Haberler

Aralarında kimler var kimler! Thodex'in kurucusu 2 milyar dolarlık vurgun için ünlüleri kullanmış

Güncelleme:

Yerli kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, 2 milyar dolarla sırra kadem basarak Cumhuriyet tarihinin en büyük dolandırıcılığına imza attı. Özer, 400 bin kullanıcısı olan borsaya ilgiyi artırmak için çeşitli kampanyalar düzenledi. Bu kampanyalarda da ünlü isimleri kullandı. Pınar Deniz, Mine Tugay, Bahar Şahin, Simge, Zeynep Sever Demirel, Özge Ulusoy, Deren Talu ve Ebru Şallı gibi 8 ünlü isim geride binlerce mağdur bırakan Thodex için kameraların karşısına geçti.

Yerli kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, 400 bin kişiyi mağdur ederek yurt dışına kaçtı. 2 milyar dolarlık vurgunla sırra kadem basan Özer, hakkında nitelikli dolandırıcılık suçundan soruşturma başlatıldı.

KAMPANYA İLE YATIRIMCI ÇEKTİ

Arnavutluk Tiran'a gittiği tespit edilen Özer, aylık 12 milyar dolarlık işlem hacmi olan Thodex'e yatırımcı çekmek için çeşitli kampanyalar düzenledi. Şirketin kurulduğu dönemde tanıtım amacıyla çekilişle Porsche marka lüks araç veren Özer, kullanıcılara da 2 milyon Dogecoin dağıttı. Özer'in bu hamleleri yatırımcıların ilgisini Thodex'e çekti.

8 ÜNLÜ İSİMLE FOTOĞRAF ÇEKİMİ YAPTI

Üstelik şirket düzenlediği kampanyaların dikkat çekmesi için ünlü isimleri kullandı. Şirket birçok ünlü isimle fotoğraf çekimi yaptı. Pınar Deniz, Mine Tugay, Bahar Şahin, Simge, Zeynep Sever Demirel, Özge Ulusoy, Deren Talu ve Ebru Şallı gibi 8 ünlü isim Thodex için objektif karşısına geçmişti. Thodex'in reklam yüzü olan ünlüler, bu kareleri sosyal medya hesaplarından da paylaşmıştı.

Thodex için kamera karşısına geçen ünlülerin fotoğrafları;

Aralarında kimler var kimler! Thodex'in kurucusu 2 milyar dolarlık vurgun için ünlüleri kullanmış

Aralarında kimler var kimler! Thodex'in kurucusu 2 milyar dolarlık vurgun için ünlüleri kullanmış

Aralarında kimler var kimler! Thodex'in kurucusu 2 milyar dolarlık vurgun için ünlüleri kullanmış

Aralarında kimler var kimler! Thodex'in kurucusu 2 milyar dolarlık vurgun için ünlüleri kullanmış

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Faruk Fatih Özer Thodex Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

karantt1:

BU MİLLET NE BİTMEZ TÜKENMEZ PARA VARMIŞ BEE VALLHİ BU MİLLET ÇOK ZENGİN KİMSE KİMSEYE BİR ŞEYLERİ YUTTURMASIN

73
7
yanıtYanıtla
Mesut Ciftci:

REKLAMINDA OYNAYAN ÜNLÜLERİN NE İLGİSİ VAR.

26
32
yanıtYanıtla
Kudret Kızılkaya:

Banker kastelli,Jet Fadil,Tosuncuk,simdide thorex.Vslla be bu kaziklsnanlara acidim dersem yalan söylemiş olurum.siz kaziklsnmaktan bikmadiniz sma ben okumaktan biktim.

yanıt19
yanıt2
karantt1:

KULLANILAN REKLAM ARANJMANI ZATEN TAM BİR VURGUN REKLAMI OLMUŞ BU KADINLARA BAKARAK PARA YATIRANLAR NE ÇOK ACIYOR İNSAN ERKEK MİLLETİ İŞTE NE BEKLERSİN İŞİ GÜCÜ ŞEY

39
7
yanıtYanıtla
Silva Guantas:

Sırf ben paramı kazanayım diye reklam yaparsan böylede insanların tepkisini çekersin ,

23
9
yanıtYanıtla
Mustafa Akın:

Haa şöyle kolay para kazanayım derken avlananlara.. Paradan katlama para kazanacağınıza paranızı üretime ticarete mülke İnsana yatıraydınız Neyse bidaha biriktirip thodexe yatırmazsınız rahat olun..

25
1
yanıtYanıtla
Kerem Kerem:

Bizde bekliyoz biri gelsede zekât verse beter olun

3
0
yanıtYanıtla
Ahmet Körpeş:

Ava giderken avlanmak mı daha doğru atasözü olur, midyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmak mı

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title