Haberler
Güncelleme:

Yeni doğan bebeğin köprücük kemiği kırılınca vücudu mosmor oldu, ailesi doktoru suçladı

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde doğuma giren bir doktorun bebeğin köprücük kemiğini kırdığı ve vücudunda morluklar oluştuğu iddia edildi. Doğumdan sonra entübe edilen talihsiz bebek, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait helikopterle hastaneye getirilerek yoğun bakıma alındı. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (5)

E Demir:

Sayın sağlık bakanı. En ufak bir sağlık çalışanına bir şey olsa hemen tiwiterdan paylaşıyor. Destek veriyor. Buradaki hastaya kim sahip çıkacak. Bakkansan önce hepimizin bakanısın. Dinlerken içim cız etti, bu vicdansızları meslekten atın.

37
3
yanıtYanıtla
Mikail arman:

E Demir kardeş yorumuna yürekten katılıyorum.Hasta magdurlara ce yakınlarınada aynı duyarlılık gösterilmelidir.Değerli doktorlarımız olduğu gib maalesef meslek tecrübesi ne de insani ve vicdani değrlerde hassasiyeti olmayan sorumsuz doktorlarımızda çoktur.Yann sauces adları doktor !

yanıt10
yanıt1
emmi:

iki çocuk büyüttük çok şükür son on yılda çocuk doktorlarında tek gördüğüm şey uzmanlık eğitimleri sırasında sadece ilaç yazmayı öğreniyorlar ve maalesef büyük çoğunluğu cahil bir şekilde meslek hayatına atılıyor (sistemden kaynaklı!)

24
3
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Sağlık müdürlüğü değil, bizzat bakanlık tarafından acil ve ciddi şekilde soruşturma açılmalı ve halktan kopuk bu tür bencil doktorlar derhal meslekten men edilmelidirler.

23
2
yanıtYanıtla
özlem alğan:

Malesef devlet hastanelerine guvenemedigimizden asgari ucretli calisan ben cok yuksek odemeyle özel hastanede dogum yaptım.işini iyi yapmayan aksi ters sağlık çalışanları var ne yazıkki.tepki gostersen sağlık çalışanına şiddet diyorlar.sağlık çalışanı ama hastayı çok güzel azarliyor.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title