Haberler

Obb, Ordu'ya Açılıyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu’da görev yapan kamu kurumlarının yöneticileri ile Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin yöneticilerini bir araya getirmek amacıyla düzenlediği ‘Tanışma ve İstişare Toplantıları’nı sürdürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu'da görev yapan kamu kurumlarının yöneticileri ile Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yöneticilerini bir araya getirmek amacıyla düzenlediği 'Tanışma ve İstişare Toplantıları'nı sürdürüyor.

Ordu'da bulunan kamu kurumlarının yöneticileri ile Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde görev yapan yöneticileri tanıştırmayı, kaynaştırmayı, yatırım ve çalışmalarda işbirliği yapmayı, sorunlara birlikte çözüm üretmeyi ve kurumları daha yakından tanımayı amaçlayan 'Tanışma ve İstişare Toplantıları' devam etti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu'nun başkanlığında, OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, Genel Sekreter Yardımcıları Hikmet Yıldırım, Bülent Civelek ve Daire Başkanlarının katılımı ile yapılan 'Tanışma ve İstişare Toplantıları'nın bugünkü konuğu Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hasan Öztürk ve Altınordu Belediyesi Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz oldu.

"ORDU'NUN HER TARAFINA HİZMET EDEN BİR BELEDİYEYİZ"

'Tanışma ve İstişare Toplantıları'nın düzenleniş amacıyla ilgili bilgi veren Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, Ordu'nun her tarafına hizmet eden Büyükşehir Belediyesi olduklarını vurgulayarak, il genelindeki her sektördeki kurum amirleriyle iletişim halinde olmak gerektiğini belirtti. Çöpoğlu, daha önce Tapu Müdürü, Kadastro Müdürü, Çevre ve Şehircilik Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü ile bir araya geldiklerini kaydetti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet alanlarıyla ilgili de bilgi veren Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, "1 Nisan 2014 tarihi itibariyle Ordu'nun her tarafından sorumlu bir belediye olduk. Şu anda bütün Ordu'nun su ve kanalizasyonundan, çöpünden, mezarlıklarından, mezbahasından, ana yollarından, büyük parklarından, imarından Ordu Büyükşehir Belediyesi sorumludur. Hizmet alanı çok geniş bir belediyeyiz" diye konuştu.

DR. HASAN ÖZTÜRK: "HASTANELERİMİZDE İLERİ DÜZEYDE SAĞLIK HİZMETİ VERİLİYOR"

Ordu Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hasan Öztürk de kurum tarafından yapılan çalışmalar hakkında toplantıya katılanlara bilgi verdi. Ordu'da 11 tane kamu hastanesi ve 1 tane de ağız ve diş sağlığı merkezi bulunduğunu belirten Dr. Hasan Öztürk, "Hastanelerimizde ileri düzeyde sağlık hizmeti verilmekte. By-pass dahi yapılmakta, kalp damar hastalıklarında cerrahi müdahaleler yapılabilmektedir. Kanser hastalarımız daha önceleri tedavi amacıyla şehir dışına gidiyorlardı. Şimdi ise onkoloji doktorumuz var. Kemoterapi ünitelerimiz var. Artık kanser hastalarımızın tedavileri ilimizde yapılabilmekte. Kanser hastalarının tedavisinde kullanılmak üzere yeni bir cihaz alımı için ihale aşamasındayız. Amacımız öncelikli olarak dışarıya sevk olan hastaların engellenmesi. Kalp hastalarından dışarıya sevk yapılıyordu. İlçe hastanelerimizin cihaz ve teknik donamım ihtiyaçlarını giderdik. Yeni hastane binalarımızın planlaması ve yapımı için çalışmalar yaptık" şeklinde konuştu.

AYDIN ŞAŞMAZ: "BÜYÜKŞEHİR İLE UYUM İÇİNDE ÇALIŞIYORUZ"

Toplantıya Katılan Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz da, bu tür istişare toplantılarının hizmet verimliliğini ve kalitesini artırmak için önemli olduğunu vurgulayarak, Ordu Büyükşehir Belediyesi ile uyum ve ahenk içerisinde halkın beklentileri olan hizmetleri vermenin çabası ve gayreti içinde olduklarını söyledi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Çöpoğlu Aydın Yerel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı, Altan Tan ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı, Altan Tan ve Ayhan Bilgen beraat etti

Eşini markette bıçaklayıp katletmişti! Olay anına ait kahreden görüntüler ortaya çıktı

Eşini markette bıçaklayıp katletmişti! Olay anına ait kahreden görüntüler ortaya çıktı

Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

Savaşın başından beri böylesi görülmedi! Hizbullah, İsrail'in casus balonlarını vurdu

Terör örgütüne ağır darbe! 22 ilde düzenlenen operasyonda 239 şüpheli yakalandı

Terör örgütüne ağır darbe! 22 ilde düzenlenen operasyonda 239 şüpheli yakalandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title