Haberler
Güncelleme:

Adı Farklı İsimlerle Anılan Mustafa Sandal, Aşk İddialarına Ateş Püskürdü

Adı sürekli farklı isimlerle aşk dedikodularına karışan Mustafa Sandal, hakkında çıkan iddialara sosyal medya hesabından ateş püskürdü. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (9)

Ne baarıyon la:

Gördüler yazdılar. Bu da ne hikmetse kızların yanından ayrılmıyor.

0
4
yanıtYanıtla
Bilge:

Kurdun kocayanı çoluk çocuğa maskara olurmuş, duymadın mı birader. Boşanıp ortaya atılınca eski şöhretin geri gelecek, kızlar sıraya girecek diye umdun ama Midyat''a pirince giderken evdeki bulgurdan oldun. Sende yine beste yapıp para kazanma becerisi varsa onu yap, kalmadıysa, çocuklarını yetiştir, vatana millete hayırlı evlatlar yap.

3
1
yanıtYanıtla
Karakurt Ali:

Utanmaz Adam, Ceren hanıma mesaj atmıştı : Ben çok Yakışıklıyım Diye. Ulan bu yakışıklıysa, Bende ALAİN DELONUM.

1
3
yanıtYanıtla
Av.Hanım:

Doğru bir sanatçı

1
3
yanıtYanıtla
ACO:

BÖYLE KONUŞUYORSUN 3 GÜN SONRA BU HANIM EFENDİYLE AŞK YAŞAMAYA BAŞLARSAN SANA BURDAN GÜZEL ŞEYLER YAZARLAR MUSTAFA BEY KARDEŞİM

3
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Medya kadar tehlikeli bir kurum yok bu hayatta! Hele konu magazin olunca..

3
0
yanıtYanıtla
FANİ:

Bekar adam kime ne bize ne.

2
0
yanıtYanıtla
gölgede aynı:

Sen doksanları kasıp kavuran, en kaliteli sanatçılara en güzel şarkılarını veren adamdan gülbenle düet yapıp hülyayla jüri koltuğuna oturan birine dönüştün. Keşke çıkış şarkındaki gibi ''Suç Bende'' diyebilsen. . Eski bir dinleyicin.

1
1
yanıtYanıtla
HÜRRİYET ZATEN HEP YALAN HABER:

Buda Hürriyet kapak olsun. Helal olsun Mustafa Sandala güzel açıklama yapmış. Sırf haber olsun diye yanyana duran iki insanı eleştirilere maruz bırakıp, huzursuz ediyorlar. Adınız hürriyet ama bu yalan haberlerle insanları hürriyetinden mahrum bırakıyorlar. HÜRRİYET MUHABİRİ KEDİYİ HASTANEYE ZORLA SOKARKEN GÖRÜNTÜLENİYOR. SONRADA HASTANEDE SKANDAL KEDİ VAR DİYE HABER YAPIYOR. Artık HÜRRİYET okumuyorum. Para kazacaklar diye bir sürü yalan haber yapıyorlar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title