Haberler

Yurtta Kış

Bartın ve Kastamonu'da kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor Kocaeli'nde ise 91 araç ve 214 personelden oluşan karla mücadele ekibi kuruldu.

Bartın ve Kastamonu'da yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü ve İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği ekipleri tarafından, D-030 ve D-765 karayolları ile ara yollarda kar küreme ve tuzlama çalışması yapıldı.

Aralarında ağır iş makinelerinin de olduğu bazı araçlar yolda kaldı. Bazı sürücüler, araçlarının lastiklerine zincir takarak yola devam etti.

Öte yandan yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi bazı güzergahlarda 80 metreye kadar düştü.

Bartın'da ise kar yağışı yüksek kesimlerde etkili oldu. Kar yağışı nedeniyle araç sürücüleri zor anlar yaşarken, karayolları ekipleri Bartın-Amasra karayolunda kar temizleme çalışması başlattı.

İl Özel İdaresi Karla Mücadele Koordinasyon Merkezi, 59 personel ve 21 kar temizleme aracıyla karla mücadele çalışmalarına devam ediyor.

Trafik ekipleri de kar yağışına karşı sürücüleri dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıyor.

Kocaeli'nde karla mücadele ekibi kuruldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce 91 araç ve 214 personelden oluşan karla mücadele ekibi kuruldu.

Fen İşleri Daire Başkanı Mustafa Altay, gazetecilere yaptığı açıklamada, kar yağışının bölgeyi etkisi altına aldığını belirterek, İzmit, Kartepe, Derince, Körfez, Kandıra, Başiskele, Karamürsel, Gölcük ve Gebze ilçelerinde kar timlerinin göreve hazır olduğunu söyledi.

Özellikle Kartepe ve Umuttepe mevkisindeki yolların 24 saat kontrol altında tutulduğunu kaydeden Altay, buzlanmayı önlemek için tuz ve solüsyonların hazırlandığını bildirdi.

Mustafa Altay, yoğun kar yağışına karşı DSİ ve diğer kurumlardan JCB, loder ve greyder desteği sağlandığını vurgulayarak, köy muhtarlarına yolların kardan kapanmasını önlemek için 33 bıçaklı traktör verildiğini ifade etti. - Kocaeli

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Altay Kastamonu Bartın Yerel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title