAM BENİ BİR TÜRLÜ RAHAT BİRAKMIYOR SABAH AKŞAM BENİM ODAMDA YATIYOR, DİĞER 3 EŞİYLE HİÇ İLGİLENMİYOR, ÇÜNKÜ BEN ONLARIN ÜÇÜNDENDE GENÇ VE GÜZELİM.

3
10
yanıtYanıtla
Takma kirpikle kabe yollarında:

Acaba takma kirpiklerle poz verirken insanların yorum yapmayacağınımı sanıyor.bu nasıl ibadet yapma şeklidir?namaz kılarken kirpikmi takıyoruz.iki arkadaş gösteriş içinde kutsal topraklarda bide millet yorum yapıyor diye söyleniyorlar.hiçmi dinden imandan haberiniz yok.ayıp be bari oraları kirletmeyin.ey ünlüler sömürmeyin artık dinimizi

10
2
yanıtYanıtla
Frankfurt:

Pınar hanım gençken şanzımanı devransıyeli dağıtı şimdi topluyur haydı hayırlısıyla

6
5
yanıtYanıtla
NÜRNBERG:

aynen öyle kardeşim. katılıyorum.

yanıt4
yanıt2
OSMANLI:

ALLAHIM BİZEDE NASİP ETSİN

10
0
yanıtYanıtla
Turist:

çiplak poz ver ve kutsal topraklara git :)) valla sevdim ben bu işi, , , , işle günah kutsal topraklarda oku iki dua herşeyin af olsun. vay anam vay babam

4
6
yanıtYanıtla
,,,,,,:

“Gel. . . Gel, ne olursan ol, gel! İster kafir, ister mecusi, ister putperest ol, gel! Bizim dergahımız ümitsizlik dergahı değildir. Yüz kere tövbeni bozmuş olsan da yine gel!.

yanıt2
yanıt0
zelzele:

ya söylemeden edemicem bi kasa vardı bunda gençliğimizin herşeyiydi

4
4
yanıtYanıtla
recep yücel:

dinimizi örf ve adetlerimizi uygulamak çok güzel birşey bence herzamankinden daha güzel olmuş ayrı ayrı yerlerde olsakta. allah kabul etsin ben beğendim.

8
0
yanıtYanıtla
PEDER:

UMRE BAHANE REKLAM ŞAHANE.

6
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Fotograf cekilmeye miami gidebilirdi reklam yapmak icin dunyanin baska yerinede gide bilirdi demek icinde iman allah sevgisi varki o topraklara gitmis helal olsun sanki namaz kilipda basini ortenlermi sadece musluman dunyada

6
1
yanıtYanıtla
DUSTİN:

SURATINDA BİR KİLO MAKYAJ TAKMA KİRPİKLER ONDAN SONRA ALLAH KABUL ETSİN MİŞ YOK YA DİN BUMU YANİ AÇINDA BİRAZ KURA I KERİM OKUYUN DİNİ BİRAZ ARAŞTIRIN AMA ŞİMDİKİ İLAHİYATÇILARDAN DEĞİL ESKİ LERİN YAZDIKLARINDAN ÖĞRENİN KENDİLERİNE GÖRE BİR DİN UYDURMUŞ GİDİP GELİYORLAR SADECE REKLAM KOKAN HAREKETLER BUNLAR BU ŞEKİLDE BAŞKA İNSANLARA DA YANLIŞ ÖRNEK OLUYORSUNUZ

5
1
yanıtYanıtla
Türk vatandaşı:

Aç kalan bu tarz fotolar çekiyor dönüşte tv program yapar başlar

6
0
yanıtYanıtla
SİMLİ:

allah kabul etsin

5
0
yanıtYanıtla
RED SHAMAN:

İnanca göre ibadete diyecek birşey yoktur, ama Çok ruhani bir yere de Akmerkez AVM sinde yada sosyete pazarına gider gibi giyinip kuşanıp birde tastikletmek için Foto çekip sosyal medyada paylaşmak artık yemiyor be, Basıl bir rahatlık var Hani Yaradan korkusu, saygısı ???? içi boş inanç aranıyorsa işte tam bu bir iyi örnektir.

5
0
yanıtYanıtla
ilknur:

Allah kabul etsin

5
0
yanıtYanıtla
sakir:

birilerini duzeltmek istedigimizde işe ilk önce kendimizden başlamalıyız

4
0
yanıtYanıtla
Adem:

sonuda hayırlı olsun inşallah

4
0
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

ŞU AN HACDA OLSAM VE ONU BU KILIKLA GÖRSEM BIRAKIN HACILIĞI BENDE NE ABDEST KALIR NE GUSÜL. KAPALI HALDE BENİ SON DERECE TAJRİK EDİYOR VE HALA KIŞKIRTICI.

1
3
yanıtYanıtla
AMİNNNN:

ALLAH YOLUNU HEP BÖYLE GÜZELLİKLERLE YEŞERTSİN

4
0
yanıtYanıtla
YAZIK...:

biride desin ki ALLAHIM bizede nasip et, sonrada eksiğiyle kabul et. . . kabulü ya da reddi bıraksanızda O'' NA kalsa. . . .

3
0
yanıtYanıtla
m.b:

ALLAH ım kabul etsin

3
0
yanıtYanıtla
MEVLANA:

ALLAH KABUL ETSİN. . .

3
0
yanıtYanıtla
Çıtır kıvırcık:

Örtünür rengi açık

2
1
yanıtYanıtla
ASİLTÜRK__:

ALLAH rızası için bir bizim tanınmışlarda ve ünlülerde var, kutsal topraklara gidiyor, yüzünde bir ton makyaj ve takma kirpik, bir ara yaşar alptekin de böyleydi, namaz namaz dedi durdu sonunda işim önemli deyip ihramdan çıktı.

3
0
yanıtYanıtla
Bak hele:

Yüzün de bir ton boya ayrıca estetikli. Maalesef canım herkesi kandırırsın da seni yaratanı asla

2
1
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

Hacca yada umre’ye gidip geldikten sonraki tavırları daha önemlidir..eski yaşantısına aslaa dönmemelidir..aksitaktirde herşey boşa gider.

2
0
yanıtYanıtla
adsız:

O GÖZLÜK NEDİR BACI YAA

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

tamam da neyin peşindesiniz. yok efendim beni vesile kıldı kaç kişi buraya geldi filan. sen kimsin lan .

0
1
yanıtYanıtla
Arap Kadir:

Herkes her yere turistik gezi yapabilir. Önemi olan islami islam hükümlerine göre yaşamak. İslamda gösteri, riya yoktur. Türban giymek kıyafette islamlık değil İslamda tesettür vardır Dini hükümlere göre yaşamak vardır İnanmak vardır Takva vardır Tövbe ederek Rabbimin emirlerine uyan bir kimse namazını dost dogru kılar Hali vakti yerinde ise haca gider Umre,hac görevi değil Hac dışı ziyarettir Hacla umreyi karıştırmamak gerek kuranı islâm ilmihalini siyeri akaiti okuyun Başkalarının deyimlerine islami değerlendirmeyin Allahın kitabı olan kurandan öğrenin. Herşeyi biliyorsunuz kuranı okumaktan neden korkuyorsunuz? Korkmayın Allah(cc) kulunu daima korur ve gözetir. Onun her şeye gücü yeter.

1
0
yanıtYanıtla
Hatip:

Kötü söz sahibine aittir. Tebrik ederim. hayırlı işlerinin devamını dilerim.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title