Haberler
Güncelleme:

Bakanlık'tan zincir marketlere öneri: Son kullanma tarihi yaklaşmış ürünleri indirimli satın

Tarım ve Orman Bakanlığı, gıda israfını engellemek için marketlere çeşitli önerilerde bulundu. İsrafın önüne geçmek için reyon indirimlerinin önemine vurgu yapılırken, reyon indirimleri ile satılmayan tüketim tarihi yaklaşmış ürünlerin ihtiyaç sahibi ailelere bağışlanması istendi. Marketlere yapılan bir diğer öneri ise son kullanma tarihi yaklaşmış ürünlerin vatandaşa indirimli satılması oldu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Goethegitme:

Çagrı,çağrı,çağrı başka birsey yok,kabarttiniz simdi de söz gecmiyor,hep soyut hep soyut,somut yok,ucuza somun var yiyene..Yazik..

42
8
yanıtYanıtla
Bahattin bakkal :

Marketler günahını vermez zincir marketlerin birinde şahit oldum son kullanma tarihinin bitmesine birkaç gün kalan paket gıdaları market personeli yer altı çöpüne atarken yalvararak isteyen fakir birini görmüştüm adama vermeyip kasten yeraltı çöpüne bilerek attığını gözlerimle gördüm zavallı adam o çöpe 2-2.5 metre derine inip kendisi çıkartmak zorunda kaldı bu kadar vicdansız olmayın .

32
0
yanıtYanıtla
eymen yesim:

bimin ustunde oturuyorum sabah cope bi meyve sebze atiyolar gormelisiniz 15li yumurtda 2 3 kirikmi war cope atiyolar biri alir diye copun yanina koymuyolar direk icine atiyolar ki kimse almasin indirimli verin gariban alsin yazik gunah be goruyorum copun icine giripte topluyolar bim 101 sok hepsi aynisini yapiyor millet yemesin cöp olsun diyorlar

32
0
yanıtYanıtla
kerem can:

Video veya resim çek sosyal medyada paylaş

yanıt8
yanıt0
bekir yapici:

avrupanin bir cok ülkesinde son kullanma tarihi yakinlasmis bozulmamis mamuler ya ucuzlatilir yada kiliselerin yardim kuruluslarina verilir onlarda alim gücü olmayan insanlara ulastirirlar nadir olarak cöpe atilir.

19
2
yanıtYanıtla
serel:

evet yasakmış çöpe atıyolar

17
0
yanıtYanıtla
Hikmet Sezer:

zaten öyle yapıyorlar

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title