Haberler

Milletvekili Yurttaş'tan Akhisar Ziyareti

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Akhisar'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Akhisar'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Gülbeyaz-ı Ziyafet Restaurant'ta verilen sabah kahvaltısında Yurttaş, AK Parti'li Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur, Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Çakar ve yönetim kurulu üyeleri ile partililerle buluştu.

Yurttaş, Akhisar'da AK Parti heyeti ile sırasıyla Ticaret Odası, Kızılay Kan Bağışı, Ticaret Borsası, Çağdaş Romanlar Derneği, Ziraat Odası, Zeytin Üreticileri Birliği derneklerini ziyaretin ardından taziye ziyaretlerinde bulundu.

Yurttaş, Akhisar'da gazetecilere yaptığı açıklamada öncelikle sağlık alanında yeni uygulamaların geldiğine dikkat çekerek şunları kaydetti: "Yapılacak değişikliklerin en önemlisi sağlık çalışanlarına uygulanan şiddetle ilgili. Sağlık çalışanlarına şiddet uygulayanların aldıkları cezalar diğer görev başında yapılan saldırılara göre normalin iki katına çıkartılıyor ve bu alınan cezaların ertelenmemesi hükmü getiriliyor. İnsanların acılarını dindirmek için çalışanlara yönelik son zamanlarda basında da yer alan ve yapanları kınadığımız şiddet olaylarının son bulması gerekiyor. İnsanlıktan nasibini almamış bu şiddet yanlılarına verilecek cezalar iki katına çıkarılıyor ve erteleme kapsamının dışına çıkartılıyor."

Yeni yasayla üniversitelerdeki hocaların normal mesai saatleri dışında baktıkları hastalardan ek ücret alabilecekleri şeklinde bir düzenleme getirildiğini kaydeden Milletvekili Yurttaş, "Hastalar diledikleri takdirde belli bir ücret karşılığında üniversitelerdeki öğretim görevlilerine muayene olabilecekler. Ama burada mutlaka üniversitedeki hocalarımız gündüz saatlerinde belirli bir hizmet üretecekler ve ürettikleri hizmet oranında hasta muayene edebilecekler" diye konuştu.

Yurttaş, demokratikleşme paketinin içeriği üzerinde de değerlendirmelerde bulundu. Paketin ülkemizde yeni gelişmelere, daha özgür, daha huzurlu bir toplum oluşturmaya da zemin hazırlayacağını belirten Yurttaş, "Demokratikleşme paketi Başbakanımız tarafından açıklandı. Bu paket, Başbakanımızın da belirttiği gibi ne ilk ne de son olan bir pakettir. Biz bugüne kadar AK Parti olarak öncelikle yasaklarla, yoksullukla ve yolsuzlukla mücadele ettik. Etmeye de devam edeceğiz. Demokratikleşme paketine karşı muhalefet partilerinin içeriği incelemeden hemen karşı çıktıklarını görüyoruz. Onlardaki tavır, 'AK Parti yaptıysa kötüdür' önyargısından ibaret. Tabii ki esas önemli olan paketin içeriğidir. Bunlar Türkiye'nin beklentileri midir? Evet beklentileridir. Bazı muhalefet partilerinin 'paket karın doyurmuyor' gibi açıklamalarını üzüntüyle izliyoruz. İnsanın tek ihtiyacı yemek ve içmek değildir. Düşünmek, düşüncesini ifade etmek, inandığı gibi yaşamak da insanın önemli ihtiyaçlarındandır. Demokrasinin olmadığı yerde ekonomi de, istikrar da hiçbir zaman güvende değildir. Ekonomi ve yatırım istikrarın ve güvenin olduğu yere göç eder. Bu nedenle paketin ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz" ifadelerini kullandı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muzaffer Yurttaş Ak Parti Akhisar Yerel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

Kobani davasında 10 yıl hapis cezasına çarptırılan Ahmet Türk: Karar verenler yargıçlar değil siyasiler

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Selahattin Demirtaş'a Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezası

Bakmadan Geçme

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title